Naslovna Ključne reči ZLATIBORSKI OKRUG

Ključna reč: ZLATIBORSKI OKRUG

UŽIČKA GRADONAČELNICA Pobleme rešavamo danonoćno

Gašenje požara na deponiji Duboko je pri kraju, kaže gradonačalenica Užica dr Jelena Raković Radivojević i dodaje, “kvalitet vazduha mere Agencija za zaštitu životne sredine, Institut za javno zdravlje Srbije „dr Milan Jovanović Batut“ i Zavod za javno zdravlje Užice, te da su svi podaci javno dostupni svima”.

SAJAM POLJOPRIVREDE I ruralnog turizma na Zlatiboru

Na Kraljevom trgu Zlatiborci i gosti su mogli da vide prezentaciju poljoprivrednih proizvoda, izložena je i poljoprivredna mehanizacija, 20 izlagača iz Makedonije, Crne Gore, Srbije.

ZARADE ZAPOSLENIH Prosek za februar oko 95.000 dinara

U februaru ove godine prosek zarada u Srbiji nešto niži i iznosio je 94.125 u odnosu na janaur kada je bio oko 96.000. I u Užicu nešto niža februarska prosečna zarada. Užičani su i dalje ispod republičkog proseka.

KNJIŽEVNOST DANAS – Savremeni romani koje volimo

Knjige koje menjaju književnost, društvo i čitaoce. Knjige sa upečatljivim junacima, jakim emocionalnim uticajem ili primeri visokog kvaliteta uticaja. Kako opisati klasike?

Za praznike GOLD GONDOLA Spoj zabave i edukacije u prirodi

Prvi maj i Vaskrs biće interesantni na Gold gondoli jer se priprema sadržaj kojim će ulepšati boravak posetilaca na Zlatiboru. Planiran je prolećni safari, fitnes trening, šaranje vaskršnjih jaja, radionica "Četkica i čašica".

MUP SRBIJE VRŠI Pojačanu kontrola saobraćaja krajem aprila

U periodu od 25. aprila do 1. maja policija će pojačano kontrolisati brzinu i sankcionisati prekršaje prekoračenja brzine. Saobraćajna policija će angažovati sve raspoložive uređaje za merenje brzine kretanja – ručne radare, radare u sistemima video-nadzora, uređaje za merenje brzine u vozilima bez obeležja policije.

KAMP „ZLATIBOR“ Otvoren za posetioce

Ljubiteljima kampovanja svoja vrata je otvorio Kamp „Zlatibor”. Posetioci Zlatibora pored odmora mogu posetiti Muzej na otvorenom „Staro selo“ Sirogojno, Stopića pećinu, vodopadu i druga mesta.

RAČUNI ZA STRUJU Kako da ih smanjite?

Sigurno se svakog meseca kao i većina ljudi iznenadite i iznervirate koliko vam novca odlazi na račune, pogotovo kada je struja u pitanju. Naša zemlja troši više energije od zemalje Evropske unije, po nekim podacima i do pet puta više.

PROSEČNA ZARADA ZAPOSLENIH U januaru blizu 96.000 dinara

Prosečna zarada zaposlenih obračunata za januar 2024. godine bila je najviša u beogradskim opštinama, Užičani najbolje zarađuju u Okrugu, najniže zarade i dalje u opštinama na jugu Srbije.

NATO bombardovanje Užički kraj bio na udaru više puta

Napadi su počeli na današnji dan pre 24 godine, u 78 dana NATO bombardovanja poginulo je oko 2.500 ljudi, naneta ogromna materijalna šteta. Najčešća meta u užičkom kraju bio je vojni aerodrom Ponikve kod Užica koji je 37 puta bombardovan sa preko 700 projektila.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE