Za Jelenu pomoć se prikuplja i dalje, akcije su svakodnevne, uključili su se srednjoškolci, ali i osnovci. Ona je nedavno na svojoj FB stranici pozvala sugrađane da joj pomognu da prikupi nedostajuća sredstva za operaciju.

I danas na Trgu partizana, akcija, kao što je to bilo i prethodnih dana, od momenta kada je pre nekoliko dana Užičanka Jelena Skorković na svojoj FB stranici zatražila pomoć od sugrađana, kako bi joj pomogli da prikupi 16.000 evra za odlazak na operaciju u Tursku.

Danas su u akciji prikupljanja na Trgu partizana učenici osnovne škole „Stari grad“. Šta reći mladi, a humani, nego – svaka čast i bravo deco!

Inače, ova vest se ovih dana brzo širila po gradu, na društvenim mrežama. U akciju su prve krenule dve mlade Užičanke Isidora i Sofija Spasojević, koje su prodavale „bakin kolač“ i prikupljale pomoć po hladnom vremenu, kako bi se Jelena operisala i što pre zdrava vratila svojoj deci. Prikupile su preko 130.000 dinara.

Akciju su organizovali i učenici trećeg razreda Ekonomske škole, budući carinski tehničari, koji su se zajedno sa svojom razrednom Ljiljanom Maksimović priključili akciji prikupljanja pomoći za Jelenu.

Akcije su svakodnevne i na FB stranici Užičanke, zatim Užičani i Užičanke, Čajetinke na FB, ugostiteljskim objektima, na Zlatiboru i drugim mestima gde se prikuplja pomoć za Jelenu Skorković.

Za očekivati je da Užičani, koji su uvek bili humani, budu to i ovoga puta i da naša sugrađanka Jelena Skorković ode na operaciju.

Današnja akcija učenika OŠ „Stari grad“ (Foto: N.Tošić/UžiceMedia)

Pogledajte i druge tekstove iz oblasti društvaputopise i reportaže sa stranice Užicemedia.

- Advertisement -