Na Zlatiboru na Kraljevom trgu organizuje se doček Nove godine, uz Miroslava Ilića, vatromet i trubački orkestar Igora Mitrića.

Koncert počinje u 21 čas. Za sutra je planiran nastup grupe Van Gogh.

Organizatori su Turistička organizacija Zlatibor i opština Čajetina.

U Užicu večeras nema dočeka na otvorenom, ali se organizuju manifestacije u okviru „Božićnog trga“ još od  21. decembra i trajače do 20. Januara ove godine.

U programu na gradskom trgu nastupuće 2. januara grupa Kerber a 3. januara Željko Joksimović.

Servisne informacije

Dežurna apoteka u Užicu je apoteka Zdravlje. Za vreme praznika apoteka Centar u Užicu radiće: 1. i 2. januara od 8 do 21 sat, za Badnji dan, od 8 do 20, a za Božić,od 8 do 21 sat.

Megamarketi će danas raditi skraćeno do 18 sati, 1. januara neće raditi, dok će 2. januara raditi redovno radno vreme. U ponedeljak, 6. januara radiće skraćeno do 18 sati, a 7. januara na Božić, neće raditi.

Javni gradski i prigradski prevoz na teritoriji Grada Užica, tokom praznika odvijaće se po izmenjenom režimu. U sredu, 01. januara, u četvrtak, 02. i u utorak, 07. januara odvijaće se po nedeljnom red vožnje na svim linijama u sistemu gradskog prevoza.

Na parkiralištima sa SMS sistemom naplate neće se naplaćivati parkiranje 1., 2. i 7. januara kao i na parkingu kod srušene pošte. Parking će se u javnoj garaži naplaćivati neprekidno za sve dane praznika.

Gradski bazen danas će raditi do 20 časova, dok 1. januara neće raditi. U četvrtak, 2. januara radiće do 12 do 20 časova. Na Badnji dan, 6.januara radiće od 8 do 18 časova, a na Božić neće raditi.

Klizalište na Gradskom trgu radiće normalno tokom praznika, osim što će večeras, 31. decembra, 2. i 3. januara raditi do ponoći.

Bioskop Art ne radi 31. decembra, 1. januara i 7. januara.

Za vreme praznika biće otvoren dežurni telefon RJ “Gradska groblja” 064/ 820 32 07.

- Advertisement -