Naslovna Ključne reči VODOVODNA MREŽA

Ključna reč: VODOVODNA MREŽA

PLAĆANJE PARKIRANJA Od danas na „Međaju“

Od danas, 19. jula, JKP "Bioktoš" počinje sa naplatom usluge parkiranja u II zoni na "Međaju". Parking raspolaže sa 97 parking mesta. A "Vodovod" radi na normailizaciji vodosnabdevanja u Begradskoj ulici, gde je juče došlo do havarije.

POSKUPLJENJE VODE Traži „Vodovod“ Užice

"Vodovod" uputio Gradskom veću zahtev za povećanje cene vode za 17 odsto, uz obrazloženje da je sve poskupelo. Povećanje za četvoročlano domaćinstvo koje mesečno troši oko 15 kubika vode će iznositi oko 150 dinara.

SERVISNE INFORMACIJE/JUL Moguće restrikcije vode?

Servisne informacije/Jul - Najvažnije servisne informacije odnose na snabdevanje vodom, i moguće restrikcije zbog povećane potrošenje vode, posebno u slelima za zalivanje.

SERVISNE INFORMACIJE/FEBRUAR Ko je bez vode?

Zbog sanacije kvara u Ulici Dimitrija Tucovića, došlo je do prekida u isporuci vode, a dok radovi traju obustavljen je saobraćaj u jednoj traci, saopšteno je iz JKP "Vodovod".

APEL IZ „VODOVODA“ NA POTROŠAČE Da racionalnije troše vodu

U pojedinim seoskim pravcima primetan je ekstreman porast potrošnje vode i do pet puta veći od uobičajeno, posebno u večernjim satima, pa iz "Vodovoda" apeluju da se voda racionalnije troši.

BEZ VODE VIŠE KORISNIKA U UŽICU Zbog pucanja primarnog cevovoda

Jutros je došlo do pucanja cevovoda u Ulici Lužničkoj, pa zbog radova na otkalanjanju kvara korisnici u više ulica neće imati vode, saopšteno je iz JKP "Vodovod".

KO JE DANAS BEZ VODE?

Zbog radova na vodovodnoj mreži jedan broj korisnika do 15 časova danas neće imati vode, saopšteno iz JKP "Vodovod".

ZBOG PUCANJA VODOVODNE CEVI 30 DOMAĆINSTAVA BEZ VODE

Noćas je u Ulici Prote Milana Đurića došlo do pucanja vodovodne cevi zbog koje je jedan broj korisnika ostao bez vode.

POSTROJENJE ZA PREČIŠĆAVANJE OTPADNIH VODA Projekat vredan 4,5 miliona evra, probni...

- Postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda smo pravili za Zlatibor i projektovano je za 15 hiljada korisnika. Ostavljena je mogućnost, ako se broj korisnika povećava da se to postrojenje širi. Planiramo da radimo postrojenje za Čajetinu i ono bi bilo u Sušici, zatim u Sirogojnu i Mačkatu, - kaže Miroslav Đokić VD Direktor JKP "Vodovod Zlatibor".

KO JE SUTRA BEZ VODE? Apel iz „Bioktoša“da građani ohlađen pepeo...

Zbog radova na vodovodnoj mreži sutra bez vode građani u nekoliko gradskih ulica. Iz JKP "Bioktoš" apeluju na građane da ohlađen pepeo odlažu u džakove, koje mogu preuzeti na nekoliko lokacija.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE