23.7 C
Uzice
subota, jun 15, 2019
Naslovna Ključne reči GRAD UŽICE

Ključna reč: GRAD UŽICE

GRADSKO VEĆE Rebalansom užički budžet uvećan za 63,7 miliona dinara

Predlogom rebalansa, užički budžet bio bi uvećan za 63,7 miliona dinara i posle izmena on bi iznosio tri milijarde i tri miliona dinara. Sednica Skupštine Grada Užica 21. Juna.

GRAD IZ BUDŽETA OBEZBEDIO 27 MILIONA DINARA ZA SUBVENCIJE U...

Uskoro će Grad Užice raspisati konkurs za raspodelu sredstava namenjenih subencionisanju poljoprivrednih proizvođača. Za ovu namenu opredeljeno je 27 miliona dinara.

ZA POLJOPRIVREDU OPREDELJENO 27 MILIONA Najviše para za investicije u imovinu...

Za Program podrške poljoprivredi i ruralnom razvoju izdvojeno 27 miliona dinara. Prihvaćeni izveštaji o radu užičkih javnih i javno komunalnih preduzeća u prošloj godini.

GRAD UŽICE Potpisan Memorandum o razumevanju u oblasti dobrog upravljanja

Memorandum o razumevanju u oblasti dobrog upravljanja predstavnici grada su potpisali sa Kancelarijom Ujedinjenih nacija za projektne usluge u okviru Programa Swiss PRO.

SEDNICA IZVRŠNOG ODBORA NALEDA U UŽICU

Sednica Izvršnog odbora NALED-a biće održana u četvrtak, u Svečanoj sali Gradske kuće u Užicu. Govoriće gradonačelnik Užica, predsednik IO i izvršna direktorka NALED-a.

UŽIČKO GRADSKO VEĆE Utvrdilo predlog završnog budžeta za prošlu godinu

Ukupni prihodi i primanja sa prenetim neutrošenim sredstvima, prema podacima iz završnog računa, u 2018. godini iznosili su 3,02 milijarde, dok su ukupni rashodi i izdaci bili 2,76 milijarde dinara.

GRAD UŽICE PREDAO KANDIDATURU ZA ORGANIZACIJU MOSI

Na redovnoj Skupštini MOSI igara, održanoj u Sokolcu, BIH, predstavnici užičke lokalne samouprave predali kandidaturu Grada Užica za organizaciju MOSI igara 2021. godine.

AKCIJA: PROLEĆNO ČIŠĆENJE GRADA Povećani kapaciteti za odvoženje kabastog otpada

Od danas do subote, 13. aprila, traje akcija prolećnog uređenja grada. Građanima upućen poziv da iznesu kabasti otpad i odlože ga pored kontejnera.

PROJEKAT NeoLIFE Realizovaće više partnera iz Srbije i Bosne i Hercegovine

Projekat prekogranične saradnje NeoLIFE, u trajanju od 18 meseci, biće promovisan u Užicu, na konferenciji sredinom iduće nedelje.

UŽIČKI SISTEM 48 U prva tri meseca rešeno blizu 800 zahteva

Najviše je podnetih zahteva u vezi sa javnom rasvetom, rupama na kolovozu i sa komunalnim uređenjem grada.
- Advertisement -
487FanovaLajkuj
246PratilacaZaprati
3PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE