Turitička ponuda biće predstavljena ovih dana u centru Zlatibora, pošto će turističke organizacije Kraljeva, Višegrada, Budve i Herceg Novog, predstaviti ono što su pripremili za predstojeću turističku sezonu.

Turitička ponuda – Turistička organizacija Kraljeva predstaviće potencijale kojim raspolaže na Kraljevom trgu, na platou ispred info-centra Turističke organizacije Zlatibor.u petak, 20. maja, od 18:00 do 21:00 čas.

Kraljevčani će najaviti letnje sadržaje i sve zainteresovane upoznati sa turističkom ponudom, dok najmlađe posetioce Zlatibora očekuje besplatno oslikavanje lica.

Gde na letovanje: Budva, Herceg Novi…

Kraljev trg je u nedelju, 22. maja, mesto predstavljanja ponude najpoznatijih crnogorskih letovališta. Od 12:00 do 14:00  časova, u okviru promotivnih aktivnosti, nastupiće i popularne pevačice Leontina i Ivana Peters.

U pozivu Turističke organizacije opštine Budva, a povodom regionalne „road show“ kampanje, u cilju promocije ljetnje turističke sezone u Crnoj Gori i primorju, se navodi da će turističku ponudu svojih destinacija pored Budve predstaviti  i Herceg Novi.

Gde na more ovog leta? (Foto: Iz arhive UžiceMedia)

Pored upoznavanja sa brojnim sadržajima i atrakcijama, deljenja promotivnog materijala, ponudom smeštaja koja ih očekuje ako ovog leta odmor rezervišu na tim destinacijama, posetioce promocije očekuju i mnogobrojni pokloni.

Turitička ponuda: „Od kulture do avanture“

Turistička organizacija opštine Višegrad u četvrtak, 26. maja sa početkom u 10:00 časova u prostorijama Kulturnog centra Zlatibor organizuje prezentaciju „Od kulture do avanture“ sa posebnim akcentom na turističku ponudu na reci Drini.

Od 12:00 časova program promocije Višegrada na Zlatiboru i turistički potencijali tog grada biće predstavljeni na platou ispred info-centra Turističke organizacije Zlatibor na Kraljevom trgu, navodi se u najavi događaja na Zlatiboru.

Organizator skupova je Turistička orgnizacija „Zlatibor“.

Ovo je i inače uobičajeno vreme kada su aktivni turistički poslenici, pred leto i pitanje kuda na more, podsetimo se kako je to izgledalo 2018. godine.

Zlatibor (Foto: Iz arhive UžiceMedia)

Hroniku kovid – 19 tokom maja možete pogledati na UžiceMedia.

Aktuelne podatke za Srbiju na sajtu Ministarstva zdravlja Srbije.

Najvažnije servisne informacije tokom maja možete pogledati OVDE.

- Advertisement -