-4 C
Uzice
četvrtak, 23 januara, 2020
Naslovna Ključne reči POLJOPRIVREDA

Ključna reč: POLJOPRIVREDA

INTERVJU Branislav Glušac: VIŠESTRUKO SMO POVEĆALI IZDVAJANJA ZA POLJOPRIVREDU

Branislav Glušac, član Opštinskog veća za poljoprivredu kaže da je Opština Požega od 2015. godine pa zaključno sa 2019. godinom iz svog agrarnog budžeta izdvojila preko 50 miliona dinara za subvencionisanje poljoprivredne proizvodnje kroz razne mere podrške.

Poljoprivredna škola sa domom učenika “LJUBO MIĆIĆ” u Požegi PRAVA...

Poljoprivredna škola sa domom učenika “Ljubo Mićić” ima dugu tradiciju i jedna je od obrazovnih ustanova u užičkom kraju za koju uvek kažu da je prava škola na pravom mestu.

Poljoprivreda Opštine Požega – VELIKE ŠANSE KRIJU SE I U ORGANSKOJ...

Poljoprivreda je prioritet razvoja opštine Požega što je i logično s obzirom da poljoprivredno zemljište čini 65 odsto njene ukupne površine. Više od polovine ili oko 16.000 stanovnika opštine Požega živi na selu u 42 naselja seoskog tipa i bavi se poljoprivredom.

GRAD IZ BUDŽETA OBEZBEDIO 27 MILIONA DINARA ZA SUBVENCIJE U...

Uskoro će Grad Užice raspisati konkurs za raspodelu sredstava namenjenih subencionisanju poljoprivrednih proizvođača. Za ovu namenu opredeljeno je 27 miliona dinara.

ZA POLJOPRIVREDU OPREDELJENO 27 MILIONA Najviše para za investicije u imovinu...

Za Program podrške poljoprivredi i ruralnom razvoju izdvojeno 27 miliona dinara. Prihvaćeni izveštaji o radu užičkih javnih i javno komunalnih preduzeća u prošloj godini.

Zlatiborski eko agrar organizovao AGRO DAN Poljoprivrednicima iz budžeta 25 miliona...

Na Agro danu, predstavljen program mera podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja Opštine Čajetina, u organizaciji Zlatiborskog eko agrara.

Produžen rok prijavljivanja za DELTA BIZNIS INKUBATOR

U nastojanju da omoguće što većem broju zainteresovanih da prijave svoje startap ideje za program Delta Biznis Inkubator produžen je rok za prijavu do nedelje, 17. juna, u ponoć.

Jačanje kapaciteta zadruga i udruženja poljoprivrednika u Srbiji

Na temu jačanje kapaciteta zadruga i udruženja poljoprivrednika u Srbiji govoriće stručnjaci iz ove oblasti, u sredu i četvrtak, 10. i 11. aprila.
- Advertisement -
681FanovaLajkuj
335PratilacaZaprati
4PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE