Za našu decu – Fondacije „Uni bebe“ i „Unipromet“, kao porodična i društveno odgovorna kompanija, poštuje i neguje porodične vrednosti, i uvek organizuju akcije humanitarnog karaktera. A kako kažu, na ovaj način žele da podstiču kolege, ali i sve ljude dobre volje da učestvuju u ovakvim aktivnostima, jer je humanost najvrednija i najcenjenija karakteristika ljudi.

Pod okriljem kompanije osnovane su dve neprofitne fondacije „Uni bebe“ i „Unipromet“, koje imaju za cilj podsticanje rađanja i povećanja nataliteta, kao i unapređenje brige o deci, mladima i socijalno ugroženima.

„Kada je u pitanju Fondacija „Uni bebe“, koja je posvećena našim najmlađim članovima, ove godine je naš tim bogatiji za čak 21 devojčicu i 6 dečaka, što je za 28,57% više beba u odnosu na prethodnu godinu i nima smo dodelili vredne vaučere.

Ovim putem želimo da čestitamo našim dragim kolegama i da im poželimo puno sreće u najvažnijoj životnoj ulozi, ulozi roditelja, ali i da sa druge strane podstaknemo i druge mlade kolege koji žele da se ostvare kao roditelji. Naša želja je da u narednoj godini tim bude bogatiji za još više beba“, navode iz fondacija.

Dodela vaučera za decu koja su rođena ove godine je organizovana u restoranu firme u Čačku:

  • za prvo dete 50.000 dinara
  • za drugo dete 100.000 dinara
  • za treće dete 150.000 dinara
  • za četvrto dete 200.000 dinara

Za našu decu

Fondacije „Uni bebe“ i „Unipromet“ dodelile vaučer za opremanje porodilišta

Kao i prethodne godine, doneta je odluka da u okviru Fondacije „Uni bebe“, pored vaučera za mališane, dodeli i vaučer u vrednosti od 200.000,00 dinara za kupovinu nove opreme i poboljšanje uslova rada odeljenju Porodilišta bolnice u Čačku.

U toku ove godine, u okviru Fondacije „Unipromet“, odobrene su mnoge donacije različitog karaktera, ali ono što bismo izdvojili su donacije za dve predškolske ustanove na teritoriji grada Čačka i jednoj na teritoriji grada Kraljeva. U pitanju su predškolske ustanove „Radost“, „Moje detinjstvo“ i „Olga Jovičić Rita“.

„Puno nam je srce što smo na ovaj način doprineli stvaranju lepšeg i adekvatnijeg prostora za boravak najmlađih članova naše zajednice. I u narednoj godini nastavljamo sa aktivnostima humanitarnog karaktera za sve one kojima je pomoć najpotrebnija.

Kroz ovakve događaje želimo da apelujemo i podstičemo naše kolege, ali i sve ljude dobre volje da učestvuju u aktivnostima ovog karaktera jer je humanost najvrednija i najcenjenija karakteristika ljudi, a mi kao društvo imamo obavezu da brinemo i saosećamo se jedni sa drugima, navedeno je u saopštenju iz Fondacija „Uni bebe“ i „Unipromet“.

Dodajmo da u ovom kolektivu ima zaposlenih Užičana.

(Foto: „Uni bebe“/“Unipromet“)

Pogledajte i druge tekstove, putopise i reportaže sa stranice Užicemedia.

- Advertisement -