Otvoreni bioskop je jedan od novih sadržaja na „Gold gondoli Zlatibor“. Ljubitelji kinematografije imaće priliku da po prvi put na međustanici uživaju u jedinstvenom doživljaju – bioskopu na otvorenom u kombinaciji sa noćnom vožnjom.

Uvođenjem novih sadržaja JP „Gold gondola Zlatibor“ doprinosi dodatnom kvalitetu gondole kao turističkog proizvoda, pruža nove turističke atraktivnosti i daje jednu savremenu ponudu turisti kome je to danas neophodno u spoju modernog i tradicionalnog.

Po prvi put na Zlatiboru, ljubitelji kinematografije imaće priliku da u petak, 28. jula, na međustanici Gold gondole, uživaju u jedinstvenom doživljaju – bioskopu na otvorenom u kombinaciji sa noćnom vožnjom gondolom.

Toplo letnje veče u prirodi u blizini Ribničkog jezera, mirisi borove šume, dobro društvo, kokice i filmska magija može da počne, navode organizatori.

Otvoreni bioskop

„Leto kada sam naučila da letim“

Otvoreni bioskop na gondoli će, tokom projekcija planiranih za ovo leto, prikazati filmske hitove za svačiji ukus, a premijerno prikazivanje je rezervisano za domaći hit „Leto kada sam naučila da letim“.

Film „Leto kada sam naučila da letim“, prema istoimenom romanu Jasminke Petrović, u režiji Radivoja Raše Andrića, je priča o ljubavi, odrastanju, vrednostima porodice i prijateljstva koja će vas barem na trenutak ponovo provesti kroz hodnike bezbrižnog detinjstva.

Publika, koja je ovaj film ispratila višeminutnim aplauzima i ovacijama na samoj premijeri, a koji je Gold gondola odlučila da prikaže na svojoj prvoj projekciji, je film u kome će zajedno uživati gledaoci svih generacija.

U glavnoj ulozi je Klara Hrvanović, zatim Olga Odanović, Snježana Sinovčić, Žarko Laušević i mnogi drugi. Dodatni šarm filmu donosi muzika koju potpisuje talentovani Vasil Hadžimanov.

Prvi polazak sa početne stanice Gold gondole je u 20:00, a poslednji u 20:30 časova. Početak projekcije je u 21:00, a povratak na početnu stanicu u 23:00 časa.

Cene:

  • Odrasli: 2.000,00 dinara
  • Deca: 1.400,00 dinara
  • Porodični paket (do 4 osobe) 5.000,00 dinara

U cenu karte uračunata je noćna vožnja gondolom do lokacije, projekcija filma, kokice, piće po izboru – (voda ili pivo „zlatni kraft“), navode iz Press služube Gold gondole i pozivaju zainteresovane:

Dođite da zajedno doživimo magiju pod zvezdama!

Za još informacija iz turizma i drugih korisnih tekstova, pratite naš sajt!

- Advertisement -