6.6 C
Užice
ponedeljak, 5 decembra, 2022
Naslovna Ključne reči BIOKTOŠ

Ključna reč: BIOKTOŠ

ZELENA PIJACA U UŽICU Rekonstrukcija u toku

Radovi na rekonstrukciji užičke Zelene pijace su u toku, a prema ranijim najavama trebalo bi da uskoro budu gotovi. Za ovu namenu obezbeđeno je oko 50 miliona dinara, a nadležni očekuju da će uslovi biti daleko bolji i za korisnike usluga i same Užičane.

SERVISNE INFORMACIJE/JUL Moguće restrikcije vode?

Servisne informacije/Jul - Najvažnije servisne informacije odnose na snabdevanje vodom, i moguće restrikcije zbog povećane potrošenje vode, posebno u slelima za zalivanje.

UŽIČKA ZELENA PIJACA Na novoj lokaciji zbog radova

Zelena pijaca od sutra, 21. juna, na je novoj privremenoj lokaciji, kod Gradskog stadiona, zbog rekonstrukcije i uređenja. Nadležni očekuju da će do jeseni radovi biti završeni i da će uslovi biti daleko bolji i za zakupce tezgi i kupce.Z

SERVISNE INFORMACIJE/JUN Ko je danas bez vode?

Servisne informacije/Jun - Najvažnije servisne informacije danas se odnose na snabdevanje vodom, zbog planiranih radova na dezinfekciji rezervoara Zabučje 1 i prevezivanja novoizgrađenog Pe - cevovoda DN 450 na postojeći čelični cevovod, bez vode će biti potrošači u više užičkih ulica.

ĐURĐEVSKI VAŠAR U UŽICU

Đurđevski vašar - tradicionalni, oragnizuje se danas, u Užicu na lokaciji „Međaj“, pa je izmenjen režim saobraćaja. Vašar traje do večeras do 19:00 časova.

SERVISNE INFORMACIJE/April Parking Stara pošta asfaltiran

Servisne informacije/April - Prvog dana aprila ponovo u funkciji parking prostor Stara pošta koji je dugo vremena bio neuređen. Prostor je asfaltiran a kapacitet je 80 parking mesta.

KABASTI OTPAD Narandžasti kontejneri u užičkim selima

Kabasti otpada - kontejneri nisu predviđeni za odlaganje građevinskog otpada, granja i pepela. Za odlaganje pepela JKP" Bioktoš" besplatno deli PVC džakove, dok je za odlaganje građevinskog otpada grad Užice opredelio staru gradsku deponiju na Sarića Osoju.

SERVISNE INFORMACIJE/MART Poštujte apel „Bioktoša“

Servisne informacije/Mart - I dalje u znaku apela iz JKP "Bioktoš" da građani sitni otpad odlažu u stubne korpe, da ih ne ostavljaju pored kontejnera već da građevinski otpad deponiju na "Sarića Osoje". U Užicu danas rođeno 10 beba. Vreme i dalje oblačno, uz padavine, za vikend hladno.

BUVLJAK SE SELI Krajem oktobra na Zelenu pijacu

Gradsko veće donelo odluku da se robna pijaca “Međaj” preseli u poslovni objekat “Bioktoša” na užičkoj Zelenoj pijaci.

SEČA DVA STABLA NA CVETNOM TRGU Zbog novog kružnog toka

Dva stabla na Cvetnogm trgu uklonjena su zbog izgradnje novog kružnog toka na raskrsnici kod Narodnog muzeja.
- Advertisement -
1,726FanovaLajkuj
748PratilacaZaprati
15PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE