„Na zahtev čitalaca“ – rubrika koju ste imali priliku da pratite proteklih nekoliko meseci na Užicemedia, objavili smo više zanimljivh tema, koje su naišle na dobar prijem čitalačke publike. Pozivamo vas da izdvojite nekoliko minuta i popunite našu kratku anketu upravo o ovoj rubrici.

ANKETA

1) Da li ste pratili sadržaje u rubrici ili nadruštvenim mrežama sa hashtagom "Na zahtev čitalaca"?

2) Da li ste primetili u poslednjih šest meseci povećan broj tekstova i ostalih medijskih sadržaja koji se bavetemama koje se direktnije tiču Vas, građana?

3) Kako ste pristupali našim medijskim sadržajima?

4) Šta predlažete da preduzmemo u budućnosti?

Proteklih nekoliko meseci portal Užicemedia je bio jedan od šest lokalnih medija u Srbiji koji su bili deo aktivnosti u okviru projekta namenjenog poboljšanju informisanja u lokalnoj zajednici i razvoju lokalnih medija, koje je sproveo PU „Lokal Pres“ za potrebe projekta „LP medijska i razvojna laboratorija“.

Naši čitaoci imali su priliku da kažu šta očekuju od lokalnih medija, koje su teme koje ih najviše interesuju i da nam proslede pitanja na koja bi želeli da dobiju odgovor, na portalu i na društvenim mrežama.

Potražili smo odgovore kroz rubriku „Na zahtev čitalaca“.  

Hvala svima koji su učestovali u istaživanju, koji su slali pitanja i predlagali zanimljive teme, i pomogli nam da iz ugla čitaoca sagledamo koje su to teme koje interesuju naše pratioce.

Užicemedia

Hroniku kovid – 19 tokom maja možete pogledati na UžiceMedia.

Aktuelne podatke za Srbiju na sajtu Ministarstva zdravlja Srbije.

Najvažnije servisne informacije tokom maja možete pogledati OVDE.

- Advertisement -