Autonomni ženski centar vas poziva na koncert Maje Louis „Buđenje“ 27. februara u 20 časova na Dorćol Platzu. Od svake prodate karte 5% se donira Autonomnom ženskom centru za podršku ženama sa iskustvom nasilja.

Koncert „Buđenje“ je prvi solistički koncert Maje Louis koji se organizuje nakon izlaska istoimenog albuma prvenca na kome se nalazi pesma „Molim se za tebe“ posvećena ženama koje preživljavaju nasilje.

Presrećna sam jer konačno imam tu slobodu da pišem i govorim ono što osećam. Svaka pesma je deo mene i svaki put kada pevam svoje pesme, one mi daju snagu. Želim da i drugima dajem snagu svojom muzikom. Od svake kupljene karte odvajam 5% kao donaciju ženama koje trpe i koje su trpele nasilje. Ti vrediš! Ti si posebna! Ti si dovoljna! Ti si prelepa! Ti možeš i ti ne moraš!“ – poručila je Maja Louis pred februarski nastup.

Pozivamo i vas da kupovinom karte podržimo žene sa iskustvom nasilja i zajedno uživamo u koncertu, navodi u saopštenju Autonomni ženski centar.

Na sajtu Užicemedia možete pročitati i tekstove o sos telefonu, zatim smo govorili o sećanju na žene žrtve nasilja, ista tema i u tekstu „Kad sistem ne reaguje, reaguje zločinac“, a pisali smo i ubistvu žena, u tekstu pod naslovom „Deveto ubistvo od početka godine“.

- Advertisement -