17.8 C
Užice
četvrtak, 1 juna, 2023
Naslovna Ključne reči BIOKTOŠ

Ključna reč: BIOKTOŠ

KAD JEDAN DAN ŠTRAJKUJU Komunalci u Užicu

Kako su i najavili radnici Javno- komunalnog preduzeća „Bioktoš“ u Užicu počeli su štrajk, a posle neuspešnih pregovora sa osnivačem, Gradom i rukovodiocima preduzeća. Kada su dobili zahteve štrajkača, osnivači „Bioktiša“ rekli su, sve zahteve mogu ispuniti, osim najvažnijeg - povećanje zarada za 20 odsto.

PODRŽAVAMO RADNIKE „Bioktoša“ u zahtevima

Užički odbor Zeleno-levog fronta pruža podršku protestu radnika JKP "Bioktoš" koji su se okupili ispred gradske kuće u Užicu kako bi izrazili nezadovoljstvo visinom zarade, toplim obrocima, regresima, kao i lošim upravljanjem preduzećem.

PROTEST RADNIKA BIOKTOŠA Zbog loših zarada

Zbog lošeg materijalnog stanja protestvovali ranici "Bioktoša", gradsko rukovodstvo zatražilo zahteve, a ovim povodom se oglasio Gradski odbor SSP koji apeluju na sugrađane da pokažu strpljenje i solidarnost prema radnicima ovog gradskog preduzeća.

ZELENA PIJACA U UŽICU Rekonstrukcija u toku

Radovi na rekonstrukciji užičke Zelene pijace su u toku, a prema ranijim najavama trebalo bi da uskoro budu gotovi. Za ovu namenu obezbeđeno je oko 50 miliona dinara, a nadležni očekuju da će uslovi biti daleko bolji i za korisnike usluga i same Užičane.

SERVISNE INFORMACIJE/JUL Moguće restrikcije vode?

Servisne informacije/Jul - Najvažnije servisne informacije odnose na snabdevanje vodom, i moguće restrikcije zbog povećane potrošenje vode, posebno u slelima za zalivanje.

UŽIČKA ZELENA PIJACA Na novoj lokaciji zbog radova

Zelena pijaca od sutra, 21. juna, na je novoj privremenoj lokaciji, kod Gradskog stadiona, zbog rekonstrukcije i uređenja. Nadležni očekuju da će do jeseni radovi biti završeni i da će uslovi biti daleko bolji i za zakupce tezgi i kupce.Z

SERVISNE INFORMACIJE/JUN Ko je danas bez vode?

Servisne informacije/Jun - Najvažnije servisne informacije danas se odnose na snabdevanje vodom, zbog planiranih radova na dezinfekciji rezervoara Zabučje 1 i prevezivanja novoizgrađenog Pe - cevovoda DN 450 na postojeći čelični cevovod, bez vode će biti potrošači u više užičkih ulica.

ĐURĐEVSKI VAŠAR U UŽICU

Đurđevski vašar - tradicionalni, oragnizuje se danas, u Užicu na lokaciji „Međaj“, pa je izmenjen režim saobraćaja. Vašar traje do večeras do 19:00 časova.

SERVISNE INFORMACIJE/April Parking Stara pošta asfaltiran

Servisne informacije/April - Prvog dana aprila ponovo u funkciji parking prostor Stara pošta koji je dugo vremena bio neuređen. Prostor je asfaltiran a kapacitet je 80 parking mesta.

KABASTI OTPAD Narandžasti kontejneri u užičkim selima

Kabasti otpada - kontejneri nisu predviđeni za odlaganje građevinskog otpada, granja i pepela. Za odlaganje pepela JKP" Bioktoš" besplatno deli PVC džakove, dok je za odlaganje građevinskog otpada grad Užice opredelio staru gradsku deponiju na Sarića Osoju.
- Advertisement -
1,726FanovaLajkuj
748PratilacaZaprati
15PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE