Venčanje na Ribničkom jezeru, dvoje mladih ljudi zaplovilo u bračne vode na obali jednog od najlepših jezera. A iz zlatiborske Gold gondole se nadaju da će ovo mesto postati još atraktivnije mesto za romantične trenutke.

Gold gondola je odavno postala sinonim za mesto najlepših uspomena, lepih trenutaka i brojnih romantičnih povoda. Veridbe, proslave godišnjica i posebnih datuma mnogi parovi su proslavili u kabinama gondole, sa najlepšim pogledom na snežne ili šarenolike zlatiborske
pejzaže.

A njih dvoje, Andrijana Rajović i Predrag Veličković, su želeli da se venčaju baš na ovom mestu – Ribničkom jezeru, pošto Zlatibor mnogo vole, a Ribničko jezero je za njih mesto posebno i bajkovito.

Okruženi borovom šumom i prelepim mirisima poljskog cveća, dok je odsjaj sunca na površini vode pravio nestvarne oblike, a svetlucave kabine se lagano smenjivale kao najneobičnija dekoracija ikada, mladi bračni par sa Zlatibora, u subotu, 12. avgusta je sudbonosno „DA“ izgovorio na međustanici Gold gondole, sa najlepšim pogledom na jezero.

Nasmejani, lepi i srećni na put u svoje bajkovite bračne vode zaplovili su upravo sa obala najdražeg im jezera, a koje će, verujemo, nakon njihovih fotografija postati još atraktivnije mesto za romantične trenutke.

Mladom bračnom paru želimo svaku sreću i još mnogo magičnih trenutaka, navodi se u informaciji Press službe Gold gondole. I redakcija UžiceMedia mladom paru želi sreću.

Osim venčanja na Ribničkom jezeru, kada su neobična venčanja u pitanju, svojevremeno smo zabeležili da je svadbeni „ćira“ izmamio osmehe Požežana. Naime, mladenci su od svih prevoznih sredstava izabrali originalan – turistički vozić koji ih je sa svatovima i trubačima dovezao na venčanje.

Venčanje na međustanici na Ribničkom jezeru (Foto: Press služba Gold gondole)

Gondola po meri svakog putnika

Zlatiborska Gold gondola, kako vole da kažu ovde, je po meri svakog putnika, a Zlatibor omiljena planina za odmor tokom čitave godine, gotovo da nema vansezone.

Posebno je planina posećena u vreme praznika, kao što su bili prvomajski. Pisali smo da je već treću godinu zaredom Gold gondola nezaobilazna atrakcija za posetioce iz Srbije, zemalja iz okruženja, a sve više je stranih turista. Za vreme prvomajskih praznika gondolom se vozilo oko 8.000 putnika.

Pisali smo i da se pola miliona putnika prevezlo Gold gondolom Zlatibor do 24. januara ove godine, a tada su uručene nagrade putnicima, nagrađena je porodica Mićunović iz Crne Gore.


Za još tekstova iz turizma i drugih informacija, pratite naš sajt!

- Advertisement -