Naslovna Ključne reči VODOVOD UŽICE

Ključna reč: VODOVOD UŽICE

SLIKARSKA DUŠA ISTOKA Na Zlatiboru

Slikarska duša istoka naziv je simpozijuma, koji se po sedmi put organizuje u Galeriji Kulturnog centra na Zlatiboru. Nagrade sa konkursa povodom Svetskog dana...

PUKLA VODOVODNA CEV U Beogradskoj ulici

Zbog pucanja cevi bez vode u Beogradskoj oko 1.500 potrošača koji se snabdevaju sa sistema Gluvaći – deo Jug Bogdanove, deo Belog groblja, Gluvaća i deo Carine neće imati vodu u toku dana. Iz "Vodovoda" očekuju da će korisnici vodu dobiti do večeras.

UŽIČKA VODA ISPRAVNA Glasine neosnovane

Voda koju piju građani Užica potpuno je ispravna, izjavio je direktor užičkog ,,Vodovoda” Duško Ljujić, demantujući pojedine izjave i objave na društvenim mrežama ovih dana, kao i pisanje pojedinih medija.

PLAĆANJE PARKIRANJA Od danas na „Međaju“

Od danas, 19. jula, JKP "Bioktoš" počinje sa naplatom usluge parkiranja u II zoni na "Međaju". Parking raspolaže sa 97 parking mesta. A "Vodovod" radi na normailizaciji vodosnabdevanja u Begradskoj ulici, gde je juče došlo do havarije.

POSKUPLJENJE VODE Traži „Vodovod“ Užice

"Vodovod" uputio Gradskom veću zahtev za povećanje cene vode za 17 odsto, uz obrazloženje da je sve poskupelo. Povećanje za četvoročlano domaćinstvo koje mesečno troši oko 15 kubika vode će iznositi oko 150 dinara.

SERVISNE INFORMACIJE/JUL Moguće restrikcije vode?

Servisne informacije/Jul - Najvažnije servisne informacije odnose na snabdevanje vodom, i moguće restrikcije zbog povećane potrošenje vode, posebno u slelima za zalivanje.

SERVISNE INFORMACIJE/JUN Ko je danas bez vode?

Servisne informacije/Jun - Najvažnije servisne informacije danas se odnose na snabdevanje vodom, zbog planiranih radova na dezinfekciji rezervoara Zabučje 1 i prevezivanja novoizgrađenog Pe - cevovoda DN 450 na postojeći čelični cevovod, bez vode će biti potrošači u više užičkih ulica.

SERVISNE INFORMACIJE/April Parking Stara pošta asfaltiran

Servisne informacije/April - Prvog dana aprila ponovo u funkciji parking prostor Stara pošta koji je dugo vremena bio neuređen. Prostor je asfaltiran a kapacitet je 80 parking mesta.

„SNAGA VODE“ Nagrade najboljim užičkim osnovcima

Snaga vode" naziv je likovnog i literarnog konkursa koji je organizovan za učenike užičkih osnovnih škola, a najboljima su pripale nagrade. Organizatori su zadovoljni što je na temu koja se odnose na očuvanje životne sredine pristigao veliki broj radova.

SERVISNE INFORMACIJE/MART Poštujte apel „Bioktoša“

Servisne informacije/Mart - I dalje u znaku apela iz JKP "Bioktoš" da građani sitni otpad odlažu u stubne korpe, da ih ne ostavljaju pored kontejnera već da građevinski otpad deponiju na "Sarića Osoje". U Užicu danas rođeno 10 beba. Vreme i dalje oblačno, uz padavine, za vikend hladno.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE