Naslovna Ključne reči KORONA VIRUS

Ključna reč: KORONA VIRUS

HRONIKA KOVID -19/avgust Inficiranih sve više

Podaci za početak avgusta ne ohrabruju, postepeno se povećava broj novozaraženih u opštinama Zlatiborskog okruga. Poslednjeg dana jula bilo je inficirano preko 160 osoba, danas 100 više u Okrugu. Brojka je u drugom delu jula prelazila 200 inficiranih. Danas zaražene 83 osobe u Užicu.

HRONIKA KOVID -19/jul Povećava se broj inficiranih

Hronika kovid - 19/jul – prema podacima za početak jula I dalje ima inficiranih na području opština Zlatiborskog okruga. Prema statistici Zavoda za javno zdravlje u Užicu danas novozaražno 15 osoba, koliko je bilo i juče.

HRONIKA KOVID -19/maj/jun Sve manje inficiranih

Podaci za početak maja ohrabruju, sve je manji broj novozaraženih, samo nekoliko inficiranih koronom u Užicu i Čajetini, prema statistici Zavoda za javno zdravlje danas novoinficirana jedna osoba u Užicu i četiri u Čajetini.

VAKCINE PROTIV COVID – 19 Druga buster doza

Druga buster doza vakcine protiv COVID - 19 predviđena je za sve osobe staije od 18 godina. Od davanja prve buster doze, (3. doze) treba da je prošlo najmanje pet mesec, saopšteno je iz Zavoda za javno zdravlje Užice.

HRONIKA KOVID -19/mart U padu broj novozaraženih

Hronika kovid - 19 na početku marta sve povoljnije, sve je manje novozareženih u Užicu i optšinama Zlatiborskog okruga. U Užicu novozaraženo 11, a na respiratoru danas šest osoba.

HRONIKA KOVID -19/februar Smanjuje se broj novozaraženih

Hronika kovid -19, prema preseku stanja korona virusa na početku februara i dalje veliki broj novozaraženih. Srbiji za dan ponovo zaraženo više od 19.000 osoba, preminulo još 58 pacijenata. U Užicu blizu 200 novozaraženih.

HRONIKA KOVID -19/JANUAR U porastu broj inficiranih

Hronika kovid -19/januar - na osnovu preseka za dana[nji dan januara, beleži se rast broja inficiranih u opštinama Okruga. Danas su na respiratoru dve osobe.

HRONIKA KOVID -19/DECEMBAR U padu broj inficiranih

Hronika kovid -19/decembar- presek za prvi dan decembra, kao i krajem novembra, u blagom padu broj inficiranih. Na respiratoru se danas u užičkoj Opštoj bolnici nalazi 11 osoba.

Srbija u sistemu EU digitalnog KOVID sertifikata

Srbija će od danas biti povezana sa sistemom digitalnog KOVID sertifikata Evropske unije (EU). Ovo će pojednostaviti proveru informacija o testiranju, oporavku ili vakcinaciji, a samim tim obezbediti i bezbedno putovanje. Osim toga, digitalni KOVID sertifikat EU biće prepoznatljiv na aplikacijama za verifikaciju u Srbiji.

HRONIKA KOVID -19/NOVEMBAR Veliki broj inficiranih

Hronika kovid -19/novembar- prvog dana meseca, kao i tokom oktobra, brojke inficiranih i osoba na respiratoru i dalje zabrinjavajuće. Na respiratoru u užičkoj Opštoj bolnici se nalaze 22 osobe.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE