6.6 C
Užice
четвртак, април 25, 2024
Naslovna Ključne reči ZLATIBOR

Ključna reč: ZLATIBOR

KAMP „ZLATIBOR“ Otvoren za posetioce

Ljubiteljima kampovanja svoja vrata je otvorio Kamp „Zlatibor”. Posetioci Zlatibora pored odmora mogu posetiti Muzej na otvorenom „Staro selo“ Sirogojno, Stopića pećinu, vodopadu i druga mesta.

PARK OSMEHA U znak sećanja na Aleksandra Selakovića

U blizini Osnovne škole u Šljivovici otvoren je "Park osmeha" posvećen prerano i tragično nastradalom Aleksandru Selakoviću, koji je pre sedam godina, zajedno sa svojim roditeljima Marijanom i Milanom, izgubio život u teškoj saobraćajnoj nesreći.

„ZLATIBORE PITAJ TARU“ Promocija knjige u Beogradu

Promociju knjige "Zlatibore pitaj Taru" biće održana u Beogrdu. Knjiga je dvojezična, na srpskom i engleskom jeziku i nastala je sa osnovim ciljem promocije turističkih vrednosti zlatiborsko-tarskog kraja.

POSLOVNI AMBIJENT U porastu broj preduzeća u Čajetini

U opštini Čajetina raste broj novootvorenih preduzeća, pa je tako broj registrovanih preduzće polovinom 2023. bio 294, što je rast od 22, 5 odsto u odnosu na 2020. godinu.

AVANTURA POČINJE OVDE! Međunarodni sajam turizma

Na Beogradskom sajmu od 22. do 25. februara 2024. godine je najznačajnija turistička manifestacija jugoistočne Evrope i drugih delova sveta – 45. Međunarodni sajam turizma. Zemlja partner Sajma turizma je Republika Grčka.

MLADOST JE UVEK ISTA – Užička omladinska periodika

U Dvorani Muzeja na otvorenom ,,Staro selo“ Sirogojno, pred brojnom publikom, otvorena je izložba Narodne biblioteke, "Mladost je uvek ista – užička omladinska periodika". Na 14 panoa izložena je značajna građa zavičajne periodike.

SUŠIČKA VRELA Novi cevovod stigao iznad Šljivovice

U toku su radovi na izgradnji cevovoda Sušička vrela u dužini od 14 kilometara. Na Žigalskom visu se gradi fabrika za preradu vode, jedan rezervoar za ovaj kraj, a nastavlja se sa gradnjom drugog rezervoara u Lukovićima iznad Šljivovice.

ZLATNI GRAD, Nova gondola, Sušička vrela, golf tereni…

Najvažniji projekat koji očekuje opštinu Čajetina je nova gondola odTornika do Pribojske Banje u dužini od oko 14 kilometara, najavio je predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović.

DUH ZLATIBORA I ZLATIBORACA U filmu „Božić u Srbiji“

Na Zlatiboru i okolini se snima film američko-engleske produkcije koji će na najlepši način predstaviti našu tradiciju, običaje i kulturu, naš duh i sve ono lepo po čemu smo prepoznatljivi, zahvaljujući poznanstvu Mladena Lazarevića, poreklom iz ovog kraja, sada uspešnog vlasnika građevinske firme u Češkoj,

U ČIGOTI LOKALIZOVAN POŽAR Evakuisani pacijenti i zaposleni

Lokalizovan požar u Specijalnoj bolnici za bolesti štitaste žlezde i bolesti metabolizma "Čigota Zlatibor", koji je izbio nešto pre ponoći, a gašenje je trajalao do jutarnjih sati.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE