Servisne informacije/JUN –I tokom juna beležimo aktivnosti gradskih javnih preduzeća „Bioktoša“, „Niskogradnje“, „Vodovoda“… hroniku MUP-a. A tu su i informacije o našim novim malim sugrađankama i sugrađanima.

Servisne informacije/JUN  – 30. jun

Zdravstveni centar Užice: Rođena jedna beba

U užičkom porodilištu u protekla 24 sata rođena je jedna beba, dečak.

Hroniku kovid – 19 tokom maja i juna možete pogledati na UžiceMedia.

Servisne informacije/JUN  – 29. jun

U užičkom porodilištu u protekla 24 sata rođene su tri bebe, dve devojčice i jedan dečak.

Zdravstveni centar Užice: Rođene tri bebe

U užičkom porodilištu u protekla 24 sata rođene su tri bebe, dve devojčice i jedan dečak.

28. jun

Republički hidrometeorološki zavod:

Upozorenje na visoke temperature u narednom periodu

Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje za područje Srbije na visoku temperaturu do 2.jula 2022. godine. Naime, narednih dana biće osetno toplije, sa jutarnjom temperaturom u većini mesta od 22 do 25 °C (tropske noći), a najvišom dnevnom temperaturom od 34 do 37°C.


Nadležne Gradske komunalne službe kao i služba Hitne pomoći su u pripravnosti, stanje se redovno prati. Zbog vremenskih prilika savetuje se svima, a naročito srčanim bolesnicima, smanjenje fizičkih aktivnosti i izbegavanje direktnog izlaganja suncu.

JKP “Bioktoš” : Kontejneri za kabasti otpad

Na teritorijama Mesnih zajednica Grada Užica i Opštine Sevojno u skladu sa BWL projektom narandžasti kontejneri za kabasti otpad, zapremine 3, 5 i 7 kubnih metara koji su postavljeni u petak 24.06. sklanjaju se danas, u ponedeljak
27.06.2022. godine.
Na teritorijama Seoskih Mesnih zajednica kontejneri se postavljaju prve sedmice u mesecu u tri grupe.
Građani mogu takođe bez nadoknade da kabasti otpad odlože u reciklažno dvorište na deponiji “Duboko”. Apelujemo na građane da kabasti otpad ne odlažu pored kontejnera za mokri i suvi otpad, saopšteno iz RJ “Gradska čistoća”.

21. jun

Zdravstveni centar Užice: Rođeno šest beba

U užičkom porodilištu u protekla 24 sata rođena je šest beba, četiri devojčice i dva dečaka.

JKP “Bioktoš”:  Zelena pijaca na novoj lokaciji

Zelena pijaca od danas, 21. juna, je novoj privremenoj lokaciji, kod Gradskog stadiona, zbog rekonstrukcije i uređenja. Nadležni očekuju da će do jeseni radovi biti završeni i da će uslovi biti daleko bolji i za zakupce tezgi i kupce. Vrednost radova je oko 50 miliona dinara.

O b a v e š t e n j e

RJ „Pijace” obaveštava građane da će zbog rekonstrukcije treće faze uređenja zelene pijace, doći do promene lokacije pijace do zaršetka radova na rekonstrukciji.

Pijaca se premešta danas, 21.06. 2022. godine, na parking pored stadiona i neće raditi.

Od sutra, na novoj lokaciji pijaca nastavlja sa letnjim režimom rada, radnim danima i subotom od 05:00 do 18:00 časova, a nedeljom od 05:00 do 13:00 časova.

Zbog premeštanja lokacije zelene pijace najljubaznije molimo građane da sklone svoja vozila radi uspešnije realizacije premeštanja.

EPS Užice: Ko je danas bez struje?

Potrošači na podrupčju Lokve, Rastove kose, Sarića osoja, Mndinog brda, Crkvara i hladnjače „Jugent“ danas, do 13:00 časova su bez struje, saopšteno iz Elektrodistribucije.

20. jun

Zdravstveni centar Užice: Rođeno pet beba

U užičkom porodilištu u protekla 24 sata rođena je pet beba, četiri devojčice i jedan dečak.

JKP “Bioktoš”:  Zelena pijaca na novoj lokaciji

Zelena pijaca od sutra, 21. juna, je novoj privremenoj lokaciji, kod Gradskog stadiona, zbog rekonstrukcije i uređenja. Nadležni očekuju da će do jeseni radovi biti završeni i da će uslovi biti daleko bolji i za zakupce tezgi i kupce. Vrednost radova je oko 50 miliona dinara.

Tezge na Zelenoj pijaci (Foto: Iz arhive UžiceMedia)

JKP „Vodvod“:  Sanacija kvara u Dimitrija Tucovića

U toku dana radnici radiće na sanacija kvara na vodovodnom priključku u Ulici Dimitrija Tucović.

Ekipe JKP“Vodovod“  radiće danas na sanaciji kvara na vodovodnom priključku u Ulici Dimitrija Tucovića (kod Kurlagine kafane) kao i na sanaciji kvara na acc 80 u Pekarskoj ulici.

Prioritet u radu JKP „Vodovod“ i danas je preduzimanje svih radnji za redovnu proizvodnju i kontrolu vode na svim objektima.

EPS Užice: Ko je sutra bez struje?

Potrošači na podrupčju Lokve, Rastove  kose,Sarića osoja, Mndinog brda , Crkvara i hladnjače „Jugent“ sutra, utorak, do 13:00 časova su bez struje , saopšteno iz Elektrodistribucije.

18. jun

JP „Gold gondola“: Počinje sa radom 20. juna

Nakon obimnih radova na rekonstrukciji mreže zlatiborska „Gold gondola“ počinje s radom 20. juna. Najduža panoramska gondola sada ima na rspolaganju 72 kabine.

Rekonstrukcija gondole je obavljena u roku zahvaljujući zaposlenima u Javnom preduzeću „Gold gondola Zlatibor“, uz pomoć inženjera i tehničara francuskog partnera, firme „Poma“, i članova Gorske službe spasavanja, koji su preuzeli jedan deo poslova.

Panorama Gold gondola Zlatibor (Foto: Gold gondola)

17. jun

Zdravstveni centar Užice: Rođeno pet beba

U užičkom porodilištu u protekla 24 sata rođena je pet beba, jedna devojčica i četiri dečaka.

AERODROM PONIKVE: Sezonski granični prelaz

Vlada Republike Srbije donela je na sednici održanoj 16. juna odluku o otvaranju sezonskog graničnog prelaza za međunarodni vazdušni saobraćaj putnika “Ponikve” u periodu od 1. aprila do 31. oktobra ove godine, u cilju pojednostavljenja procedura za realizaciju međunarodnih letova.

Aerodrom „Ponikve“ (Foto: N.Tošić UžiceMedia)

Kako se navodi u obrazloženju, u ovom periodu povećan je broj turističkih manifestacija, a otvaranjem ovog graničnog prelaza značajno će se povećati i broj međunarodnih letova, što će predstavljati značajnu ulogu u privlačenju i održavanju ekonomskih aktivnosti u regionu zapadne Srbije, pa samim tim i povećanje nivoa zaposlenosti i razvoj investicija.

Otežano odvijanje saobraćaja od iduće nedelje

Od ponedeljka 20.06.2022. godine počinju radovi na izgradnji kišne kanalizacije u Ulici Ive Andrića, a potom rekonstrukcija kolovoza na deonici od raskrsnice sa Ulicom Stanoja Glavaša do raskrsnice sa Ulicom Račanska.

Planirani rok za završetak radova je 45 dana. Za vreme izvođenja radova, motorni saobraćaj će se odvijati otežano uz povremene obustave na pomenutoj deonici.

Molimo građane da učestvuju u saobraćaju uz povećan oprez i poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju, navedeno je u saopštenju.

16. jun

Gradsko veće: Naredbu o racionalnom korišćenju vode

Gradsko veće grada Užica donelo je danas Naredbu kojom se upozoravaju građani da pijaću vodu koriste racionalno i isključivo za svrhe za koje je namenjena. Ovom naredbom zabranjeno je korišćenje vode za zalivanje dvorišta, bašti, voćnjaka, poljoprivrednih useva i dr.

Proteklih dana, a prema najavama i u narednom vremenskom perodu bićemo suočeni sa visokim dnevnim temperaturama i sušom, pa je smanjenje količine vode na izvorištima kako gradskog, tako i seoskih vodovoda vrlo izvesno. Sadašnje rezerve vode su dovoljne za redovno snabdevanje, ali ukoliko se nastavi nenamensko korišćenje pijaće vode za zalivanje useva, kao što je to bio slučaj u prethodnom periodu, one mogu biti ozbiljno umanjene.

Veće je zadužilo JKP “Vodovod” i Gradsku upravu za inspekcijske poslove i komunalnu miliciju da preduzmu sve zakonom i gradskim odlukama predviđene mere, uključujući i kažnjavanje onih koji ne poštuju Naredbu. Zakonom su predviđene novčane kazne u iznosu od 20.000 do 50.000 dinara, a gradska odluka predviđa i mogućnost isključenja sa vodovodne mreže korisnika koji ne poštuju ograničenja, odnosno nenamenski koriste pijaću vodu.

Zdravstveni centar Užice: Rođene tri bebe

U užičkom porodilištu u protekla 24 sata rođene su tri bebe, dve devojčice i jedan dečak.

15. jun 

Zdravstveni centar Užice: Rođeno osam beba

U užičkom porodilištu u protekla 24 sata rođena je osam beba, šest devojčica i dva dečaka.

JKP “Bioktoš”:  Zakup lokala

Otvoren konkurs o davanju u zakup lokala u objektima prve i druge faze uređenja Zelene pijace “Lipa”. Zainteresovani za preostale lokale se mogu i dalje javljati i dostavljati ponude.

Javno otaranje ponuda će se vršiti dva puta mesečno i to prvog radnog dana posle 14. u mesecu i poslednjeg radnog dana u mesecu.

Lokali se mogu pogledati svakog radnog dana od 10 do 14 časova.

Sva merila iz oglasa se primenjuju prilikom odabira najpovoljnijeg ponuđača.

Oglas se nalazi na početnoj strani sajta JKP “Bioktoš”, a sve dodatne informacije mogu se dobiti pozivom na brojeve telefona:  031/ 520-173; 517-377 i 514-249, saopšteno iz  JKP “Bioktoš”.

14. jun

Zdravstveni centar Užice: Rođena jedna beba

U užičkom porodilištu u protekla 24 sata rođena je jedna beba, devojčica.

JKP “Bioktoš”:  Zakup lokala

Otvoren konkurs o davanju u zakup lokala u objektima prve i druge faze uređenja Zelene pijace “Lipa”. Zainteresovani za preostale lokale se mogu i dalje javljati i dostavljati ponude.

Javno otaranje ponuda će se vršiti dva puta mesečno i to prvog radnog dana posle 14. u mesecu i poslednjeg radnog dana u mesecu.

Lokali se mogu pogledati svakog radnog dana od 10:00 do 14:00 časova.

Sva merila iz oglasa se primenjuju prilikom odabira najpovoljnijeg ponuđača.

Oglas se nalazi na početnoj strani sajta JKP “Bioktoš”, a sve dodatne informacije mogu se dobiti pozivom na brojeve telefona: 031/ 520-173; 517-377 i 514-249, saopšteno iz JKP “Bioktoš”.

13. jun

Zdravstveni centar Užice: Rođene tri bebe

U užičkom porodilištu u protekla 24 sata rođene su tri bebe, tri dečaka.

JKP „Vodvod“:  Racionalno trošite vodu

Zbog planiranih radova na dezinfekciji rezervoara najavljenih za utorak, 14. juna upuéna je molba građanima koji se snabdevaju sa rezervoara: Pora 1, odnosno potrošači delova naselja: Pora, Centar i Carina da racionalno troše vodu kako ne bi došlo do eventualnih i kratkotrajnih prekida u vodosnabdevanju, informacija je iz JKP „Vodovod“..

12. jun

„SRBIJAVODE“: Vanredna odbrana od poplava

Zbog obilnih padavina je uvedena vanredna odbrana od poplava, objavile su „Srbijavode“, a u saopštenju se navodi:

„Usled obilnih padavina inteziteta preko 70mm u roku od dvanaest sati, prema informacijama lokalnih stanica, došlo je do naglog porasta vodostaja na rekama Đetinji i Skrapežu sa tendencijom daljeg rasta i zasićenosti tla. Do manjih izlivanja je došlo u nebranjenim područjima.

Na osnovu aktuelne hidrološke situacije, a u skladu sa Opštim planom za odbranu od poplava („Sl.Glasnik RS“, br. 18/19) i Operativnim planom za odbranu od poplava za 2022. godinu („Sl.Glasnik RS“, br. 158/20) uvodi se vanredna odbrana od poplava na rekama Skrapež i Đetinja, branama „Gradska brana” i „Vrutci”, na Vodnoj jedinici „Zapadna Morava-Čačak”-sektor M.13.

Đetinja u nedelju, 12. juna (Foto: N. Tošić UžiceMedia)

Na osnovu porasta vodostaja na rekama Toplica i Ribnica, kao i stanja zaštitnih vodnih objekata vanredna odbrana od poplava uvodi se i na Vodnoj jedinici „Kolubara Valjevo”, sektor S.5., deonica S.5.7. i S.5.8, u dužini od 8,52 km.

Na kritičnim deonicama uvedena su dežurstva na terenu u skladu sa fazom odbrane, izvršene su pripreme svih službi JVP „Srbijavode“ i nadležnih vodoprivrednih preduzeća za pravovremene intervencije, kao i usaglašavanje mera odbrane od poplave sa štabovima lokalnih samouprava.

Zbog očekivanog pomeranja poplavnog talasa i porasta vodostaja reke Zapadne Morave u cilju proširenja proticajnog profila i sprečavanja plavljenja područja, sprovode se preventivne mere u zoni ušća kanala Moravac u Zapadnu Moravu.

Osim preventivnih radova stručne službe JVP “Srbijavode” i nadležnog vodoprivrednog preduzimaju radnje na sanaciji. Obzirom da je vodostaj na reci Skrapež u blagoj stagnaciji sa tendencijom daljeg opadanja biće započeti hitni sanacioni radovi na ušću reke Skrapež u Đetinju i uzvodno, a nakon toga i radnje na čišćenju u Sevojnu i Užicu.

Stanje na terenu se kontinuirano prati i obavešteni su nadležni organi opštine, komunalna preduzeća i Štab za vanredne situacije kako bi mogli pravovremeno da deluju u cilju odbrane od poplava i angažuju potrebna materijalna sredstva i ljudstvo“, navedeno je u informaciji iz „Srbijavoda“.

Više fotografija i video snimaka sa Đetinje na FB stranici i Instagramu UžiceMedia.

10. jun

Zdravstveni centar Užice: Rođene tri bebe

U užičkom porodilištu u protekla 24 sata rođene su tri bebe, jedna devojčica i dva dečaka.

JKP „Vodvod“:  Novi priključak na Tatincu

U toku dana radiće se na detekciji i sanaciji kvara u uliciama Arsenija Čarnojevića i Kondi noj. U planu je izrada novog priključka na Tatincu.

Osim toga JKP „Vodovod“ će preduzeti sve radnje koje će omogućiti  redovnu proizvodnju i kontrolu vode na svim objektima.

8. jun

Zdravstveni centar Užice: Rođene dve bebe

U užičkom porodilištu u protekla 24 sata rođene su dve bebe, obe su devojčice.

JKP „Vodvod“: Danas bez vode više potrošača

Zbog radova na vodovodnoj mreži, u četvrtak – 9.06.2022.godine, u vremenu od 08:00-14:00 časova, bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama:

 1. deo ulice Milivoja Marića (od Prvomajske do Heroja Dejovića)
 2. Dragačevska
 3. deo ulice Braće Čolić (od Milivoja Marića do Aleksandra Vučkovića)
 4. Sokolska
 5. deo ulice Prvomajska (od druge raskrsnice do Potočanjskog mosta)
Užice, ko je danas bez vode? (Foto: Iz arhive UžiceMedia)

8. jun

Zdravstveni centar Užice: Rođene tri bebe

U užičkom porodilištu u protekla 24 sata rođene su tri bebe, jedna devojčica i dva dečaka.

JKP „Vodvod“:  Sanacija kvara

U toku dana radiće se na detekciji i sanaciji kvara u Ulicai Miološa Božanovića i u Zbojštici.

Osim toga JKP „Vodovod“ će preduzeti sve radnje koje će omogućiti  redovnu proizvodnju i kontrolu vode na svim objektima.

Sutra bez vode više potrošača

Zbog radova na vodovodnoj mreži, u četvrtak – 9.06.2022.godine, u vremenu od 08:00-14:00 časova, bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama:

 1. deo ulice Milivoja Marića (od Prvomajske do Heroja Dejovića)
 2. Dragačevska
 3. deo ulice Braće Čolić (od Milivoja Marića do Aleksandra Vučkovića)
 4. Sokolska
 5. deo ulice Prvomajska (od druge raskrsnice do Potočanjskog mosta)

JKP „Niskogradnja“:  Asfaltiranje udarnih rupa

Danas se radi na asfaltiranju udarnih rupa u ulicama Serdara Mićića i Radničkoj. Priprema za asfaltiranje vršiće se u mesnim zajednicama Ribaševina, Zlakusa, Volujac, Bioska kao i u Krcunovoj i Požeškoj ulici. Planirano je asfaltiranje u MZ Krvavci.

7. jun

Zdravstveni centar Užice: Rođeno pet beba

U užičkom porodilištu u protekla 24 sata rođeno je pet beba, jedna devojčica i četiri dečaka.

MUP: Produženo radno vreme šaltera subotom

Policijska uprava u Užicu obaveštava građane da je, zbog povećanog interesovanja za izdavanje pasoša i ličnih karata, radno vreme šaltera subotom produženo, u sedištu Policijske uprave, šalter će raditi do 20:00 časova.

Takođe, Policijska stanica u Bajinoj Bašti, produžila je radno vreme rada šaltera radnim danima do 18:00 časova i omogućila građanima da svoje zahteve podnesu ili da podignu dokumenta subotom, od 08:00 do 13:00 časova, saopšteno je iz MUP-a.

6. jun

Grad Užice: Javni poziv za ugradnju solarnih panela


U saradnji sa Ministarstvom rudarstva i energetike krajem 2021. godine Grad Užice je potpisao ugovor za realizaciju mere, koja se odnosi na subvencionisanu ugradnju solarnih panela na porodičnim kućama u cilju proizvodnje električne energije za sopstvene potrebe. Posle svih neophodnih procedura danas je objavljen javni poziv za fizička lica.

Prema rečima Nade Jovičić gradske većnice za zaštitu životne sredine, energetsku efikasnost i turizam reč je o ugradnji solarnih panela maksimalne snage do 6 kW.

JKP „Vodvod“:  Sanacija kvara u više ulica

U toku dana radiće se na detekciji i sanaciji kvara u ulicama IV Puk, Sevojno čelik-kod Dragićevića mosta i Turbo servisa.

Osim toga, JKP „Vodovod“ će preduzeti sve radnje koje će omogućiti redovnu proizvodnju i kontrolu vode na svim objektima.

3. jun 

Zdravstveni centar Užice: Rođeno 10 beba

U užičkom porodilištu u protekla 24 sata rođeno je 10 beba, četiri devojčice i šest dečaka.

JKP „Vodvod“:  Sanacija kvara u Vojvode Stepe

Priortitet u radu JKP “Vodovod” i danas je preduzimanje svih radnji za redovnu proizvodnju i kontrolu vode na svim objektima.  Ekipe JKP “Vodovod” radiće danas na sanaciji kvara na vodovodnom priključku u Ulici Vojvode Stepe.

JKP „Niskogradnja“:  Asfaltiranje udarnih rupa u Karađorđevoj

Asfaltiranje udarnih rupa u Karađorđevoj ulici. Priprema za asfaltiranje vršiće se u mesnim zajednicama Volujac, Ribaševina i Karan i Krcunovoj ulici. Planirano je asfaltiranje u MZ Bioska-Ljubičići i MZ Carina – krak Ulice Župana Brajana. JKP “Niskogradnja”

JKP “Bioktoš”:  Plaćenje usluga groblja “Sarića Osoje”

Na groblju „Sarića Osoje“ pored kancelarija u kojima obveznici mogu da izmire svoje obaveze za usluge zakupa i održavanja groblja, tu je i prodavnica pogrebne opreme, sveća i cveća. Sve informacije mogu se dobiti u dežurnoj službi na telefone: 064/820-32-07 i 064/820-32-86, saopšteno iz JKP „Bioktoš“.

02. jun

Zdravstveni centar Užice: Rođeno pet beba

U užičkom porodilištu u protekla 24 sata rođeno je pet beba, četiri devojčice i jedan dečak.

JKP „Vodvod“:  Redovna kontrola vode

Priortitet u radu JKP “Vodovod” tokom dana je preduzimanje svih radnji za redovnu proizvodnju i kontrolu vode na svim objektima.

Radiće se na detekciji i sanaciji kvara u ulicama Šumadijska i Zlatarska, saopšteno iz JKP „Vodovod“.

Ekipe „Vodovoda“ na terenu (Foto: Iz arhive UžiceMedia)

01. jun

Zdravstveni centar Užice: Rođena jedna beba

U užičkom porodilištu u protekla 24 sata rođena je jedna beba, devojčica.

