3.9 C
Užice
недеља, април 21, 2024
Naslovna Ključne reči OSNOVNA ŠKOLA NADA MATIĆ

Ključna reč: OSNOVNA ŠKOLA NADA MATIĆ

MOJ ZELENI SVET Uručene diplome i knjige u „Nadi Matić“

Diplome i knjige uručene su učenicama Osnovne škole "Nada Matić", na literarnom Konkursu "Moj zeleni svet", Portala "Užicemedia", Milici Vukašinović za treće mesto, dok su Nina Domanović i Staša Stešević pohvaljene.

NADA MATIĆ Akcija u školi „JYSK za moj zeleni grad“

Užička Osnovna škola "Nada Matić" u centru grada dobila prelep vrt, zasađeno 80 sadnica četinara i ukrasnog šiblja. Zaposleni u kompaniji JYSK, učenici trećeg razreda ove škole i rdnici "Bioktoša" učestvovali u ovoj zanimljivoj ekološkoj akciji.

Naša priča o BOGDANU I kako je važan svaki dan

- Priča o Bogdanu počela je njegovim rođenjem. Nesvesni našeg životnog puta, kao svaki roditelj sa puno ljubavi radovali smo se odrastanju našeg sina, a sada se plašimo svakog novog dana, - započela je priču za Užicemedia majka Dušica Knežević.

PODRŠKA ZA NAJMLAĐEG Člana Udruženja

Podrška za najmlađeg čana Udruženja distrofičara Zlatiborskog okruga za Bogdana Kneževića upriličena je u školskom dvorištu gde su  njegovi drugovi oslikavati motivacione poruke i...

ENERGETSKA SANACIJA U tri škole i vrtiću u Užicu

Energetska sanacija u tri osnovne škole i jednom vrtiću obuhvata radove za koje su sredstva obezbedili SEKO i Grad Užice u ukupnom iznosu od...

SANACIJA ŠKOLA I VRTIĆA Radovi 1,8 miliona evra

Sanacija škola i vrtića u Užicu, projekat za koji je obezbeđeno 1,8 miliona evra, radovi počinju 17. janura, najavila je potpredsednica Vlade i ministarka...

PROSLAVA SAVINDANA U OSNOVNOJ ŠKOLI „NADA MATIĆ“

Zbog koronavirusa program obeležavanja Savindana ove godine u "Nadi Matić" obuhvata nekoliko virtuelnih izložbi likovnih radova učenika mlađih i starijih razreda na temu Svetog Save, izložbu likovnih radova u holu škole rađenih u različitim formatima i različitim slikarskim tehnikama iste tematike, dve instrumentalne kompozicije izvedene na flauti i klarinetu, kazivanje stihova o Svetom Savi uz prigodnu muzičku podlogu.

U ŠKOLI „NADA MATIĆ“ Nastavu realizuju putem Gugl mit alata

Nastavnici užičke Osnovne škole "Nada Matić" preko Gugl mita realizuju nastavu za sve predmete koji se polažu na završnom ispitu, za strane jezike, a prema redovnom rasporedu.

U školi „Nada Matić“ NASTAVA NA DALJINU POMOĆU GUGL MIT ALATA

U osnovnoj školi "Nada Matić", zbog specifičnih uslova u kojima se nalazimo zbog koronavirusa, primenjuju inovacije u nastavi, pa se časovi realizaciju online pomoću Gugl mit alata. Ovaj vid nastave učenicima omogućava da od kuće uživo prate časove i onim danima kada ne idu u školu.

PRIJEM PRVAKA UZ POŠTOVANJE MERA

Sa maskama, bez priredbi, u školskim dvorištima ili salama prvi je dan nove generacije prvaka u užičkim školama.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE