11.1 C
Užice
четвртак, април 25, 2024
Naslovna Ključne reči ZDRAVSTVENI CENTAR UŽICE

Ključna reč: ZDRAVSTVENI CENTAR UŽICE

SSP Užice: Hoće li biti rekonstrukcije Zdravstvenog centra

U januaru 2022. godine najavljena je rekonstrukcija Zdravstvenog centra u Užicu, gde bi trebalo da se izgradi 60.000 kvadrata, uz rekonstrukciju dotrajalih objekata i kompletno opremanje, što je uslov da postane peti klinički centar u Srbiji.

HRONIKA KOVID -19/Oktobar Inficiranih sve manje

I početkom oktobra, kao što je uostalom bilo i tokom septembra, broj zaraženih u blagom padu. Na području opština Zlatiborskog okruga za sada ne prelazi 100 zaraženih.

HRONIKA KOVID -19/avgust Inficiranih sve više

Podaci za početak avgusta ne ohrabruju, postepeno se povećava broj novozaraženih u opštinama Zlatiborskog okruga. Poslednjeg dana jula bilo je inficirano preko 160 osoba, danas 100 više u Okrugu. Brojka je u drugom delu jula prelazila 200 inficiranih. Danas zaražene 83 osobe u Užicu.

SERVISNE INFORMACIJE/JUL Moguće restrikcije vode?

Servisne informacije/Jul - Najvažnije servisne informacije odnose na snabdevanje vodom, i moguće restrikcije zbog povećane potrošenje vode, posebno u slelima za zalivanje.

VAKCINE PROTIV COVID – 19 Druga buster doza

Druga buster doza vakcine protiv COVID - 19 predviđena je za sve osobe staije od 18 godina. Od davanja prve buster doze, (3. doze) treba da je prošlo najmanje pet mesec, saopšteno je iz Zavoda za javno zdravlje Užice.

HRONIKA KOVID -19/mart U padu broj novozaraženih

Hronika kovid - 19 na početku marta sve povoljnije, sve je manje novozareženih u Užicu i optšinama Zlatiborskog okruga. U Užicu novozaraženo 11, a na respiratoru danas šest osoba.

HRONIKA KOVID -19/februar Smanjuje se broj novozaraženih

Hronika kovid -19, prema preseku stanja korona virusa na početku februara i dalje veliki broj novozaraženih. Srbiji za dan ponovo zaraženo više od 19.000 osoba, preminulo još 58 pacijenata. U Užicu blizu 200 novozaraženih.

LOKALNA SAMOUPRAVA Sanacija klizišta, rekonstrukcija

Lokalna samouprava je aktivna na rešavanju dugogodišnjih probema, među njima su sanacija klizišta u Ulici Svetozara Markovića, u martu ove godine. Obezbeđeno 100 miliona dinara. A uslediće, kako je najavljeno, i rekonstrukcija Zdravstvenog centra i užičke Bolnice, čija vrednost radova je procenjena na oko 80 miliona evra.

HRONIKA KOVID -19/JANUAR U porastu broj inficiranih

Hronika kovid -19/januar - na osnovu preseka za dana[nji dan januara, beleži se rast broja inficiranih u opštinama Okruga. Danas su na respiratoru dve osobe.

ANA BRNABIĆ U UŽICU Obnova zdravstvenih ustanova

Ana Brnabić u Užicu boravi u okviru karavana “Digitalna eksepdicija”, a u razgovoru sa užičkom gradonačlenicom dr Jelenom Raković Radivojević najavila početak radova na rekonstrukciji i dogradnji Zdravstvenog centra i Opšte bolnice Užice.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE