5 C
Užice
nedelja, 9 maja, 2021
Naslovna Ključne reči GRAD UŽICE

Ključna reč: GRAD UŽICE

PREDRAG MILUTINOVIĆ V.D. NAČELNIKA GRADSKE UPRAVE

Užičko Gradsko veće imenovalo Predraga Milutinovića za v.d. načelnika Gradske uprave na period do tri meseca.

EVROPSKE OMLADINSKE KARTICE – EYCA I ZA KONAČIŠTE „GRAD“

Turistička organizacija Užice odobrava korisnicima popust od 10 odsto koje mogu ostvariti u konačištu "Grad" i u Potpećkoj pećini.

OD MAJA SVAKOG DANA POSETE POTPEĆKOJ PEĆINI

Cene pojedinačnih karata za odrasle su 300, za decu 200 dinara, za odrasle u grupi 240, a za decu 170 dinara.

KOVID -19/MAJ I dalje se smanjuje broj inficiranih

8. maj U opštinama Zlatiborskog okruga kovid-19 je potvrđen kod 73 lica: Užice – 20, Priboj – 11, Bajina Bašta – 9, Arilje – 7,...

Grad obezbedio odmor za zdravstvene radnike iz crvene kovid zone

Gradsko veće finansiraće sa 1,2 miliona dinara odmor oko 200 medicinara, ljudi koji su u proteklih godinu dana uložili nadljudske napore u borbi sa korona virusom i nesebično pružali zdravstvenu pomoć ljudima obolelima od ove opake bolesti.

NA „KIKINM DANIMA“ OVE GODINE SAMO NOVINARSKE NAGRADE

Nagrada za TV prilog pripala Nataliji Vidić, novinarki RTS - a dopisništva iz Užica, za internet prilog Nenadu Blagojeviću sa portala „Priče sa dušom“, a za tekst u štampanom mediju Jeleni Stojković, iz „Večernjih novosti“. Statua „Cvet jednakosti“ za doprinos osobama sa invaliditetom biće dodeljena Udruženju dobrobvoljnih davalaca krvi „Prvi Partizan“.

UČITELJICI LJUBICI ANIČIĆ Zahvalnica za rad sa decom i afirmaciju književnog...

Povodom jubilarne 50. Smotre recitatora, Gradski kulturni centar dodelio je mr Ljubici Aničić, učiteljici u OŠ ''Slobodan Sekulić'' zahvalnicu za posvećenost u radu sa decom na afirmaciji književnog jezika i kazivanja poezije.

U SLICI I REČI Bajkeri na užičkom gradskom Trgu

Lepo vreme pogodovalo je bajkerima pa su se okupili u velikom broju na gradskom Trgu u Užicu, na jednom od prvih ovogodišnjih moto skupova.

VAKCINACIJA U DOMOVIMA ZDRAVLJA Zlatiborskog okruga

Oni koji nisu prijavljeni i nemaju zakazan termin mogu se vakcinisati predstojećeg vikenda na svim vakcinalnim punktovima domova zdravlja u opštinama Okruga. Obezbeđene su Sputnjik V i Pfizer – BioNTech kovid – 19 vakcina.

DAN PLANETE ZEMLJE Posvećen mladima, obrazovanju, akcijama čišćenja

Dan planete Zemlje obeležava se 22. aprila još od 1992. godine, kada je zvanično proglašen kao dan zaštite zdrave i čiste životne sredine, kao i dan spašavanja i pomoći ljudima, životinjama, pticama...
- Advertisement -
1,052FanovaLajkuj
441PratilacaZaprati
4PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE