27.9 C
Užice
ponedeljak, 2 avgusta, 2021
Naslovna Ključne reči GRAD UŽICE

Ključna reč: GRAD UŽICE

ZORANA MIHAJLOVIĆ Prijem i razgovor sa Užičanima

Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade posetila Užice, razgovarala sa građanima, čelnim ljudima lokalne samouprave i Zlatiborskog okruga, o njihovim problemima i važnim projektima za užički kraj.

SPRETNIM KORAKOM KROZ SVET Deca čuvari tradicije

Našoj čitalačkoj publici, narednih meseci, predstavićemo Kulturno - umetnička društva iz užičkog kraja, podsetiti na danas aktuelne, ali se i prisetiti onih iz ranijeg perioda. Sasvim je sigurno da su KUD - ovi jedan od značajnih vidova očuvanja nacionalnog identiteta i bogatastva kulturnog nasleđa.

JAVNI POZIV Za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije...

U toku je Javni poziv za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije u domaćinstvima. Cilj sprovođenja mera je unapređenje energetske efikasnosti u domaćinstvima na teritoriji Grada Užica.

KONKURS ZA KUPOVINU SEOSKIH KUĆA Za oživljavanje sela

Upućen poziv mladim ljudima da se prijave na konkukrs za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom u čiju realizaciju su uključene i lokalne samouprave. A sa sajta Ministarstva za brigu o selu informacija da otkup seoskih kuća uzima sve više maha, ali i da se u akciju uključuje dijaspora.

„POZDRAV RADOMIRU“ Komemorativno veče u Užicu

Komemorativno veče posvećeno Radomiru Antiću, koji je preminuo u Madridu, aprila prošle godine, zbog situacije sa kovidom i epidemioloških mera kremiran je dva dana kasnije, uz najavu da će poslednji ispraćaj u Užicu, koje je neizmerno voleo, biti organizovan kad se steknu uslovi.

GRAFIČKI BIJENALE „SUVA IGLA“ Glavna nagrada pripala Gabrijeli Loči iz Italije

Ljubitelji likovne umetnosti i umetnosti grafike imali su priliku da prisustvuju otvaranju 15. Međunarodnog grafičkog bijenala „Suva igla“ u Užicu, 9. jula, 2021. godine. Izložba se može videti do 27. avgusta.

“ZA NAŠE KOSOVO I METOHIJU“ Humanitarno guslarsko veče

Guslarsko, humanitrno veče u užičkom GKC, prikupljena sredstva namenjena su obnovi Crkve Svetog Nikole u Prizrenu.

GKC UŽICE Prodaja ulaznica za koncert Nine Badrić

16. jul Koncert sutra u GKC u Užicu Za sve sugrađane koji planiraju da prisustvuju koncertu ulaz će biti otvoren od 20 časova. Zbog velikog interesovanja...

HRONIKA KOVID -19/JUL Mali broj novoinficiranih koronom u užičkom kraju

Mali broj novoinficiranih u užičkom kraju i početkom jula. Trenutno je troje lica inficirano iz opštine Priboj, a na respiratoru su dve osobe.

Ministar Momirović najavio OD JESENI RADOVE NA OBILAZNICI OKO UŽICA

Radovi na obilaznici oko Užica startuju od septembra, a po planu bi trebalo da budu završeni u naredne dve godine, izjavio ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović, tokom posete Užicu.
- Advertisement -
1,052FanovaLajkuj
441PratilacaZaprati
4PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE