Poznati trubački sastav priredio je publici sjajan muzički doživljaj. Na repertoaru je bila srpska tradicionalna muzika, autorska muzika benda i obrade internacionalnih numera. Interpretacija Dejana Petrovića i orkestra veoma je autentična, zahvaljujući spoju instrumenata koji ga čine.To je fuzija zvuka tradicionalnih instrumenata trubačkog orkestra sa drugim modernijim, poput spoja zvuka trube i distorzije na električnoj gitari.

Na Kraljevom trgu na Zlatiboru


Vlasnik titule Prva truba sveta zagrejao je publiku svojim “Vrtlogom” i užičkim kolom , uz koje su zaigrali mnogi posetioci na Kraljevom trgu.Za svačiji ukus je bilo ponešto, od pesama “Kaluđeru” Snežane Đurišić i ‘’Čaršija’’ Al Dina, pa do Alice Merton i pesme “No Roots”.

Dejan Petrović je najmlađi dobitnik “Majstorskog pisma”, višestruki osvajač svih nagrada na Saboru u Guči, među kojima i nagrade ”Prva truba sveta”. Sa svojim “Big bendom” održao je četiri solistička koncerta u Beogradu. Učestvovao je na svim većim domaćim muzičkim festivalima i nebrojeno puta predstavljao Srbiju na raznim svetskim sajmovima, sportskim I kulturnim događajima.

Dejan Petrović


Večeras, 30. decembra, posetioci Zlatibora moći će na Kraljevom trgu od 21 čas da uživaju u koncertu popularne pevačice Maje Berović koja će se prvi put predstaviti zlatiborskoj publici.

- Advertisement -