Naslovna Ključne reči ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVLJE UŽICE

Ključna reč: ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVLJE UŽICE

HRONIKA KOVID -19/Oktobar Inficiranih sve manje

I početkom oktobra, kao što je uostalom bilo i tokom septembra, broj zaraženih u blagom padu. Na području opština Zlatiborskog okruga za sada ne prelazi 100 zaraženih.

HRONIKA KOVID -19/avgust Inficiranih sve više

Podaci za početak avgusta ne ohrabruju, postepeno se povećava broj novozaraženih u opštinama Zlatiborskog okruga. Poslednjeg dana jula bilo je inficirano preko 160 osoba, danas 100 više u Okrugu. Brojka je u drugom delu jula prelazila 200 inficiranih. Danas zaražene 83 osobe u Užicu.

HRONIKA KOVID -19/jul Povećava se broj inficiranih

Hronika kovid - 19/jul – prema podacima za početak jula I dalje ima inficiranih na području opština Zlatiborskog okruga. Prema statistici Zavoda za javno zdravlje u Užicu danas novozaražno 15 osoba, koliko je bilo i juče.

VAKCINE Protiv humanog papiloma virusa

Zavodu za javno zdravlje Užice distribuirane su vakcine protiv humanog papiloma virusa. Distribucija po domovima zdravlja vrši se prema iskazanim potrebama. Vakcinacija se obavlja u dve doze, deci od 9 do 14 godina,u razmaku od 6 meseci.

VAKCINE PROTIV COVID – 19 Druga buster doza

Druga buster doza vakcine protiv COVID - 19 predviđena je za sve osobe staije od 18 godina. Od davanja prve buster doze, (3. doze) treba da je prošlo najmanje pet mesec, saopšteno je iz Zavoda za javno zdravlje Užice.

HRONIKA KOVID -19/februar Smanjuje se broj novozaraženih

Hronika kovid -19, prema preseku stanja korona virusa na početku februara i dalje veliki broj novozaraženih. Srbiji za dan ponovo zaraženo više od 19.000 osoba, preminulo još 58 pacijenata. U Užicu blizu 200 novozaraženih.

HRONIKA KOVID -19/JANUAR U porastu broj inficiranih

Hronika kovid -19/januar - na osnovu preseka za dana[nji dan januara, beleži se rast broja inficiranih u opštinama Okruga. Danas su na respiratoru dve osobe.

HRONIKA KOVID -19/SEPTEMBAR I dalje u porastu broj inficiranih

U porastu je broj novoinficiranih u užičkom kraju, pa je recimo poslednjeg dana avgusta, bilo 116 više inficiranih koronom nego dan ranije. Rase broj osoba na respiratuoru kao i broj obolelih i u Užicu.

VAKCINE PROTIV SEZONSKOG GRIPA Vakcinacija od 25. decembra

Zavodu za javno zdravlje Užice distribuirano je još 7100 doza vakcina protiv sezonskog gripa, koje će biti distribuirane domovima zdravlja u Zlatiborksom okrugu danas i sutra.

ZLATIBORSKOM OKRUGU JOŠ 950 DOZA VAKCINA PROTIV GRIPA

Najviše vakcina je obezbeđeno za Dom zdravlja u Užicu 405 doza, u Novoj Varoši i Čajetini biće podeljeno po100, a najmanje u Kosjeriću i Sjenici po 20 doza.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE