Nova godina je na korak od nas a Zlatiborci su za goste pripremili raznovrsnu ponuda i bogat novogodišnji sadržaj. Zlatiborski ugostitelji se ozbiljno pripremaju za novogodišnju noć, uz raznovrstan muzički program.

Pored prazničnih koncerata na otvorenom, na Kraljevom trgu, za sve tri novogodišnje večeri nastupaće Vesna Zmijanac, Alen Islamović, hip-hop pevačica Senidah, rok grupa „Bajaga i instruktori” tu je i raznovrstan sadržaj u ugostiteljskim objektima na najposećenijoj planini Srbije.

Zlatiborski hoteli i restorani najavili su svoje novogodišnje programe, a tom prilikom za goste će pevati mnoga poznata imena muzičke scene sa prostora regije.

Nova godina u zlatiborskim hotelima i restoranima

U hotelu „Palisad“ 31. decembra nastupaće pevač narodne i pop muzike Slavko Banjac, dok je 1. januara Luna bend. Gosti hotela „Tornik“ će novogodišnju noć provesti uz Viki Miljković, kao i Sašu Matića, koji će nastupati 1. januara. U hotelu „Mona“ u novogodišnjoj noći gosti će uživati u pesmama Ivane Selakov. Cena ulaznica se kreće od 50 do 200 eura.

U „Pjević event centru“ gosti će dočekati Novu godinu uz Draganu Mirković kao i orkestar majstora trube, Dejana Petrovića, dok će 01. januara gosti imati priliku da uživaju uz pesme Andreane Čekić i Sloba Radanovića. Cena ulaznica je od 30 do 100 eura.

Zimska idila na Zlatiboru (Foto: Nada Tošić UžiceMedia)

Turistički centar Zlatibora raspolaže i mnogobrojnim restoranima i kafićima koji su priremili dnevne i večernje žurke. Restoran „Titova vila“, „Kalem by Zak“, „Miris Dunja“, „Casa De Vinos“, „Konoba Akustik“, „Elsa P.S.“ su pored raznovrsne gastronomske ponude pripremili i muzički program gde su ulaznice nešto malo niže, od 20 do 100 eura.

Cene paprene, ulaznice i do 200 eura

U restoranu „L`equipe Montange Zlatibor“, za doček je Ana Stojančićević dok je za reprizu Dženan Lončarević. Gosti „Grand Irish Pub“-a će novogodišnju noć provesti uz „Bojana Jevtića & Silver bend“, dok u klubu „Vendome“ gostuju Milica Pavlović, Elma Sinanović, Šako Polumenta. Klub „Alibi“ će ugostiti Teu Tairović, Milenu Ćeranić, Katarinu Živković, Arena bend i druge. I ostali kafići i gastro barovi su pripremili raznovrstan muzički sadržaj. Ulaznice su od 20 do 100 eura.

Pored raznovrsnog muzičkog sadržaja, većina objekata će u okviru cene ponuditi i posluženje, od specijaliteta našeg kraja do biranih pića i poslastica.

Iz ugostiteljskih objekata napominju da će doček biti organizovan u skladu sa svim epidemiološkim merama, uz najveću brigu o zdravlju, kako gostiju tako i meštana Zlatibora.

Uz dobrodošlicu domaćini žele dobar provod gostima koji posete Zlatibor u vreme Nove godine i predstojećih praznika.

A za one koji ne vole gužvu, mogu se opredeliti između šetnje, skijanja ili sankanja. A sve su prilike da će snega biti, bar tako najavljuju prognostičari, u vreme predstojećih praznika.

Zlatiborsko jezero (Foto: N.Tošić UžiceMedia)

Hroniku kovid -19 tokom decembra možete pogledati na UžiceMedia.

Hroniku kovid – 19 tokom novembra možete videti na UžiceMedia.

Aktuelne podatke za Srbiju na sajtu Ministarstva zdravlja Srbije.

- Advertisement -