JKP „Vodvod“:  Ko je danas, u sredu, bez vode?

Zbog planiranih radova na dezinfekciji rezervoara Zabučje 1 najavljenih za sredu, 01.06.2022. godine, u vremenu od 08:00 – 15:00 časova bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama:

 • Zlatiborska
 • Rujanska
 • Miloša Crnjanskog
 • Boška Buhe
 • Jovana Cvijića
 • Ljubice Čakarević
 • Heroja Luna
 • Koste Abraševića

Mole se potrošači da obezbede sebi portrebne količine vode, dok se građani koji se snabdevaju sa rezervoara Surduk (MZ Bela zemlja, MZ Drijetanj, MZ Kačer i deo MZ Ljubanje) mole da racionalno troše vodu kako ne bi došlo do prekida u vodosnabdevanju.

Takođe, u sredu, 01.06.2022. u periodu od 08:00 – 19:00 časova, zbog prevezivanja novoizgrađenog Pe- cevovoda DN 450 na postojeći čelični cevovod, bez vode će biti sledeći potrošači:

 • Građani Sevojna koji se snabdevaju vodom iz Užica (uključujući i podstanicu generala Aračića)
 • VBS
 • Impol Seval
 • Niskogradnja
 • Deo ulice Majora Gavrilovića-preko puta Kožare
 • Golubovića naselje
 • Podstanica Zagorčići i potrošači sa iste
 • Ulica Krste Smiljanića (Bojovića naselje)
 • Naselje Rujevac
 • Ulica Prvomajska od Restorana Pajče do stadiona Sevojno (cela desna strana i potrošači sa iste gledano iz pravca Užica – Nelt, Nebos, Nis – ova puma…)

Gradski bazen Užice:  Počela letnja sezona

Gradski bazen Užice ovo leto dočekuje sa otvorenom terasom sa preko 100 ležaljki, suncobrana, niz drugih sadržaja.

Gradski bazen Užice (Foto: Iz arhive UžiceMedia)

Katra je i dalje 250 dinara za celodnevni boravak, posle 16:00 časova košta 200 dinara, deca do 7 godina plaćaju 100 dinara, a mališani do tri godine imaju besplatan ulaz na bazen. Postoji i mogućnost kupovine sezonske karte koja za dva meseca košta 4.000 dinara.

Letnja sezona na užičkom bazenu je počela danas, 1. juna, i trajeće do 31. avgusta.

Potpećka pećina neće raditi do 3. juna

Počelo je uklanjanje vegetacije na portalu visine 50 metara Potpećke pećine, parcijalno kavanje, sečenje izraslog drveća i ostale vegetacije na stenama.

Zbog bezbednosti posetilaca Spomenik prirode “Potpećka pećina” je zatvoren za posete od 1-3.6.2022. godine (sreda, četvrtak i petak)Potpećka pećina će biti otvorena za posetioce od 4.6.2022. godine (subota) u redovnom režimu rada.

Potpećka pećeina (Foto: N.T. UžiceMedia)

JP „Gold gondola“: U toku rekonsturkcija

Radovi na rekonstrukciji mreže gondole, koja podrazumeva izgradnju i montiranje natkrivki na početnoj i krajnjoj stanici „Gold gondole“, instalacijama i testiranju novih kabina počeli su 9. maja i teku po predviđenom planu.

Očekuje se isporuka 18 novih kabina za gondolu, koje će po završetku radova i testiranju biti stavljene u funkciju.

Inače, od osnivanja konstantno sse ulaže u unapređenje rada i usluga, istovremeno podižući bezbednost na najviši nivo, maksimalno se trudeći da zastoji u radu, zbog inovacija, budu što kraći i da što manje utiču na poslovanje. Proleće su dočekali sa dosad najobimnijim ulaganjima, saopšteno je pred početak rekonstrukcije iz JP „Gold gondola“.

Zlatiborska gondola neće raditi do 20. juna, do kada bi radovi trebalo da budu završeni.

Centar Užica (Foto: Iz arhive UžiceMedia)

Hroniku kovid – 19 tokom maja i juna možete pogledati na UžiceMedia.

Aktuelne podatke za Srbiju na sajtu Ministarstva zdravlja Srbije.

Najvažnije servisne informacije tokom maja možete pogledati OVDE.

- Advertisement -