10.9 C
Užice
utorak, 21 septembra, 2021
Naslovna Ključne reči POLJOPRIVREDA

Ključna reč: POLJOPRIVREDA

PODRŽANO 126 POLJOPRIVREDNIKA SA 20 MILIONA DINARA Uz pomoć Grada Užica...

U proteklih šest godina podržano je 126 korisnika sa 20 miliona dinara, od čega su 15 miliona dinara sredstva iz budžeta grada Užica, a pet miliona je obezbedila Fondacija "Ana i Vlade Divac" kroz programe namenjene kozarstvu, ovčarstvu, pčelarstvu i plasteničkoj proizvodnji.

„DOBRO SA ZLATIBORA“Lokalni proizvodi dobili Žig garancije

Žig garanije „Dobro sa Zlatibora“ u velikoj meri će uticati na podsticaj razvoja i proizvodnje lokalnih proizvoda, podizanje nivoa kvaliteta označenih proizvoda i turističkih usluga.

ZLATIBORSKI PROIZVODI NA SAJMU TRADICIONALNE HRANE I VINA

Na sajmu “Good food & wine festival” svoje proizvode predstaviće Mlekara „Naša Zlatka“, Poljoprivredno gazdinstvo Irene Mišović „Zlatne Rudine“, proizvođač suvomesnatih proizvoda Mitar Marić iz Mačkata, Poljoprivredno gazdinstvo Radeljić sa Tubakovom rakijom od šljive, Pršutana „Aćim“d.o.o., Poljoprivredno gazdinstvo Svetozar Dabić Alin Potok sa zlatiborskim livadskim medom, kao i Borivoje Šišović poznatiji kao „Zlatiborski pokretni žbun“.

FOND ZA PODSTICAJ POLJOPRIVREDNE PROIZVODNJE Osnovan u Čajetini

Ugovor o saradnji potpisali predstavnici "Zlatiborskog eko-agrara" i Fondacije "Ana i Vlade Divac" u okviru projekta "Fond za podsticaj razvoja poljoprivredne i prehrambene proizvodnje u opštini Čajetina".

DIVAC POLJOPRIVREDNI FONDOVI U UŽICU Konkurs za poljoprivrednike

Fondacija "Ana i Vlade Divac" u saradnji sa gradom Užice, raspisuje konkurs za dodelu bespovratnih sredstava u iznosu od 3.640.000,00 dinara za razvoj plasteničke proizvodnje za najmanje 26 poljoprivrednika. Konkurs je otvoren do 29-og maja ove godine.

NOVČANA POMOĆ POLJOPRIVREDNICIMA Ko ima pravo na sredstva?

Na sednici Vlade Srbije usvojena i Uredba o novčanoj pomoći poljoprivrednim gazdinstvima i Uredba o finansijskoj podršci poljoprivrednim gazdinstvima kroz olakšan pristup korišćenju kredita u otežanim ekonomskim uslovima usled pandemije COVID-19.

INTERVJU Branislav Glušac: VIŠESTRUKO SMO POVEĆALI IZDVAJANJA ZA POLJOPRIVREDU

Branislav Glušac, član Opštinskog veća za poljoprivredu kaže da je Opština Požega od 2015. godine pa zaključno sa 2019. godinom iz svog agrarnog budžeta izdvojila preko 50 miliona dinara za subvencionisanje poljoprivredne proizvodnje kroz razne mere podrške.

Poljoprivredna škola sa domom učenika “LJUBO MIĆIĆ” u Požegi PRAVA...

Poljoprivredna škola sa domom učenika “Ljubo Mićić” ima dugu tradiciju i jedna je od obrazovnih ustanova u užičkom kraju za koju uvek kažu da je prava škola na pravom mestu.

Poljoprivreda Opštine Požega – VELIKE ŠANSE KRIJU SE I U ORGANSKOJ...

Poljoprivreda je prioritet razvoja opštine Požega što je i logično s obzirom da poljoprivredno zemljište čini 65 odsto njene ukupne površine. Više od polovine ili oko 16.000 stanovnika opštine Požega živi na selu u 42 naselja seoskog tipa i bavi se poljoprivredom.

GRAD IZ BUDŽETA OBEZBEDIO 27 MILIONA DINARA ZA SUBVENCIJE U...

Uskoro će Grad Užice raspisati konkurs za raspodelu sredstava namenjenih subencionisanju poljoprivrednih proizvođača. Za ovu namenu opredeljeno je 27 miliona dinara.
- Advertisement -
1,052FanovaLajkuj
441PratilacaZaprati
4PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE