Naslovna Ključne reči OPŠTINA ČAJETINA

Ključna reč: OPŠTINA ČAJETINA

AVANTURA POČINJE OVDE! Međunarodni sajam turizma

Na Beogradskom sajmu od 22. do 25. februara 2024. godine je najznačajnija turistička manifestacija jugoistočne Evrope i drugih delova sveta – 45. Međunarodni sajam turizma. Zemlja partner Sajma turizma je Republika Grčka.

MLADOST JE UVEK ISTA – Užička omladinska periodika

U Dvorani Muzeja na otvorenom ,,Staro selo“ Sirogojno, pred brojnom publikom, otvorena je izložba Narodne biblioteke, "Mladost je uvek ista – užička omladinska periodika". Na 14 panoa izložena je značajna građa zavičajne periodike.

SUŠIČKA VRELA Novi cevovod stigao iznad Šljivovice

U toku su radovi na izgradnji cevovoda Sušička vrela u dužini od 14 kilometara. Na Žigalskom visu se gradi fabrika za preradu vode, jedan rezervoar za ovaj kraj, a nastavlja se sa gradnjom drugog rezervoara u Lukovićima iznad Šljivovice.

ZLATNI GRAD, Nova gondola, Sušička vrela, golf tereni…

Najvažniji projekat koji očekuje opštinu Čajetina je nova gondola odTornika do Pribojske Banje u dužini od oko 14 kilometara, najavio je predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović.

DUH ZLATIBORA I ZLATIBORACA U filmu „Božić u Srbiji“

Na Zlatiboru i okolini se snima film američko-engleske produkcije koji će na najlepši način predstaviti našu tradiciju, običaje i kulturu, naš duh i sve ono lepo po čemu smo prepoznatljivi, zahvaljujući poznanstvu Mladena Lazarevića, poreklom iz ovog kraja, sada uspešnog vlasnika građevinske firme u Češkoj,

U ČIGOTI LOKALIZOVAN POŽAR Evakuisani pacijenti i zaposleni

Lokalizovan požar u Specijalnoj bolnici za bolesti štitaste žlezde i bolesti metabolizma "Čigota Zlatibor", koji je izbio nešto pre ponoći, a gašenje je trajalao do jutarnjih sati.

Zlatiborska pijaca – „U ZAGRLJAJU ZLATIBORA“

Turistička organizacija Zlatibor pripremila je serijal emisija pod nazivom „U zagrljaju Zlatibora“ koje na neposredan način otkrivaju lepote i potencijalnim turistima približavaju zlatne potencijale Zlatibora

Srpska Nova godina Kako je nastala i zašto je slavimo 13....

Neki spisi tvrde da je julijanska Nova godina za Srbe tipično srpska jer je nastala iz inata...

TORNIK Vlada veliko interesovanje za zimske sportove

U prisustvu velikog broja ljubitelja zimskih sportova, turističkih poslenika, predstavnika medija, otvorena skijaška sezone na Torniku. Prvog dana svi sadržaji su bili besplatni za posetioce.

Besplatna vožnja GOLD GONDOLOM U četvrtak za prve putnike

Zlatibor je tokom novogodišnjih i božićnih praznika oborio sve rekorde posećenosti, a gondola je za prvih deset dana januara prevezla oko 20.000 putnika.
- Advertisement -
1,726FanovaLajkuj
748PratilacaZaprati
15PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE