S obzirom da se nastava u starijim razredima od ponedeljka, 30.11.2020. godine, izvodi samo na daljinu, Osnovna škola „Nada Matić“ odlučila je da nastavu realizuje putem Gugl mit alata, skoro u potpunosti.

U cilju organizovanja i obezbeđivanja što kvalitetnije nastave u ovim okolnostima, odlučili su da preko Gugl mita realizuju nastavu za sve predmete koji se polažu na završnom ispitu, kao i za strane jezike, prema redovnom rasporedu. Nastavnici ostalih predmeta će po potrebi koristiti ovaj alat. Sledeće fotografije će vam dočarati kako su izgledale učionice škole danas u 13.45. Neobično, videćete!

Nastava na daljinu u „Nadi Matić“ (Foto: OŠ N.Matić“)

Učionice prazne. Samo nastavnici, nema dece. Međutim, nastavnici ove škole potrudili su se da se „vide“ i komuniciraju sa svojim učenicima. Razgovarali su, učili, smejali se, nvaodi u informaciji prosleđenoj medijima Ana Gordić Radojčić, član Tima za marketing, osnovna škola „Nada Matić“.

Ona dodaje sa su „opet svi zajedno, celo odeljenje i njihov nastavnik, na času po redovnom rasporedu, samo sada preko video kamere. I utisak dece je da ovaj način rada najviše podseća na neposrednu, redovnu nastavu, kako su nam preneli njihovi nastavnici. To im je i najveća pohvala!“

O aktivnostima u Osnovnoj školi „Nada Matić“ već smo pisali ranije.

- Advertisement -