8 C
Užice
subota, 19 septembra, 2020
Naslovna Ključne reči DECA

Ključna reč: DECA

Eko kontrolor UV MERAČI U ŠKOLAMA U UŽICU I NA ZLATIBORU

Osnovna škola „Stari grad“ iz Užica i izdvojeno odeljenje Osnovne škole „Dimitrije Tucović“ na Zlatiboru dobile su UV indikatore, tako da će deca u svakom trenutku znati nivo zračenja i kako da se zaštite tokom boravka na suncu.

PREDŠKOLSKA USTANOVA UŽICE U šest vrtića počinje rad sa decom

Od 11. maja u vrtić Poletarac će dolaziti deca iz vrtića Đurđevak, u Bambi deca iz vrtića na Pori Jihai Mama Vong, u Zeku iz Bajke, u Leptirić iz Iskre, u Neven iz Sunca, a počinje sa radom i vrtić Maslačak u Sevojnu.

GRAD POKLANJA RODITELJIMA SEDIŠTA ZA BEBE

Besplatna sedišta za bebe mogu dobiti roditelji za dete rođeno u ovoj godini, ukoliko na teritoriji grada žive najvamnje pola godine. Obuhvaćeni su i roditelji koji imaju status interno raseljenih lica sa Kosova i Metohije.

SVETSKI DAN DETETA Zaštititi decu od zlostavljanja, zanemarivanja, vršnjačkog nasilja…

Deca se i dalje suočavaju sa velikim izazovima, među kojima je najveći - siromaštvo koje prouzrokuje i druge probleme sa kojima deca u 21. veku ne bi trebalo da se suočavaju.

MOJ GRAD UŽICE Javni čas crtanja povodom Dečje nedelje i Dana...

Reč je o tradicionalnoj manifestacijiji povodom Dečije nedelje i Dana grada, a mališani predškolci su crtali na temu "Moj grad". Učestvovala...

USKORO Stiže povećan roditeljski dodatak

Stupanjem na snagu Zakona o finansijskoj podršci porodici, od 1. jula, biće znatno uvećan roditeljski dodatak za podsticaj rađanja.

U Srbiji svako četvrto dete vanbračno

U Evropi  vanbračno rođene dece najviše na Islandu, u Francuskoj, Bugarskoj i Sloveniji.
- Advertisement -
981FanovaLajkuj
372PratilacaZaprati
4PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE