Naslovna Ključne reči OPŠTA BOLNICA UŽICE

Ključna reč: OPŠTA BOLNICA UŽICE

SSP Užice: Hoće li biti rekonstrukcije Zdravstvenog centra

U januaru 2022. godine najavljena je rekonstrukcija Zdravstvenog centra u Užicu, gde bi trebalo da se izgradi 60.000 kvadrata, uz rekonstrukciju dotrajalih objekata i kompletno opremanje, što je uslov da postane peti klinički centar u Srbiji.

Akcija u Čikagu OD SRCA RODNOM GRADU

Branko Palikuća, uspešni Užičanin koji već dugo živi i radi u Čikagu, ponovo je otvorio vrata svog restorana "Topaz" za još jedno dobrotvorno veče, ovoga puta za prikupljanje sredstava za obnovu Odeljenja za hemodijalizu užičke Opšte bolnice. Prikupljeno je oko 120,000 dolara.

HRONIKA KOVID -19/mart U padu broj novozaraženih

Hronika kovid - 19 na početku marta sve povoljnije, sve je manje novozareženih u Užicu i optšinama Zlatiborskog okruga. U Užicu novozaraženo 11, a na respiratoru danas šest osoba.

HRONIKA KOVID -19/februar Smanjuje se broj novozaraženih

Hronika kovid -19, prema preseku stanja korona virusa na početku februara i dalje veliki broj novozaraženih. Srbiji za dan ponovo zaraženo više od 19.000 osoba, preminulo još 58 pacijenata. U Užicu blizu 200 novozaraženih.

ANA BRNABIĆ U UŽICU Obnova zdravstvenih ustanova

Ana Brnabić u Užicu boravi u okviru karavana “Digitalna eksepdicija”, a u razgovoru sa užičkom gradonačlenicom dr Jelenom Raković Radivojević najavila početak radova na rekonstrukciji i dogradnji Zdravstvenog centra i Opšte bolnice Užice.

HRONIKA KOVID -19/SEPTEMBAR I dalje u porastu broj inficiranih

U porastu je broj novoinficiranih u užičkom kraju, pa je recimo poslednjeg dana avgusta, bilo 116 više inficiranih koronom nego dan ranije. Rase broj osoba na respiratuoru kao i broj obolelih i u Užicu.

PREVENTIVNI PREGLEDI U užičkim kraju

Preventivni pregledi i ovog vikenda u užičkom kraju. Iz Opšte bolnice i Doma zdravlja uputili su poziv građanima da se u što većem broju odazovu besplatnim preventivnim pregledima i provere svoje zdravstveno stanje.

U UŽICU NA LEČENJU 25 OSOBA U Okrugu kod 46 lica...

U Užičkoj bolnici na lečenju šest pacijenata, u privremenoj bolnici u Krčagovu 13, što je manje nego krajem protekle nedelje.

DR JOVANKA ČUBRILO O PLAKETI GRADA UŽICA Priznanje posvećujem mom Dečjem...

Dobitnica je i povelje Srpskog lekarskog društva, kao najvećeg priznanja za izuzetne rezultate u dužem vremenskom periodu na unapređenju medicine, nauke i struke.

DVA PACIJENTA NA RESPIRATORU U UŽICU U Okrugu 27 inficiranih za...

U prethodnih nedelju dana 27 inficiranih u Zlatiborskom okrugu, u Užicu šest osoba. U užičkoj bolnici danas osam pacijenata na lečenju, za troje više nego juče, u privremenoj bolnici u Krčagovu isti broj pacijenata - 26.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE