Naslovna O nama

O nama

Učili su nas da je informacija najskuplja roba.
Da, jeste tako i po definiciji: informacija je roba prve vrste. Svesni smo da suština donošenja dobre odluke leži u pravovremenoj informaciji, još ako tome dodamo istinu, objektivnost i profesionalnost, onda je to ono što svi traže!

Prošlost se ne zaboravlja, sadašnjost beleži, a budućnost prognozira.
Rečima se može spojiti i dosegnuti vanvremenost. Dugo smo u ovoj profesiji, koja prati burna vremena u Srbiji poslednjih decenija, kada je nažalost naša profesija gotovo dotakla dno. Međutim, naučili smo pravu stvar, da budemo „mudri“ novinari.

Dakle, ni crno ni belo, već težnja ka istini koja je samo kormilo u osvajanju neosvojivog. Prolaz do istine je dug tunel, na kraju tog tunela je svetlost. Želimo uz vašu pomoć da dosegnemo do tog svetla.

UžiceMediaI evo prilike da još nešto saznamo!

Bogatstvo ideja…bogatstvo reči, dobrih priča…bogatstvo znanja – UžiceMedia.

Iz napisanog neka sudove izvode dobronamerni čitaoci.

Čitajte nas na uzicemedia.rs!


  • Registar medija Republike Srbije, br. IN000416 (18.05.2016. god.)
  • Osnivač Portala: NVO UžiceMedia, udruženje osnovano radi osnaživanja lokalnih medija i promocije prava građana na objektivno, istinito, pravovremeno i profesionalno informisanje.
  • NVO UžiceMedia je član Lokal presa.

Redakciju UžiceMedia čine profesionalni novinari, koji su godinama radili u lokalnim medijima, dopisnici iz Užica.

Uredništvo

Glavna i odgovorna urednica

Finansiranje

UžiceMedia nema strane finansijere, prihode ostvarujemo kroz projektne aktivnosti, a prvenstveno zahvaljujući entuzijazamu novinara i saradnika.

Namera nam je da kao informativni portal, čiji je osnivač NVO, informišemo o aktuelnim temama iz Užica i opština Zlatiborskog okruga, a prioritet broj jedan su ljudi i analitičko novinarstvo.

NAJNOVIJE VESTI

UGAŠEN POŽAR Na deponiji „Duboko“ nakon 20 dana

Požar na deponiji "Duboko" ugašen, saopštila je gradonačelnica Užica Jelena Raković Radivojević na konferenciji održanoj u Javnom komunalnom preduzeću "Duboko". Početkom maja požarom je bila zahvaćena površina od oko četiri hektara, ali su sva žarišta sanirana, predstoji sanacija i proširenje.
- Advertisement -