Naslovna Ključne reči MINISTARSTVO GRAĐEVINARSTVA

Ključna reč: MINISTARSTVO GRAĐEVINARSTVA

AUTO – PUT DO POŽEGE Po najavama do kraja ove godine

Radovi na auto-putu do Požege trebalo je da su već završeni, međutim, još uvek traju i pominje se novi rok - kraj ove godine. Deonica od Požege do Duge Poljane jedna od najtežih deonica, dužine 76 km, najmanje 30 kilometara će biti mostovi i oko 20 kilometara tuneli.

Razvoj lokalne infrastrukture UŽICU 1,7 MILIONA

Projekat razvoja lokalne inrastrukture i institucionalnog jačanja lokalnih zajednica vredan je 265 miliona evra. Užice je među 145 loklanih samouprava kojima su dodeljena sredstva.

LOKALNA SAMOUPRAVA Sanacija klizišta, rekonstrukcija

Lokalna samouprava je aktivna na rešavanju dugogodišnjih probema, među njima su sanacija klizišta u Ulici Svetozara Markovića, u martu ove godine. Obezbeđeno 100 miliona dinara. A uslediće, kako je najavljeno, i rekonstrukcija Zdravstvenog centra i užičke Bolnice, čija vrednost radova je procenjena na oko 80 miliona evra.

Ministar Momirović najavio OD JESENI RADOVE NA OBILAZNICI OKO UŽICA

Radovi na obilaznici oko Užica startuju od septembra, a po planu bi trebalo da budu završeni u naredne dve godine, izjavio ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović, tokom posete Užicu.

NOVI KILOMETRI PUTEVA U naredne četiri godine

- Mi ćemo u naredne četiri godine uraditi još 450 kilometara novih auto-puteva -, izjavila je potpredsednica Vlade Srbije prof. dr Zorana Mihajlović u Užicu i izrazila uverenje, da će uspeti da potpišu i ugovor o nastavku izgradnje auto-puta od Požege do granice sa Crnom Gorom.

Nova Varoš ČUVAJTE ZLATAR, DA NE BUDE KAO ZLATIBOR

Za četiri godine u putnu infrastrukturu u Zlatiborskom okrugu uložene 3,2 milijarde dinara, u ovoj i narednoj godini u održavanje putne infrastrukture u Novoj Varoši biće uloženo blizu jedne milijarde dinara, izjavila ministarka Zorana Mihajlović.

OTVARANJE AUTO PUTA OBRENOVAC – ČAČAK U JUNU

Na delu Koridora 11 od Obrenovca do Čačka ostali su da se obave još samo sitni, završni radovi, saopšteno iz Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

ZORANA MIHAILOVIĆ U BAJINOJ BAŠTI Uloženo 5,5 milijardi u puteve u...

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, rekla je danas u Bajinoj Bašti da očekuje da ove godine bude završena projektna dokumentacija za izgradnju tunela Kadinjača, na kojem bi radovi mogli da počnu 2020. godine.

RAD NA CRNO U GRAĐEVINARSTVU U prva tri kvartala zabeležena 54...

U oblasti građevinarstva zabeležena 54 slučaja rada na crno, što je dva i po puta manje nego u istom periodu protekle godine, kada je zabeležen 141 takav slučaj.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE