-4.7 C
Užice
ponedeljak, 24 januara, 2022
Naslovna Ključne reči KORONA VIRUS

Ključna reč: KORONA VIRUS

HRONIKA KOVID -19/JANUAR U porastu broj inficiranih

Hronika kovid -19/januar - na osnovu preseka za dana[nji dan januara, beleži se rast broja inficiranih u opštinama Okruga. Danas su na respiratoru dve osobe.

HRONIKA KOVID -19/DECEMBAR U padu broj inficiranih

Hronika kovid -19/decembar- presek za prvi dan decembra, kao i krajem novembra, u blagom padu broj inficiranih. Na respiratoru se danas u užičkoj Opštoj bolnici nalazi 11 osoba.

Srbija u sistemu EU digitalnog KOVID sertifikata

Srbija će od danas biti povezana sa sistemom digitalnog KOVID sertifikata Evropske unije (EU). Ovo će pojednostaviti proveru informacija o testiranju, oporavku ili vakcinaciji, a samim tim obezbediti i bezbedno putovanje. Osim toga, digitalni KOVID sertifikat EU biće prepoznatljiv na aplikacijama za verifikaciju u Srbiji.

HRONIKA KOVID -19/NOVEMBAR Veliki broj inficiranih

Hronika kovid -19/novembar- prvog dana meseca, kao i tokom oktobra, brojke inficiranih i osoba na respiratoru i dalje zabrinjavajuće. Na respiratoru u užičkoj Opštoj bolnici se nalaze 22 osobe.

STIGLE VAKCINE Vakcinacija protiv gripa u Okrugu

Stigle vakcine protiv sezonskog gripa, vakcinacija će se organizovati se na svim vakcinalnim puntovima na produčju Okruga, jer je užičkom Zavoda za javno zdravlje disttribuirano 8.000 doza.

VAKCINACIJA PROTIV GRIPA U Zlatiborskom okrugu

Vakcinacija protiv gripa uslediće ovih dana, jer će već danas Zavod za javno zdravlje Užice distribuirati vakcinu protiv sezonskog gripa - TorVaxFlu proizvođača Instituta Torlak, prema svim vakcinalnim punktovima na području Zlatiborskog okruga. Vakcina protiv gripa može se dati istovremeno sa vakcinom protiv COVID-19.

HRONIKA KOVID -19/SEPTEMBAR I dalje u porastu broj inficiranih

U porastu je broj novoinficiranih u užičkom kraju, pa je recimo poslednjeg dana avgusta, bilo 116 više inficiranih koronom nego dan ranije. Rase broj osoba na respiratuoru kao i broj obolelih i u Užicu.

HRONIKA KOVID -19/AVGUST U porastu broj inficiranih u užičkom kraju

I dalje u porstu broj zaraženih u opštinama Zlatiborskog okruga. A ko su prioritetne grupe za vakcinaciju trećom dozom više u obaveštenju zdravstvenih ustanova i Gradskog štab za vanredne situacije.

HRONIKA KOVID -19/JUL Mali broj novoinficiranih koronom u užičkom kraju

Mali broj novoinficiranih u užičkom kraju i početkom jula. Trenutno je troje lica inficirano iz opštine Priboj, a na respiratoru su dve osobe.

VAKCINE ZA DRŽAVLJANE BOSNE I HERCEGOVINE U užičkom kraju

Početkom juna, za tri dana, vakcinisano 2.810 državljana BIH na vakcinalnim punktovima u Zlatiborskom okrugu. U opštinama Zlatiborskog okruga danas šest osoba inficirano, dvoje iz Užica.
- Advertisement -
1,052FanovaLajkuj
441PratilacaZaprati
4PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE