31. maj

U Užicu dve novoinficirane osobe

U opštinama Zlatiborskog okruga kovid-19 je potvrđen kod 7 lica: Užice – 2, Priboj – 2, Prijepolje – 2 i Čajetina – 1.

Od početka epidemije do danas ukupno je  potvrđeno 28.543 slučajeva infekcije koronavirusom (COVID-19) na teritoriji Zlatiborskog okruga.

U bolnicama i stacionarima Zdravstvenog centra Užice danas se na lečenju nalazi 93 pacijenata. U Opštoj bolnici u Užicu je 8 a u privremenoj kovid bolnici u Krčagovu 65 pacijenata.

Na respiratorima je trenutno 4 pacijenata, svi su iz Užica, saopšteno je iz PR službe Zdravstvenog centra Užice.

U Bajinoj Bašti, Novoj Varoši i Priboju nije bilo hospitalizovanih pacijenata, u Prijepolju 6, uIzdvojenom odeljenju u Požegi 15.

U svim zdravstvenim ustanova Okruga ukupno je 68 pozitivnih osoba.

Oporavilo se i otpušteno kući 8, a primljeno 12 novih pacijenata u bolnicama i stacionarima u Zlatiborskom okrugu.

30. maj

Na respiratoru tri pacijenta

U opštinama Zlatiborskog okruga kovid-19 je potvrđen kod 23 lica: Užice – 10, Sjenica – 4, Priboj – 2, Prijepolje – 2, Požega – 2, Nova Varoš – 2 i Bajina bašta – 1.

Od početka epidemije do danas ukupno je potvrđeno 28.536 slučajeva infekcije koronavirusom (COVID-19) na teritoriji Zlatiborskog okruga.

U bolnicama i stacionarima Zdravstvenog centra Užice danas se na lečenju nalazi 87 pacijenata. U Opštoj bolnici u Užicu je 8 a u privremenoj kovid bolnici u Krčagovu 53 pacijenata.

Na respiratorima je trenutno 3 pacijenata, svi su iz Užica, saopšteno je iz PR službe Zdravstvenog centra Užice.

U Bajinoj Bašti, Novoj Varoši i Priboju nije bilo hospitalizovanih pacijenata, u Prijepolju 3, uIzdvojenom odeljenju u Požegi 15.

U svim zdravstvenim ustanova Okruga ukupno je 73 pozitivnih osoba.

Oporavilo se i otpušteno kući 2, a primljeno 19 novih pacijenata u bolnicama i stacionarima u Zlatiborskom okrugu.

Hroniku kovid -19 tokom aprila možete pogledati na UžiceMedia.

A aktuelne podatke za Srbiju možete videti na sajtu Ministarstva zdravlja Srbije.

29. maj

U većini opština Okruga nema hospitalizovnih

U opštinama Zlatiborskog okruga kovid-19 je potvrđen kod 21 lica: Užice – 6, Arilje – 3, Kosjerić – 3, Bajina Bašta – 2, Nova Varoš – 2, Čajetina – 2, Požega – 1, Priboj – 1 i Prijepolje – 1.

Od početka epidemije ukupno je potvrđeno 28.513 slučajeva infekcije koronavirusom (kovid-19) na teritoriji Zlatiborskog okruga.

U bolnicama i stacionarima Zdravstvenog centra Užice danas se na lečenju nalazi 87 pacijenata. U Opštoj bolnici u Užicu je 7 a u privremenoj kovid bolnici u Krčagovu 59 pacijenata.

Na respiratorima je trenutno 5 pacijenata, svi su iz Užica, saopšteno je iz PR službe Zdravstvenog centra Užice.

U Bajinoj Bašti, Novoj Varoši, Priboju, Prijepolju nije bilo hospitalizovanih pacijenata, u Izdvojenom odeljenju u Požegi 16.

U svim zdravstvenim ustanova Okruga ukupno je 72 pozitivne osobe.

Oporavilo se i otpušteno kući 27, a primljeno 19 novih pacijenata u bolnicama i stacionarima u Zlatiborskom okrugu.

28. maj

U Užicu dve novoinficirane osobe

U opštinama Zlatiborskog okruga kovid-19 je potvrđen kod kod 28 lica:  Nova Varoš – 10, Priboj – 5 , Sjenica- 5, Arilje – 3, Požega – 2, Užice – 2, Prijepolje – 1.

Od početka epidemije do danas ukupno je potvrđeno 28.492 slučajeva infekcije koronavirusom (kovid-19) na teritoriji Zlatiborskog okruga.

U bolnicama i stacionarima Zdravstvenog centra Užice danas se na lečenju nalazi 96 pacijenata. U Opštoj bolnici u Užicu je 7 a u privremenoj kovid bolnici u Krčagovu 58 pacijenata.

Na respiratorima je trenutno 5 pacijenata, svi su iz Užica, saopšteno je iz PR službe Zdravstvenog centra Užice.

U Bajinoj Bašti, Novoj Varoši nije bilo hospitalizovanih pacijenata, u Opštoj bolnici Priboj 10, u Prijepolju 2, u Izdvojenom odeljenju u Požegi 19.

U svim zdravstvenim ustanova Okruga ukupno je 87 pozitivnih osoba.

Oporavilo se i otpušteno kući 24, a primljeno 8 novih pacijenata u bolnicama i stacionarima u Zlatiborskom okrugu.

27. maj

Ispod 100 pozitivnih u Zlatiborskom okrugu

U bolnicama i stacionarima Zdravstvenog centra Užice danas se na lečenju nalazi 103 pacijenata. U Opštoj bolnici u Užicu je 7 a u privremenoj kovid bolnici u Krčagovu 64 pacijenata.

Na respiratorima je trenutno 7 pacijenata, 5 iz Užica, i 2 iz Priboja saopšteno je iz PR službe Zdravstvenog centra Užice.

U Bajinoj Bašti, Novoj Varoši i Prijepolju nije bilo hospitalizovanih pacijenata, u Opštoj bolnici Priboj 10, u Izdvojenom odeljenju u Požegi 22.

U svim zdravstvenim ustanova Okruga ukupno je 94 pozitivnih osoba.

Oporavilo se i otpušteno kući 16, a primljeno 9 novih pacijenata u bolnicama i stacionarima u Zlatiborskom okrugu.

U opštinama Zlatiborskog okruga kovid-19 je potvrđen kod kod 15 lica: Užice – 5, Bajina Bašta – 2, Priboj – 2, Čajetina –2,   Arilje – 1, Kosjerić – 1, Požega – 1 i Prijepolje –1.

Od početka epidemije do danas ukupno je potvrđeno 28.464 slučajeva infekcije koronavirusom (kovid-19) na teritoriji Zlatiborskog okruga.

26. maj

Na respiratoru osam osoba u Okrugu

U opštinama Zlatiborskog okruga kovid-19 je potvrđen kod 22 lica: Sjenica – 5, Priboj – 4, Prijepolje –4, Užice – 4, Arilje – 1, Bajina Bašta – 1, Kosjerić – 1, Požega – 1 i Čajetina – 1.

Od početka epidemije do danas ukupno je potvrđeno 28.449 slučajeva infekcije koronavirusom (kovid-19) na teritoriji Zlatiborskog okruga.

U bolnicama i stacionarima Zdravstvenog centra Užice danas se na lečenju nalazi 117 pacijenata. U Opštoj bolnici u Užicu je 9 a u privremenoj kovid bolnici u Krčagovu 63 pacijenata.

Na respiratorima je trenutno 8 pacijenata, 6 iz Užica, i 2 iz Priboja saopšteno je iz PR službe Zdravstvenog centra Užice.

U Bajinoj Bašti, Novoj Varoši i Prijepolju nije bilo hospitalizovanih pacijenata, u Opštoj bolnici Priboj 25, u Izdvojenom odeljenju u Požegi 25.

U svim zdravstvenim ustanova Okruga ukupno je 105 pozitivnih osoba.

Oporavilo se i otpušteno kući 15, a primljeno 9 novih pacijenata u bolnicama i stacionarima u Zlatiborskom okrugu.

25. maj

Ukinuta vanredna situacija u Užicu

Na sednici Gradskog štaba za vanredne situacije usvojena Odluka o ukidanju vanredne situacije na teritoriji Grada Užica. Razmatrani su izveštaj zavoda za javno zdravlje o trenutnoj epidemiološkoj situaciji kao i naredni koraci koje je potrebno preduzeti a sve u cilju očuvanja zdravlja građana Užica.

U bolnicama i stacionarima Zdravstvenog centra Užice danas se na lečenju nalazi 128 pacijenata. U Opštoj bolnici u Užicu je 8 a u privremenoj kovid bolnici u Krčagovu 67 pacijenata.

Na respiratorima je trenutno 8 pacijenata, 6 iz Užica, i 2 iz Priboja saopšteno je iz PR službe Zdravstvenog centra Užice.

U Bajinoj Bašti, Novoj Varoši nije bilo hospitalizovanih pacijenata, u Opštoj bolnici Priboj 25, u Prijepolju 6, u Izdvojenom odeljenju u Požegi 29.

U svim zdravstvenim ustanova Okruga ukupno je 111 pozitivnih osoba.

Oporavilo se i otpušteno kući 17, a primljeno 15 novih pacijenata u bolnicama i stacionarima u Zlatiborskom okrugu.

U opštinama Zlatiborskog okruga kovid-19 je potvrđen kod 43 lica: Arilje – 10, Užice – 8, Požega – 7, Sjenica – 7, Nova Varoš – 4, Prijepolje –4, Bajina Bašta – 1, Kosjerić – 1 i Čajetina – 1.

Od početka epidemije do danas ukupno je potvrđeno 28.427 slučajeva infekcije koronavirusom (kovid-19) na teritoriji Zlatiborskog okruga.

24. maj

Na respiratoru pet pacijenata u Okrugu

U bolnicama i stacionarima Zdravstvenog centra Užice danas se na lečenju nalazi 130 pacijenata. U Opštoj bolnici u Užicu je 11 a u privremenoj kovid bolnici u Krčagovu 64 pacijenata.

Na respiratorima je trenutno 5 pacijenata, 4 iz Užica, i 1 iz Priboja saopšteno je iz PR službe Zdravstvenog centra Užice.

U Bajinoj Bašti, Novoj Varoši i Prijepolju nije bilo hospitalizovanih pacijenata, u Opštoj bolnici Priboj 25, u Izdvojenom odeljenju u Požegi 26.

U svim zdravstvenim ustanova Okruga ukupno je 115 pozitivnih osoba.

Oporavilo se i otpušteno kući 6, a primljeno 7 novih pacijenata u bolnicama i stacionarima u Zlatiborskom okrugu.

U opštinama Zlatiborskog okruga kovid-19 je kod 19 lica: Užice – 5, Nova Varoš – 4, Prijepolje –3, Bajina Bašta – 3, Požega – 2, Priboj – 1 i Čajetina – 1.

Od početka epidemije do danas ukupno je potvrđeno 28.384 slučajeva infekcije koronavirusom (kovid-19) na teritoriji Zlatiborskog okruga.

23. maj

U svim opštinama manje inficiranih

U opštinama Zlatiborskog okruga kovid -19 je potvrđen kod 26 lica: Užice – 4, Priboj – 4, Prijepolje – 4, Požega – 3, Nova Varoš – 3, Čajetina – 3, Arilje – 2, Bajina Bašta – 1, Kosjerić – 1, Sjenica – 1.

Od početka epidemije do danas ukupno je potvrđeno 28.365 slučajeva infekcije koronavirusom (kovid -19) na teritoriji Zlatiborskog okruga.

22. maj

U Okrugu 25 novoobolelih

U opštinama Zlatiborskog okruga kovid -19 je potvrđen kod 25 lica: Užice – 7, Bajina Bašta -3, Priboj – 3, Čajetina – 3, Arilje – 2, Kosjerić – 2, Sjenica – 2, Nova Varoš – 1, Požega – 1, Prijepolje – 1.

Od početka epidemije do danas ukupno je potvrđeno 28.339 slučajeva infekcije korona virusom (kovid -19) na teritoriji Zlatiborskog okruga.

21. maj

U Užicu četiri osobe novoinficirane

U opštinama Zlatiborskog okruga kovid-19 je kod 31 lica: Požega – 8, Priboj – 6, Užice – 4, Sjenica – 3, Arilje – 3, Kosjerić – 2, Nova Varoš – 2, Prijepolje – 2, Bajina Bašta – 1.

Od početka epidemije do danas ukupno je potvrđeno 28314 slučajeva infekcije koronavirusom (kovid-19) na teritoriji Zlatiborskog okruga.

U bolnicama i stacionarima Zdravstvenog centra Užice danas se na lečenju nalazi 150 pacijenata. U Opštoj bolnici u Užicu je 22 a u privremenoj kovid bolnici u Krčagovu 55 pacijenata.

Na respiratorima je trenutno 8 pacijenata, 7 iz Užica, i 1 iz Priboja saopšteno je iz PR službe Zdravstvenog centra Užice.

U Bajinoj Bašti i Novoj Varoši danas nije bilo hospitalizovanih pacijenata, u Opštoj bolnici Priboj 32, u bolnici u Prijepolju 4, u Izdvojenom odeljenju u Požegi 37.

U svim zdravstvenim ustanova Okruga ukupno je 129 pozitivnih osoba.

Oporavilo se i otpušteno kući 15, a primljeno 17 novih pacijenata u bolnicama i stacionarima u Zlatiborskom okrugu.

20. maj

Na respiratoru šest osoba u Zlatiborskom okrugu

U bolnicama i stacionarima Zdravstvenog centra Užice danas se na lečenju nalazi 142 pacijenata. U Opštoj bolnici u Užicu je 22 a u privremenoj kovid bolnici u Krčagovu 48 pacijenata.

Na respiratorima je trenutno 6 pacijenata, 5 iz Užica, i 1 iz Priboja saopšteno je iz PR službe Zdravstvenog centra Užice.

U Bajinoj Bašti i Novoj Varoši danas nije bilo hospitalizovanih pacijenata, u Opštoj bolnici Priboj 32, u bolnici u Prijepolju 3, u Izdvojenom odeljenju u Požegi 37.

U svim zdravstvenim ustanova Okruga ukupno je 130 pozitivnih osoba.

Oporavilo se i otpušteno kući 15, a primljeno 10 novih pacijenata u bolnicama i stacionarima u Zlatiborskom okrugu.

U opštinama Zlatiborskog okruga kovid-19 je potvrđen kod 23 lica: Užice – 4, Požega – 3, Priboj – 3, Prijepolje – 3, Nova Variš – 3, Kosjerić – 2, Sjenica – 2, Čajetina – 2, Arilje – 1.

Od početka epidemije do danas ukupno je potvrđeno 28.283 slučajeva infekcije koronavirusom (kovid-19) na teritoriji Zlatiborskog okruga.

19. maj

U Užicu četiri novoinficirane osobe

U opštinama Zlatiborskog okruga kovid-19 je potvrđen kod 28 lica: Arilje – 6, Priboj – 4, Užice – 4, Nova Varoš – 3, Prijepolje – 3, Kosjerić – 2, Požega -2, Sjenica – 2, Bajina Bašta – 1, Čajetina – 1.

Od početka epidemije do danas ukupno je potvrđeno 28.260 slučajeva infekcije koronavirusom (kovid-19) na teritoriji Zlatiborskog okruga.

Užice, vakcinacija (Foto: Iz arahive UžiceMedia)

U bolnicama i stacionarima Zdravstvenog centra Užice danas se na lečenju nalazi 150 pacijenata. U Opštoj bolnici u Užicu je 22 a u privremenoj kovid bolnici u Krčagovu 57 pacijenata.

Na respiratorima je trenutno 8 pacijenata, 7 iz Užica, i 1 iz Priboja saopšteno je iz PR službe Zdravstvenog centra Užice.

U Bajinoj Bašti i Novoj Varoši danas nije bilo hospitalizovanih pacijenata, u Opštoj bolnici Priboj 29, u bolnici u Prijepolju 4, u Izdvojenom odeljenju u Požegi 38.

U svim zdravstvenim ustanova Okruga ukupno je 134 pozitivnih osoba.

Oporavilo se i otpušteno kući 38, a primljeno 11 novih pacijenata u bolnicama i stacionarima u Zlatiborskom okrugu.

Hroniku kovid -19 tokom aprila možete pogledati na UžiceMedia.

A aktuelne podatke za Srbiju možete videti na sajtu Ministarstva zdravlja Srbije.

18. maj

U Okrugu 35 novoobolelih

U opštinama Zlatiborskog okruga kovid-19 je potvrđen 35 lica: Užice – 14, Priboj – 6, Kosjerić – 4, Nova Varoš – 3, Požega – 3, Čajetina – 2, Prijepolje -1, Arilje – 1, Bajina Bašta -1.

Od početka epidemije do danas ukupno je potvrđeno 28.232 slučajeva infekcije koronavirusom (kovid-19) na teritoriji Zlatiborskog okruga.

U bolnicama i stacionarima Zdravstvenog centra Užice danas se na lečenju nalazi 175 pacijenata. U Opštoj bolnici u Užicu je 21 a u privremenoj kovid bolnici u Krčagovu 73 pacijenata.

Na respiratorima je trenutno 6 pacijenata, svi su iz Užica, saopšteno je iz PR službe Zdravstvenog centra Užice.

U Bajinoj Bašti i Novoj Varoši danas nije bilo hospitalizovanih pacijenata, u Opštoj bolnici Priboj 33, u bolnici u Prijepolju 6, u Izdvojenom odeljenju u Požegi 42.

U svim zdravstvenim ustanova Okruga ukupno je 151 pozitivnih osoba.

Oporavilo se i otpušteno kući 31, a primljeno 18 novih pacijenata u bolnicama i stacionarima u Zlatiborskom okrugu.

17. maj

Na respiratoru 10 osoba, svi iz Užica

U bolnicama i stacionarima Zdravstvenog centra Užice danas se na lečenju nalazi 202 pacijenta. U Opštoj bolnici u Užicu je 25 a u privremenoj kovid bolnici u Krčagovu 80 pacijenata.

Na respiratorima je trenutno 10 pacijenata, svi su iz Užica, saopšteno je iz PR službe Zdravstvenog centra Užice.

U Bajinoj Bašti i Novoj Varoši danas nije bilo hospitalizovanih pacijenata, u Opštoj bolnici Priboj 38, u bolnici u Prijepolju 14, u Izdvojenom odeljenju u Požegi 45.

U svim zdravstvenim ustanova Okruga ukupno je 174 pozitivnih osoba.

Oporavilo se i otpušteno kući 6, a primljeno 14 novih pacijenata u bolnicama i stacionarima u Zlatiborskom okrugu.

U opštinama Zlatiborskog okruga kovid-19 je potvrđen kod 22 lica: Užice – 8, Priboj – 5, Nova Varoš – 4,  Arilje -2, Požega – 2, Prijepolje – 1.

Od početka epidemije do danas ukupno je potvrđeno 28.197slučajeva infekcije koronavirusom (kovid-19) na teritoriji Zlatiborskog okruga.

16. maj

Mali broj novoinficiranih

U opštinama Zlatiborskog okruga kovid-19 je potvrđen kod 42 lica: Užice – 9, Nova Varoš – 9, Požega – 6, Prijepolje – 6, Priboj – 5, Sjenica – 3, Arilje – 1, Bajina Bašta – 1, Kosjerić – 1, Čajetina – 1.

Od početka epidemije do danas ukupno je potvrđeno 28.175 slučajeva infekcije koronavirusom (kovid-19) na teritoriji Zlatiborskog okruga.

15. maj

U Okrugu 43 novoobolela

U opštinama Zlatiborskog okruga kovid-19 je potvrđen kod 43 lica: Priboj – 10, Užice -9, Prijepolje – 6, Bajina Bašta – 5, Sjenica – 4, Arilje – 3, Nova Varoš – 3, Požega – 3.

Od početka epidemije do danas ukupno je potvrđeno 28.133 slučajeva infekcije koronavirusom (kovid-19) na teritoriji Zlatiborskog okruga.

14. maj

U Užicu 10 novonficiranih osoba

U opštinama Zlatiborskog okruga kovid-19 je potvrđen kod 41 lica: Užice – 10, Priboj – 8, Arilje – 7, Nova Varoš – 3, Prijepolje – 3, Čajetina – 3, Požega – 2, Sjenica – 2, Kosjerić – 2 i Bajina Bašta – 1.

Od početka epidemije do danas ukupno je potvrđeno 28.090 slučajeva infekcije koronavirusom (kovid-19) na teritoriji Zlatiborskog okruga.

U bolnicama i stacionarima Zdravstvenog centra Užice danas se na lečenju nalazi 187 pacijenata. U Opštoj bolnici u Užicu je 26 a u privremenoj kovid bolnici u Krčagovu 73 pacijenata.

Na respiratorima je trenutno 7 pacijenata, 6 iz Užica, 1 iz Priboja, saopšteno je iz PR službe Zdravstvenog centra Užice.

U Bajinoj Bašti i Novoj Varoši danas nije bilo hospitalizovanih pacijenata, u Opštoj bolnici Priboj 38, u bolnici u Prijepolju 6, u Izdvojenom odeljenju u Požegi 44.

U svim zdravstvenim ustanova Okruga ukupno je 170 pozitivnih osoba.

Oporavilo se i otpušteno kući 12, a primljeno 12 novih pacijenata u bolnicama i stacionarima u Zlatiborskom okrugu.

13. maj

Na respiratoru 12 pacijenata

U bolnicama i stacionarima Zdravstvenog centra Užice danas se na lečenju nalazi 187 pacijenata. U Opštoj bolnici u Užicu je 25 a u privremenoj kovid bolnici u Krčagovu 73 pacijenata.

Na respiratorima je trenutno 12 pacijenata, 9 iz Užica, 3 iz Priboja, saopšteno je iz PR službe Zdravstvenog centra Užice.

U Bajinoj Bašti i Novoj Varoši danas nije bilo hospitalizovanih pacijenata, u Opštoj bolnici Priboj 37, u bolnici u Prijepolju 6, u Izdvojenom odeljenju u Požegi 46.

U svim zdravstvenim ustanova Okruga ukupno je 184 pozitivnih osoba.

Oporavilo se i otpušteno kući 35, a primljeno 19 novih pacijenata u bolnicama i stacionarima u Zlatiborskom okrugu.

U opštinama Zlatiborskog okruga kovid-19 je potvrđen kod 44 lica: Priboj – 13, Užice – 11, Arilje – 4, Nova Varoš – 4, Bajina Bašta – 3, Prijepolje – 3, Sjenica – 3, Čajetina – 2 i Kosjerić – 1.

Od početka epidemije do danas ukupno je potvrđeno 28.049 slučajeva infekcije koronavirusom (kovid-19) na teritoriji Zlatiborskog okruga.

12. maj

U Užicu sedam novoinficiranih osoba

U opštinama Zlatiborskog okruga kovid-19 je potvrđen kod 33 lica: Užice – 7, Arilje – 7, Priboj – 6, Čajetina – 4, Bajina Bašta – 3, Požega – 2, Nova Varoš – 2, Prijepolje – 1 i Kosjerić – 1.

Od početka epidemije do danas ukupno je potvrđeno 28.005 slučajeva infekcije koronavirusom (kovid-19) na teritoriji Zlatiborskog okruga.

U bolnicama i stacionarima Zdravstvenog centra Užice danas se na lečenju nalazi 213 pacijenata. U Opštoj bolnici u Užicu je 23 a u privremenoj kovid bolnici u Krčagovu 83 pacijenata.

Na respiratorima je trenutno 7 pacijenata, 5 iz Užica, 2 iz Priboja, saopšteno je iz PR službe Zdravstvenog centra Užice.

U Bajinoj Baštini danas nije bilo hospitalizovanih pacijenata, u Novoj Varoši 2, u Opštoj bolnici Priboj 42, u bolnici u Prijepolju 18, u Izdvojenom odeljenju u Požegi 45.

U svim zdravstvenim ustanova Okruga ukupno je 184 pozitivnih osoba.

Oporavilo se i otpušteno kući 35, a primljeno 22 novih pacijenata u bolnicama i stacionarima u Zlatiborskom okrugu.

11. maj

Ispod 200 novoinficiranih u Zlatiborskom okrugu

U bolnicama i stacionarima Zdravstvenog centra Užice danas se na lečenju nalazi 229 pacijenata. U Opštoj bolnici u Užicu je 31 a u privremenoj kovid bolnici u Krčagovu 96 pacijenata.

Na respiratorima je trenutno 8 pacijenata, 5 iz Užica, 3 iz Priboja, saopšteno je iz PR službe Zdravstvenog centra Užice.

U Bajinoj Bašti je nije bilo danas hospitalizovanih pacijenata, u Novoj Varoši 3, u Opštoj bolnici Priboj 45, u bolnici u Prijepolju 10, u Izdvojenom odeljenju u Požegi 44.

U svim zdravstvenim ustanova Okruga ukupno je 199 pozitivnih osoba.

Oporavilo se i otpušteno kući 31, a primljeno 25 novih pacijenata u bolnicama i stacionarima u Zlatiborskom okrugu.

U opštinama Zlatiborskog okruga kovid-19 je potvrđen kod kod 69 lica: Užice – 15, Arilje – 12, Priboj – 10, Požega – 9, Nova Varoš – 6, Sjenica – 5, Prijepolje – 5, Bajina Bašta – 4, Čajetina – 2 i Kosjerić – 1.

Od početka epidemije do danas ukupno je potvrđeno 27.972 slučajeva infekcije koronavirusom (kovid-19) na teritoriji Zlatiborskog okruga.

10. maj

U Užicu šest novoinficiranih osoba

U opštinama Zlatiborskog okruga kovid-19 je potvrđen kod 24 lica: Užice – 6, Požega – 5, Priboj – 4, Nova Varoš – 3, Sjenica – 3, Prijepolje – 2 i Bajina Bašta – 1. 

Od početka epidemije do danas ukupno je potvrđeno 27.903 slučajeva infekcije koronavirusom (kovid-19) na teritoriji Zlatiborskog okruga.

U bolnicama i stacionarima Zdravstvenog centra Užice danas se na lečenju nalazi 246 pacijenata. U Opštoj bolnici u Užicu je 47 a u privremenoj kovid bolnici u Krčagovu 86 pacijenata.

Na respiratorima je trenutno 10 pacijenata, 7 iz Užica, 3 iz Priboja, saopšteno je iz PR službe Zdravstvenog centra Užice.

U Bajinoj Bašti je nije bilo danas hospitalizovanih pacijenata, a u Novoj Varoši 4, u Opštoj bolnici Priboj 51, u bolnici u Prijepolju13, u Izdvojenom odeljenju u Požegi 45.

U svim zdravstvenim ustanova Okruga ukupno je 211 pozitivnih osoba.

Oporavilo se i otpušteno kući 10, a primljeno 21 novih pacijenata u bolnicama i stacionarima u Zlatiborskom okrugu.

Iz crvene kovid zone prva grupa zdravstvenih radnika stigla u „Goliju“

Prva grupa od 65 zdravstvenih radnika iz Zlatiborskog okruga koji su proteklih meseci najviše vremena provodili u kovid bolnicama u Užicu i Krčagovu stigla je u odmaralište „Golija“ na Zlatiboru.

Zdravstvene radnike na Zlatiboru dočekala užička gradonačelnicia dr Jelena Raković Radivojević.

Više detalja i fotografija na gradskom sajtu.

8. maj

U opštinama Zlatiborskog okruga kovid-19 je potvrđen kod 73 lica: Užice – 20, Priboj – 11, Bajina Bašta – 9, Arilje – 7, Nova Varoš – 7, Kosjerić – 5, Sjenica – 4, Prijepolje – 4, Požega – 3 i Čajetina – 3.

Od početka epidemije do danas ukupno je potvrđeno 27.839 slučajeva infekcije koronavirusom (kovid-19) na teritoriji Zlatiborskog okruga.

7. maj

U opštinama Zlatiborskog okruga kovid-19 je potvrđen kod 60 lica: Užice –15, Prijepolje – 9, Priboj – 9, Požega – 8, Arilje – 7, Nova Varoš – 5, Bajina Bašta – 3, Kosjerić – 3, Čajetina – 1.

Od početka epidemije do danas ukupno je potvrđeno 27.766 slučajeva infekcije koronavirusom (kovid-19) na teritoriji Zlatiborskog okruga.

U bolnicama i stacionarima Zdravstvenog centra Užice danas se na lečenju nalazi 266 pacijenata. U Opštoj bolnici u Užicu je 67 a u privremenoj kovid bolnici u Krčagovu 96 pacijenata.

Na respiratorima je trenutno 15 pacijenata, 11 iz Užica, 4 iz Priboja, saopšteno je iz PR službe Zdravstvenog centra Užice.

U Bajinoj Bašti je hospitalizovano 1 pacijenta, a u Novoj Varoši 2, u Opštoj bolnici Priboj 56, u bolnici u Prijepolju 4, u Izdvojenom odeljenju u Požegi 40.

U svim zdravstvenim ustanova Okruga ukupno je 249 pozitivnih osoba.

Oporavilo se i otpušteno kući 31, a primljeno 20 novih pacijenata u bolnicama i stacionarima u Zlatiborskom okrugu.

6. maj

U opštinama Zlatiborskog okruga kovid-19 je potvrđen kod 67 lica: Užice –17, Bajina Bašta – 11, Arilje – 8, Priboj – 7, Čajetina – 5, Prijepolje – 5, Nova Varoš – 4, Požega – 4, Kosjerić – 4 i Sjenica – 2.

Od početka epidemije do danas ukupno je potvrđeno 27.706 slučajeva infekcije koronavirusom (kovid-19) na teritoriji Zlatiborskog okruga.

U bolnicama i stacionarima Zdravstvenog centra Užice danas se na lečenju nalazi 281 pacijenata. U Opštoj bolnici u Užicu je 66 a u privremenoj kovid bolnici u Krčagovu 104 pacijenata.

Na respiratorima je trenutno 13 pacijenata, 10 iz Užica, 3 iz Priboja, saopšteno je iz PR službe Zdravstvenog centra Užice.

U Bajinoj Bašti je hospitalizovano 3 pacijenta, a u Novoj Varoši 31, u Opštoj bolnici Priboj 59, u bolnici u Prijepolju 4, u Izdvojenom odeljenju u Požegi 41.

U svim zdravstvenim ustanova Okruga ukupno je 245 pozitivnih osoba.

Oporavilo se i otpušteno kući 42, a primljeno 31 novih pacijenata u bolnicama i stacionarima u Zlatiborskom okrugu.

5. maj

U opštinama Zlatiborskog okruga kovid-19 je potvrđen kod 60 lica: Užice –19, Arilje – 11, Nova Varoš – 7, Priboj – 6, Čajetina – 5, Prijepolje – 4, Požega – 4, Sjenica – 3 i Bajina Bašta – 1.

Od početka epidemije do danas ukupno je potvrđeno 27. 639slučajeva infekcije koronavirusom (kovid-19) na teritoriji Zlatiborskog okruga.

4. maj

U opštinama Zlatiborskog okruga kovid -19 je potvrđen kod 77 lica: Užice – 21, Arilje – 13, Nova Varoš – 10, Prijepolje – 8, Sjenica – 7, Požega – 6, Priboj – 6,Bajina Bašta – 4, Čajetina – 1 i Kosjerić – 1.

Od početka epidemije do danas ukupno je potvrđeno 27.579 slučajeva infekcije korona virusom (kovid -19) na teritoriji Zlatiborskog okruga.

2. maj

U opštinama Zlatiborskog okruga kovid -19 je potvrđen kod 70 lica: Arilje – 15, Užice – 15, Priboj – 11, Požega – 9, Nova Varoš – 8, Bajina Bašta – 4, Prijepolje – 4, Čajetina – 3 i Sjenica – 1.

Od početka epidemije do danas ukupno je potvrđeno 27.468 slučajeva infekcije korona virusom (kovid-19) na teritoriji Zlatiborskog okruga.

1. maj

Ispod 10 novoinficiranih u Užicu

U opštinama Zlatiborskog okruga od prethodnog izveštaja do danas kovid -19 je potvrđen kod 59 lica: Priboj – 16, Užice – 9, Sjenica – 8, Čajetina – 5, Prijepolje- 5, Požega – 5, Nova Varoš – 4, Bajina Bašta – 4, Kosjerić – 3.

Od početka epidemije do danas ukupno je potvrđeno 27.398 slučajeva infekcije korona virusom (kovid-19) na teritoriji Zlatiborskog okruga.

Hands (Foto/naslovna Pixabay)

- Advertisement -