Podela paketića planirana je na Zlatiboru za svu decu sa teritorije opštine Čajetina, a za najmlađe iz Užica uz slatkiše predviđeno je fotografisanje sa Deda mrazom. Grad Užice organizuje i novogodišnji koncert Dejana Petrovića i njegovog Big benda na Trgu partizana.

Užički mališani imaće mogućnost da se i ove godine slikaju sa Deda mrazom na platou ispred Gradske kuće. Uz zabavan program i slatkiše dobiće i besplatne fotografije, u okviru akcije koju je Grad pokrenuo prošle godine.

Trodnevno druženje sa Deda mrazom na platou ispred Gradske kuće počinje danas i trajaće do 28. decembra u od 16:00do 19:00 časova, najavljeno je na konferenciji za novinare na kojoj su govorili član Gradskog veća Miodrag Petković i direktor Gradskog kulturnog centra Filip Baralić.

Petković je rekao da je prošle godine bio dobar odziv dece i da očekuje da bude i ove godine.

Koncert Dejana Petrovića na Trgu

Najavljen je novogodišnji koncert Dejana Petrovića i njegovog Big benda, koji će u Užicu, na Trgu partizana nastupiti u ponedeljak, 2. januar, sa početkom u 20:00 časova.

Za novogodišnje ukrašavanje grada ove godine izdvojeno je 1,4 miliona dinara, a od tog iznosa 900 hiljada dinara opredeljeno je za nabavku novih ukrasa, dok je ostatak sredstava namenjen za popravku i montažu postojećih.

Novogodišnja podela paketića za decu Čajetine

Opština Čajetina i Turistička organizacija Zlatibor u sredu, 28. decembra, organizuju novogodišnju podelu besplatnih paketića za decu sa teritorije opštine Čajetine na Kraljevom trgu sa početkom u 16:00 časova.

Program je namenjen deci predškolskih (vrtići) i školskih ustanova, do petog razreda osnovnih matičnih škola (zaključno sa četvrtim razredom) kao i izdvojenih odeljenja u svim okolnim zlatiborskim selima.

Sa ciljem da se za mališane upriliči čaroban ambijent kao i raznolik zabavni program, najmlađa publika će imati priliku da uživa u koncertu dve muzičke zvezde „Leontina i Tijana za decu“ koje će kao i uvek ulepšati dečji svet.


Ovaj program za decu, koji se po prvi put održava na „zlatnoj planini“ će doprineti stvaranju praznične čarolije u samom srcu Zlatibora. Mališane očekuje zimska novogodišnja bajka na Kraljevom trgu: kočije sa Deda Mrazom i vilenjacima, novogodišnji medenjaci, lizalice, čaj kao i novogodišnji vatromet. Program traje do 17:00 časova, naveli su organizatori.

- Advertisement -