Naslovna Ključne reči PARKING SERVIS

Ključna reč: PARKING SERVIS

CENE PARKIRANJA Ne naplaćuje se nedeljom i praznicima

Mesečna povlašćena parking karta za fizička lica u prvoj zoni je 800, a u drugoj zoni 500 dinara, navedeno je u obaveštenju iz JKP "Biokroš".

PLAĆANJE PARKIRANJA Od danas na „Međaju“

Od danas, 19. jula, JKP "Bioktoš" počinje sa naplatom usluge parkiranja u II zoni na "Međaju". Parking raspolaže sa 97 parking mesta. A "Vodovod" radi na normailizaciji vodosnabdevanja u Begradskoj ulici, gde je juče došlo do havarije.

SERVISNE INFORMACIJE/April Parking Stara pošta asfaltiran

Servisne informacije/April - Prvog dana aprila ponovo u funkciji parking prostor Stara pošta koji je dugo vremena bio neuređen. Prostor je asfaltiran a kapacitet je 80 parking mesta.

KABASTI OTPAD Narandžasti kontejneri u užičkim selima

Kabasti otpada - kontejneri nisu predviđeni za odlaganje građevinskog otpada, granja i pepela. Za odlaganje pepela JKP" Bioktoš" besplatno deli PVC džakove, dok je za odlaganje građevinskog otpada grad Užice opredelio staru gradsku deponiju na Sarića Osoju.

SERVISNE INFORMACIJE/MART Poštujte apel „Bioktoša“

Servisne informacije/Mart - I dalje u znaku apela iz JKP "Bioktoš" da građani sitni otpad odlažu u stubne korpe, da ih ne ostavljaju pored kontejnera već da građevinski otpad deponiju na "Sarića Osoje". U Užicu danas rođeno 10 beba. Vreme i dalje oblačno, uz padavine, za vikend hladno.

KAKO REŠITI PROBLEM PARKIRANJA U GRADU?

Naredna tri dana izvršiće se anketiranje učesnika u saobraćaju, kako bi se pristupilo rešavanju dugogodišnjeg problema parkiranja u gradu na Đetinji.

BIOKTOŠ Pretplatni ugovori za parkiranje u drugoj zoni

Od danas građani mogu sklopiti pretplatni ugovor u Parking servisu za parkiranje u drugoj zoni, saopšteno je iz JKP "Bioktoš".

KO IMA PRAVO NA POVLAŠĆENE KARTE ZA PARIKIRANJE U PRVOJ I...

Parking servis od sutra, 6. oktobra, neće sklapati ugovore za pretplatne karte sa građanima, odnosno pravnim licima i preduzetnicima sa sedištem u Užicu, van I i II Zone.

JKP BIOKTOŠ Niža cena za nepropisno parkirana vozila

Ukoliko se dnevna parking karta za nepropisno parkirana vozila plati u roku od osam dana duplo niža cena.

APEL IZ JKP BIOKTOŠ: Izmirite obaveze za usluge parkiranja

Iz „Bioktoša“ obaveštenje građanima da izmire obaveze prema parking servisu, kako bi izbegli naplatu sudskim putem.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE