1.6 C
Užice
četvrtak, 1 decembra, 2022
Naslovna Ključne reči KAD (NE) ZDRAVO UDAHNEŠ

Ključna reč: KAD (NE) ZDRAVO UDAHNEŠ

„UŽICE-ČISTIJI GRAD“Akcija za smanjenje aerozagađenja 

"Užice-čistiji grad" - smanjenje aerozagađenja mora biti prioritet svih u gradu, zato svaka akcija koja podstiče supstituciju grejanja zemnim gasom ima značajnu ulogu, pa tako i ova, navodi Milan Sekulić, direktor "Užice gas" AD Užice.

Eko kontrolor UV MERAČI U ŠKOLAMA U UŽICU I NA ZLATIBORU

Osnovna škola „Stari grad“ iz Užica i izdvojeno odeljenje Osnovne škole „Dimitrije Tucović“ na Zlatiboru dobile su UV indikatore, tako da će deca u svakom trenutku znati nivo zračenja i kako da se zaštite tokom boravka na suncu.

SVETSKI DAN ENERGETSKE EFIKASNOSTI

Svetski dan energetske efikasnosti - 5. mart, obeležava se u cilju podizanja svesti o racionalnoj upotrebi energije. Srbija trenutno troši dvostruko više energije od svetskog proseka. A kako mi možemo da doprinesemo energetskoj efikasnosti?

VAZDUH „JAKO ZAGAĐEN“ U VIŠE GRADOVA SRBIJE

Prema podacima Agencije za zaštitu životne sredine vazduh je "jako zagađen" u Beogradu, Valjevu, Kosjeriću, Užicu, Nišu, Boru, Pančevu, Smederevu, Novom Sadu.

NEZDRAV VAZDUH DIŠEMO

Prema merenjima Zavoda za javno zadravlje kvalitet vazduha u Užicu je nezdrav.

VAZDUH JUTROS BIO „JAKO ZAGAĐEN“ U NEKOLIKO SRPSKIH GRADOVA Među njima...

Prema podacima Agencije za zaštitu životne sredine, vazduh je jutros bio “jako zagađen” u delovima Beograda, Novog Sada, Užica, Valjeva, Pančeva, Subotice. To je oznaka za najveći, peti stepen zagađenja koje meri ta Agencija.

INDIVIDUALNA LOŽIŠTA GLAVNI ZAGAĐIVAČI UŽICA Kompletna gasifikacija dug proces

U privatnim kotlarnicama dva ipo puta je veća instalisana snaga nego zajedno Gradske toplane, javnih ustanova i ostalih privrednih subjekata.

KAD (NE) ZDRAVO UDAHNEŠ Energetska efikasnost – šansa za uštede i...

Užice već duži niz godina ima problem sa aerozagađenjem, naročito u zimskim mesecima, pa se Grad aktivno uključio u rešavanje problema merama za unapređenje kvaliteta vazduha.
- Advertisement -
1,726FanovaLajkuj
748PratilacaZaprati
15PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE