-0.4 C
Užice
понедељак, 4 децембра, 2023
Naslovna Ključne reči HUMANITARNA AKCIJA

Ključna reč: HUMANITARNA AKCIJA

HUMANITARNI KONCERT ZA LEČENJE DUŠANA OSTOJIĆA

Na humanitarnom koncertu održanom na Zlatiboru prikupljeno je 115.790 dinara i 565 evra za lečenje Dušana Ostojića iz Kragujevca. Anonimna žena iz publike uplatila 500 evra.

POMOĆ FONDACIJE ANA I VLADE DIVAC Za najugroženije građane Užica

U organizaciji Fondacije Ana i Vlade Divac i lokalnih partnera obezbeđeni su paketi pomoći za najugroženije građane Užica. Tokom akcije biće podeljeno više od 900 paketa.

UŽIČANKE U AKCIJI Do sada prikupljeno oko 600 hiljada dinara

FB grupa "Užičanke" i Crveni krst Užice u zajedničkoj humanitarnoj akciji za pomoć osoblju i obolelima u užičkim zdravstvenim ustanovama. Prikupljeno oko 600 hiljada dinara za nekoliko dana trajanja akcije, ali i neophodna druga oprema.

„KNJIGE DRUGAČIJE OD DRUGIH“ Prihod se donira humanitarnoj organizaciji „Dečje srce“

U prodaji je limitirana edicija BOOKA bestselera, a sav prihod od prodaje biće doniran humanitarnoj organizaciji "Dečje srce", koja pomaže osobama ometenim u razvoju.

DRUGI HUMANITARNI TATTOO EXPO Novac od tetoviranja namenjen za lečenje

Prikupljen novac od tetoviranja biće usmeren za lečenje Mine Mesarović, a organizatori su najavili muzički program, prodaju rukotvorina.

SEDMOGODIŠNJI MIODRAG USPEŠNO OPERISAN Potrebna sredstava za završetak lečenja

Sedmogodišnji Miodrag Hadžimurtović iz Sevojna  uspešno je operisan na Specijalnoj bolnici  „Sveti Vid“ u Beogradu, početkom juna, time je završena prva faza lečenja.

Užice za Kosmet

Unija studentata Užica i Unija užičkih srednjoškolaca organizuju humanitarnu akciju „Užice za Kosmet“. Tokom trajanja, do 10. aprila, organizovaće više događaja, kako bi prikuili novac za potrebe građana u srpskim enklavama i manastirima na Kosmetu.
- Advertisement -
1,726FanovaLajkuj
748PratilacaZaprati
15PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE