Naslovna Ključne reči HUMANITARNE AKCIJE

Ključna reč: HUMANITARNE AKCIJE

ZA JELENU Budi human i pomozi da ode na operaciju

Užičani ovih dana prikupljaju pomoć za lečenje Jelene Skorković, kojoj je potrebno 16.000 evra za operaciju na klinici u Turskoj.

NURDOR Humanitarni bazar, prikupljeno oko 70 hiljada

NURDOR je organizovao humanitarni bazar u užičkom GKC, za jedan dan prikupljenoviše od 70 hiljada dinara.

IŠTVAN FUSKO Izložba „Sećanja u belom“ u klubu GKC

Ištvan Fusko, skluptor iz Srbobrana, predstavio se Užičanima u klubu Gradskog kulturnog centra zanimljivom izložbom pod nazivom "Sećanja u belom".

HUMANITARNI KONCERT ZA LEČENJE DUŠANA OSTOJIĆA

Na humanitarnom koncertu održanom na Zlatiboru prikupljeno je 115.790 dinara i 565 evra za lečenje Dušana Ostojića iz Kragujevca. Anonimna žena iz publike uplatila 500 evra.

HUMANITARNI KONCERT ZA DUŠANA

Humanitarni koncert za pomoć Dušanu Ostojiću (22) iz Kragujevca, biće održan sutra na Zlatiboru. Sav prihod namenjen je za njegovo lečenje.

Humanitarni bazar na užičkom trgu ZA MARTIN NAPREDAK

Na štandu humanitarnog bazara bilo je igračaka, knjiga, cveća i raznovrsnog asortimana proizvoda, čijom su kupovinom ljudi dobre volje bili u prilici da pomognu lečenje male Marte Pavlović. Bazar na Trgu prtizana traje do 18 časova.

NOVOGODIŠNJA AKCIJA FONDACIJE „OSMEH NA DAR“

Cilj akcije, je prikupljanje novčanih i robnih donacija, u vidu slatkiša, slaniša, školskog pribora, knjiga i novih igračaka, radi pravljenja novogodišnjih paketića za socijalno i zdravstveno ugroženu decu širom Srbije.

UŽIČANKE U AKCIJI Prikupljanje pomoći za bolnicu

Užičanke su nedavno pokrenule FB stranicu koja okuplja preko pet hiljada članica, a prva akcija je humanitarnog karaktera, prikupljanje novaca za nabavku neophodne opreme za užičku bolnicu, pacijente i osoblje koje ih leči i neguje.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE