Cene parkiranja u Užicu različite. Povlašćene i pretplatne karte ne važe za parkirališta ispred hotela „Palas“ i na Trgu Svetog Save.

„RJ „Parking Servis” vrši naplatu parkiranja na parkiralištima radnim danima od 7:00 do 20:00 časova i subotom od 7:00 do 14:00 časova. Parkiranje se ne naplaćuje nedeljom i praznicima.

Povlašćena parking karta na mesečnom nivou za fizička lica u zoni I je 800 dinara a u zoni II je 500 dinara. Za pravna lica u zoni I je 2.200 dinara a u zoni II 2.000 dinara.

Građani koji žive u zoni I i II, kao i preduzetnici sa sedištem u I i II, za drugo i svako naredno vozilo u vlasništvu, mogu sklopiti ugovor za pretplatnu kartu samo za zonu II.

Cena pretplatne karte je 1.600,00 dinara za građane i 2.800,00 dinara za pravna lica i preduzetnike.

Prilikom sklapanja ugovora na uvid pored očitane saobraćajne dozvole i lične karte podnosi se i kopija polise osiguranja za vozilo. Povlašćene i pretplatne karte ne važe za parkirališta ispred hotela „Palas“ i na Trgu Svetog Save.

Cene parkiranja – Kontakt telefoni

Sve informacije u vezi sa pružanjem usluga RJ „Parking servis“ mogu se dobiti pozivom na broj telefona: 031/513-993.

Sve dodatne informacije koje se odnose na rad svih radnih jedinica JKP “Bioktoš” građani mogu dobiti pozivom na brojeve telefona Call Centra: 031/525-427 i 0800/031-030″, navedeno je u obaveštenju JKP „Bioktoš“ RJ „Parking servis“ Užice.

Problem parkiranja nikako da se reši u Užicu (Foto: N.T. Arhiva Užicemedia)

Problem parking mesta je česta tema medija, na UžiceMedia smo se ovom problematikom često bavili, neke od tekstova možete videti poput pretplatnih ugovora za parkiranje, zatim, povlašćene karte za parkiranje u prvoj i drugoj gradskoj zoni, ili pak tekst sa šaljivom porukom na automobilu: Napisaću kad ne mogu da ti kažem!

Pogledajte i druge tekstove, putopise i reportaže sa stranice Užicemedia.

- Advertisement -