Zlatiborci će i ove godine nastupiti na objedinjenom štandu u u okviru Turističke organizacije Regije Zapadna Srbija, a pored toga što će najaviti predstojeću letnju sezonu, posetioce zlatiborskog štanda, očekuju informcije o novim sadržajima kojima će ponuda planine koja je u vrhu sprskog turizma biti ove godine obogaćena.Predstaviće nove objekte, značajne lokalitete, kao i manifestacije u godini jubileja kada se obeležava 130 godina organizovanog turizma na Zlatiboru.

Zlatiborci na Međunarodnom sajmu turizma

Turistička organizacija „Zlatibor“ učestvuje na 44. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu koji se održava od 23. do 26. februara 2023. godine. Zlatibor se predstavlja u okviru Turističke organizacije Regije Zapadna Srbija, u hali 4 beogradskog sajma. Pored najave predstojeće letnje sezone, sve posetioce štanda Zlatibora očekuju zanimljivi noviteti i informacije o sadržajima kojima će „zlatna planina“ i dalje zadržati svoje mesto u vrhu turizma Srbije.

Sa jednog od ranijih sajmova turizma u Beogradu (Foto: N.Tošić UžiceMedia)

U okviru štanda Zlatibora svoju ponudu predstaviće brojni hotelijeri i turističke agencije, tako da će posetioci imati priliku da se detaljno
informišu o cenama, popustima i promo-paketima koje je turistička privreda pripremila za predstojeći period i upoznaju sa turističkom
ponudom Zlatibora za predstojeću prolećnu i letnju sezonu, sva četiri sajamska dana od 10:00 do 19:00 časova.

Turistička organizacija Zlatibor će iskoristiti priliku da predstavi nove sadržaje, objekte, značajne lokalitete, kao i manifestacije kojima će ulepšati boravak gostiju na Zlatiboru u godini jubileja kada se obeležava 130 godina organizovanog turizma, saopšteno je u najavi za sajam iz Turističke organizacije „Zlatibor“.

A kako je izgledalo na prošlogodišnjem sajmu turizama u Beogradu u tekstu Užicemedia.

Sa jednog od ranijih sajmova (Foto: Arhiva UžiceMedia)

A na Zlatiboru izložba Snežane Đenić i Radomira Vergovića

Utorak, 21. februara 2023. godine u 19.00 časova u Galeriji Kulturnog centra Zlatibor planirano je otvaranje izložbe Snežane Đenić i Radomira Vergovića „Dobrostivi i časni putevi gospodnji – Zlatiborci po dobru upamćeni“.


Izložbu otvaraju: Katarina Dogandžić Mićunović, istoričar umetnosti prof. dr Radoš Ljušić, istoričar.

- Advertisement -