Plaćanje parkiranja  na Međaju je na osnovu donete Odluke o određivanju posebnih javnih parkirališta, koja je objavljena u “Sl. listu Grada Užica” br.33/22 od 11 .jula 2022.godine.

Tako od danas JKP „Bioktoš“ počinje sa naplatom usluge parkiranja u II zoni na parkiralištu Međaj (stari buvljak) od utorka 19.07.2022. godine.

Parking Međaj raspolaže sa ukupno 97 parking mesta od kojih su dva rezervisana parking mesta, a dva parking mesta namenjena su osobama sa invaliditetom, navodi se u informaciji plaćanje parkiranja na „Međaju“.

Očekuje se normalizacija vodosnabdevanja

Radi se na normalizaciji vodosnabdevanja, posle havarije koja se juče dogodila na magistralnom cevovodu visoke zone u Beogradskoj ulici.

Bez vode su trenutno potrošači koji se vodom snabdevaju sa rezervoara Gluvaći 2 (visoki delovi Belog Groblja), sistem se puni i očekuje se da će potrošači dobiti vodu do 12 časova. I potrošači u Lunovom selu dobiće vodu do 12 časova, saopšteno je jutros iz JKP „Vodovod“.

Podsećamo jupče je do havarije na magistralnom cevovodu visoke zone u Beogradskoj ulici. Ekipe JKP „Vodovod“ izašle su na teren, voda je zatvorena i u toku je otklanjanje kvara.

Prema rečima Duška Ljujića direktora JKP „Vodovod“ otežavajuća okolnost je autobus „Bečej prevoza“, koji je krećući se Beogradskom ulicom na mestu gde je cev pukla propao u rupu, pa će se otklanjanju kvara pristupiti odmah nakon izvlačenja autobusa.

Očekuje se da će kvar biti otklonjen tokom noći i da će se vodosnabdevanje normalizovati sutra u jutarnjim časovima. Trenutno su bez vode potrošači koji se snabdevaju sa cevovoda Pora, dok ostali rezervoari imaju vode, tako da građani koji se snabdevaju sa visoke zone ne bi trebalo da osete nestašicu vode, navedeno je u jučeranjem obaveštenju.

Radovi u gradskom području (Foto: Iz arhive UžiceMedia)

Ostale servisne informacije na UžiceMedia OVDE.

Hroniku kovid – 19 tokom jula možete pogledati na UžiceMedia.

Aktuelne podatke za Srbiju na sajtu Ministarstva zdravlja Srbije.

- Advertisement -