U užičkoj školi za gluvoneme „Miodrag Matić"

Kompanija Aksa donirala je školi za gluvoneme „Miodrag Matić“ igračke u vrednosti od oko 240.000 dinara. Kako bi period izolacije zbog pandemije virusa COVID-19 ostao iza mališana, i kako bi vreme koje im predstoji provodili u što veselijoj atmosferi, Aksa je odlučila da im pokloni igračke visokog kvaliteta i edukativnog karaktera.

Donirane su igračke za mališane namenjene različitim uzrastima, koje će potpomoći odrastanje, probuditi kreativnost i pre svega ulepšati njihov svakodnevni boravak u ovoj ustanovi.

Kompanija Aksa će i u narednom periodu nastaviti da radi na kontinuiranoj podršci porodicama, kao i da podržava aktivnosti za decu kojima je pomoć najpotrebnija, kako bi se podstakao njihov rast i razvoj. Na ovaj način Aksa pokazuje zahvalnost zajednici u kojoj posluje i poziva i druge kompanije da slično postupaju jer je briga o najmlađima naš kako lični tako i profesionalni prioritet,“ poručila je Ivana Cvejić, direktorka marketinga u Aksi.

Kompanija Aksa donirala igračke učenicima škole za gluvoneme

Donacija u vidu igračaka ukupne vrednosti 2,2 miliona dinara namenjena je ustanovama za decu bez roditeljskog staranja, kao i za decu sa smetnjama u razvoju u 11 gradova Srbije.

Igračke su već isporučene sledećim ustanovama: Dom za decu „Kolevka“ Subotica, ,,Zračak“ iz Čačka, Kragujevac prihvatilište za decu i mlade, Dnevni centar „Alternativa“ za decu i mlade sa invaliditetom Zrenjanin, Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine Zvečanska u Beogradu, a sada nastavljamo sa donacijom i ustanovama u Pančevu, Šapcu, Novom Pazaru, Kruševcu, Smederevu, Novom Sadu i Nišu.

Kompanija Aksa je uručila donaciju porodilištima Kliničkog centra Srbije i Narodni front u iznosu od 2,6 miliona dinara u proizvodima namenjenim bebama, mamama i samoj ustanovi. Ovom donacijom kompanija podržava zajednicu i tokom ovog perioda, nastojeći da pomogne roditeljima i deci, navedeno je saopštenju Kompanije Aksa.

- Advertisement -