Nova epizoda emisije „U zagrljaju Zlatibora“ namenjena je ljubiteljima aktivnog odmora koji mogu pronaći svoj put ka idealnom treningu u jedinstvenoj prirodi Zlatibora koja pozitivno deluje na zdravlje organizma.

U osmoj epizodi Turistička organizacija „Zlatibor“ nam predstavlja zlatiborske oaze vežbanja i zdravih navika – brojne teretane na otvorenom, trim staze i igrališta za decu koja su uređena na nekoliko lokacija u turističkom centru planine, kao i na najposećenijim izletištima i okolnim selima.

Ljubitelji aktivnog odmora mogu pronaći svoj put ka idealnom treningu u jedinstvenoj prirodi Zlatibora koja pozitivno deluje na zdravlje celokupnog organizma.

Epizoda „U zagrljaju Zlatibora – zlatiborske oaze vežbanja i zdravih navika“ se nalazi na zvaničnom YouTube kanalu Turističke organizacije Zlatibor, i može se pogledati OVDE.

Priroda Zlatibora (Foto: Arhiva UžiceMedia)

A u dosadašnjem serijalu bilo je govora o Gostilju, Muzeju na otvorenom Staro selo Sirogojno, zlatiborskim vidikovicima i drugim interesnatnim mestima.

Nova epizoda emisije „U zagrljaju Zlatibora“ Selo Gostilje i vodopad

Podsećamo, da je u jednoj od ranijih epizoda predstavljeno jedno od najlepših zaltiborskih sela – Gostilje koje mami legendama koje ističu njegova lekovita i čarobna svojstva, navode organizatori.

Epizoda o vodopadu u Gostilju koja je pripremljena u okviru kampanje nalazi se na zvaničnom YouTube kanalu Turističke organizacije „Zlatibor“.

Nova epizoda emisije „U zagrljaju Zlatibora“ Muzej na otvorenom Staro selo Sirogojno

U serijalu je bilo govora o jedinstvenom muzeju na otvorenom “Staro selo” Sirogojno koji je u današnjem vremenu oživeo autentično zlatiborsko domaćinstvo iz 19. veka, navode iz Turističke organizacije uz poruku: Otkrijte na koji način su živeli tadašnji ljudi, čime su se sve bavili, šta su imali na trpezi?

Staro selo Sirogojno (Foto: Arhiva UžiceMedia)

Zlatiborski vidikovci

Njihova lepota menja se svakom promenom godišnjeg doba. Omiljena mesta susreta koja su uvek spremna da vas iznenade svojom jedinstvenom pričom. Čuvari ljubavi, prijateljstava, i osmeha koji su se tu delili.

Epizoda o zlatiborskim vidikovcima koja je pripremljena u okviru kampanje nalazi se na zvaničnom YouTube kanalu Turističke organizacije „Zlatibor“.

Bilo da ste zaljubljenik u prirodu, avanturista ili samo želite da se opustite u tišinama ovog planinskog raja, vidikovci na Zlatiboru će vas zasigurno osvojiti svojim neprocenjivim pogledima koje pružaju.

Uživanje u prirodi zlatiborskih sela (Foto: TO „Zlatibor“)

Pogledajte i druge tekstove iz turizmaputopise i reportaže sa stranice Užicemedia

- Advertisement -