Naslovna Ključne reči MINISTARSTVO ZDRAVLJA

Ključna reč: MINISTARSTVO ZDRAVLJA

MERE ZA PODSTICANJE NATALITETA U Užicu

Mere za podsticanje nataliteta su itekako važne, jer iz godine u godinu natalitet opada, a demografska pitanja i politika moraju biti prioritet na listi obaveza kako državnog tako i rukovodstava na nivou lokalnih samouprava.

BESPLATNI PREVENTIVNI PREGLEDI U Užicu

Iz Zdravstvenog centra Užice, užičke Opšte bolnice i Doma zdravlja su pozvali građane da se u što većem broju odazovu besplatnim preventivnim pregledima i provere svoje zdravstveno stanje.

ŠTA DONOSI NOVI PRAVILNIK O RADU Usvojen nedavno

Novi pravilnik o radu, koji je stupio na snagu pre par dana, tačnije, 11. jula, moraju poštovati i poslodavci i zaposleni. Za neposlušne predviđene kazne.

POTVRĐENA 83 SLUČAJA KOVID-19 U SRBIJI Od danas se primenjuju nove...

Prema najnovijim podacima, u Srbiji su registrovana 83 potvrđena slučaja Kovid-19. To je za 11 više nego juče. Danas stupaju na snagu nove mere Vlade povodom koronavirusa.

KORONAVIRUS HRONIKA: U Srbiji preminulo još osam osoba

U Srbiji preminulo još osam osoba od posledica koronavirusa. Testirano 9.436 osoba, a registrovano je 339 novoobolelih. U Zlatiborskom okrugu preminule još dve osobe.

U Užicu nema zaraženih koronavirusom

U Republici Srbiji se sprovode mere u skladu sa Zakonom o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti i Međunarodnim zdravstvenim pravilnikom koje uključuju nadzor nad putnicima koji dolaze iz žarišta novog koronavirusa (Vuhan, - Kina, Italija, Iran, Republika Koreja) i po potrebi izolaciju obolelih i zdravstveni nadzor nad kontaktima.

MINISTARSTVO ZDRAVLJA ULAŽE U UŽIČKU BOLNICU Ove godine 85 miliona dinara

U toku ove godine biće urađeno 630 ortopedskih ugradnji implantata i 300 operacija katarakte.

ZAKAZIVANJE PREGLEDA KOD LEKARA mobilnim telefonom

Odnedavno je omogućeno zakazivanje pregleda kod lekara preko aplikacije na mobilnom telefonu, a postoji mogućnost i da se pregled otkaže.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE