ZLATIBORSKI VIDIKOVCI “U zagrljaju Zlatibora”

Pred nama je novi serijal emisija pod nazivom „U zagrljaju Zlatibora“ koje na neposredan način otkrivaju lepote i potencijalnim turistima približavaju potencijale planine. Ovoga puta predstavljeni su vidikovci.

85

Zlatiborski vidikovci – U petoj epizodi vas vodimo u zagrljaj svežeg vazduha i netaknute prirode gde se nalaze prizori očaravajućih predela koji se pružaju sa zlatiborskih vidikovaca, navode iz Turističke organizacije “Zlatibor”.

ZLATIBORSKI VIDIKOVCI

Njihova lepota menja se svakom promenom godišnjeg doba. Omiljena mesta susreta koja su uvek spremna da vas iznenade svojom jedinstvenom pričom. Čuvari ljubavi, prijateljstava, i osmeha koji su se tu delili.

Epizoda o zlatiborskim vidikovcima koja je pripremljena u okviru kampanje nalazi se na zvaničnom YouTube kanalu Turističke organizacije „Zlatibor“.

Bilo da ste zaljubljenik u prirodu, avanturista ili samo želite da se opustite u tišinama ovog planinskog raja, vidikovci na Zlatiboru će vas zasigurno osvojiti svojim neprocenjivim pogledima koje pružaju.

Gostilje

Podsećamo, da je u jednoj od ranijih epizoda predstavljeno jedno od najlepših zaltiborskih selaGostilje koje mami legendama koje ističu njegova lekovita i čarobna svojstva, navode organizatori.

Epizoda o vodopadu u Gostilju koja je pripremljena u okviru kampanje nalazi se na zvaničnom YouTube kanalu Turističke organizacije „Zlatibor“.

Muzej na otvorenom Staro selo Sirogojno

U serijalu je bilo govora o jedinstvenom muzeju na otvorenom “Staro selo” Sirogojno koji je u današnjem vremenu oživeo autentično zlatiborsko domaćinstvo iz 19. veka, navode iz Turističke organizacije uz poruku: Otkrijte na koji način su živeli tadašnji ljudi, čime su se sve bavili, šta su imali na trpezi?

Epizoda o “Starom selu” Sirogojnu koja je pripremljena u okviru kampanje i nalazi se na zvaničnom YouTube kanalu Turističke organizacije „Zlatibor“.

Ski centar „Tornik”

Jedna od epizoda bila je posvećena Ski centru „Tornik” koji sa svojih 1496 metara nadmorske visine, pruža jedinstvenu priliku da sva čula okrepite svežim vazduhom, ali i da na trenutak ostanete bez daha kada pogledate prizore oko sebe. Nalazi se na devetom kilometru od turističkog središta planine i do njega se može stići i u kabini „Gold gondole“. Tu je ponuda raznovrsna, ski-staze su utabane, a skijaše i bordere prevozi šestosedna žičara.

Za još korisnih tekstova, pratite naš sajt!

- Advertisement -