16. oktobar

U užičkoj bolnici hospitalizovano je pet pacijenta pozitivnih ili pod sumnjom na Kovid -19, tri pacijenta su na intenzivnoj nezi, od koji su dva na respiratoru.

U privremenoj bolnici u Krčagovu je 19 pacijenata, saopšteno iz Zdravstvenog centra Užice

15. oktobar

U užičkoj bolnici na lečenju se nalazi šest pacijenata pozitivnih ili pod sumnjom na Kovid -19, dva pacijenta su na intenzivnoj nezi i oba su na respiratoru.

U privremenoj bolnici u Krčagovu je 21 pacijenat na lečenju.

14. oktobar

U Opštoj bolnici Užice hospitalizovano je sedam pacijenata pozitivnih ili pod sumnjom na Kovid -19, tri pacijenta su na intenzivnoj nezi od kojih su dva na respiratoru.

U privremenoj bolnici u Krčagovu je 29 pacijenata.

13. oktobar

U Užicu šest ljudi zaraženo

U periodu od 07. do 13. oktobra 2020. godine Kovid -19 je potvrđen kod 27 lica (Priboj – 7, Prijepolje – 6, Nova Varoš – 6, Užice – 6 i Požega – 2).

Od početka epidemije do danas ukupno je potvrđeno 2649 slučajeva infekcije virusom na teritoriji Zlatiborskog okruga, informacija je iz Zavoda za javno zdravlje Užice

U Opštoj bolnici Užice hospitalizovano je osam pacijenta pozitivnih ili pod sumnjom na Kovid – 19, tri pacijenta su na intenzivnoj nezi, dvoje je na respiratoru.

U privremenoj bolnici u Krčagovu je 26 pacijenata, saopštila je PR služba Zdravstvrnog centra Užice.

12. oktobar

U Opštoj bolnici Užice na lečenju je pet pacijenta pod sumnjom ili pozitivnih na Kovid – 19, od kojih su tri na intenzivnoj nezi, a jedan pacijent je na respiratoru.

U privremenoj bolnici u Krcagovu smešteno je 26 pacijenata, saopštila je jutros medijima PR Zdravstvenog  centra Užice Danijela Vasiljević.

Podsećamo u periodu od 30. septembra do 6. oktobra, Kovid – 19  je potvrđen kod 24 lica, saopšteno je prošle nedelje iz užičkog Zavoda za javno zdravlje. U Prijepolju je bilo 10 zaraženih, Novoj Varoši pet, dok su u Užicu bile u tom periodu inficirane tri osobe. Ostale informacije možete videti OVDE.

U Srbiji je do 15 časova juče, (11. oktobar) preminuo jedan još oboleli, a zabeležna su 102 nova slučaja. Ukupan broj preminulih je porastao na 763 osobe.

Dostupan lek protiv koronavirusa u Srbiji

U Srbiji je od danas dostupan lek remdesivir koji olakšava borbu protiv koronavirusa, pišu srpski mediji.

- Advertisement -