15.9 C
Užice
četvrtak, 7 jula, 2022
Naslovna Ključne reči OSNOVNA ŠKOLA NADA MATIĆ

Ključna reč: OSNOVNA ŠKOLA NADA MATIĆ

ENERGETSKA SANACIJA U tri škole i vrtiću u Užicu

Energetska sanacija u tri osnovne škole i jednom vrtiću obuhvata radove za koje su sredstva obezbedili SEKO i Grad Užice u ukupnom iznosu od...

SANACIJA ŠKOLA I VRTIĆA Radovi 1,8 miliona evra

Sanacija škola i vrtića u Užicu, projekat za koji je obezbeđeno 1,8 miliona evra, radovi počinju 17. janura, najavila je potpredsednica Vlade i ministarka...

PROSLAVA SAVINDANA U OSNOVNOJ ŠKOLI „NADA MATIĆ“

Zbog koronavirusa program obeležavanja Savindana ove godine u "Nadi Matić" obuhvata nekoliko virtuelnih izložbi likovnih radova učenika mlađih i starijih razreda na temu Svetog Save, izložbu likovnih radova u holu škole rađenih u različitim formatima i različitim slikarskim tehnikama iste tematike, dve instrumentalne kompozicije izvedene na flauti i klarinetu, kazivanje stihova o Svetom Savi uz prigodnu muzičku podlogu.

U ŠKOLI „NADA MATIĆ“ Nastavu realizuju putem Gugl mit alata

Nastavnici užičke Osnovne škole "Nada Matić" preko Gugl mita realizuju nastavu za sve predmete koji se polažu na završnom ispitu, za strane jezike, a prema redovnom rasporedu.

U školi „Nada Matić“ NASTAVA NA DALJINU POMOĆU GUGL MIT ALATA

U osnovnoj školi "Nada Matić", zbog specifičnih uslova u kojima se nalazimo zbog koronavirusa, primenjuju inovacije u nastavi, pa se časovi realizaciju online pomoću Gugl mit alata. Ovaj vid nastave učenicima omogućava da od kuće uživo prate časove i onim danima kada ne idu u školu.

PRIJEM PRVAKA UZ POŠTOVANJE MERA

Sa maskama, bez priredbi, u školskim dvorištima ili salama prvi je dan nove generacije prvaka u užičkim školama.

PRVA IZLOŽBA JANE ĆIROVIĆ Talenat o kome će se tek pričati

- Jana je prava umetnička duša, voli slikastvo, muziku, piše pesme, poseduje jedan umetnički senzibilitet. Od petog razreda se ističe u kretivnom izražavanju, interesuje se za teme iz umetnosti, - priča nastavnica Olivera Šuljagić, uz čiju je pomoć i nastala online izložba Jane Ćirović, prva samostalna, u vreme dok smo se borili sa koronavirusom.

VREDAN JUBILEJ OSNOVNE ŠKOLE NADA MATIĆ Slave 65 godina postojanja

Proslava, 65 godina postojanja užičke Osnovne škole "Nada Matić" je prilagođena novonastaloj situaciji oko koronavirusa, pa ove, jubilarne godine, program obuhvata tri virtuelne izložbe likovnih radova, kao i samostalnu virtuelnu izložbu radova učenice Jane Ćirović.
- Advertisement -
1,052FanovaLajkuj
441PratilacaZaprati
4PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE