Naslovna Ključne reči ŽENSKO PREDUZETNIŠTVO

Ključna reč: ŽENSKO PREDUZETNIŠTVO

Bespovratno 600 miliona dinara za PREDUZETNICE

Ministarstvo privrede raspisalo javni poziv u okviru Programa podsticanja razvoja preduzetništva kroz finansijsku podršku za žensko preduzetništvo u ovoj godini. Raspoloživa bespovratna sredstva za sprovođenje ovog programa su 600 miliona dinara. Javni poziv je otvoren do utroška sredstava.

PREDUZETNIŠTVO Žena sve više u biznisu

Preduzetništvo žensko jača, a poruka "Volim svoj život" upućena je sa druge konferencije u organizaciji Udruženja građana „Zlata“, uz podršku Saveta za rodnu ravnopravnost Opštine Čajetina i JP „Gold gondola Zlatibor“, održane u hotelu "Palisad".

ŽENSKO PREDUZETNIŠTVO „Svako to može“

Konferencija na Zlatiboru je okupila žene iz čitave Srbije, koje žele da se ostvare kao preduzetnice, kao i sve one koje smatraju da mogu doprineti daljem razvoju ženskog preduzetništva kroz razmenu iskustava, edukacije, inovacije i kreativnosti.

AUTONOMNI ŽENSKI CENTAR Sistemska (ne)odgovornost

Autonomni ženski centar u saopštenju navodi da je tokom prethodnog vikenda još jedna žena ubijena je u porodično - partnerskom kontekstu. A u minuloj deceniji od strane partnera ili člana porodice u Srbiji je ubijeno najmanje 340 žena.

MEĐUNARODNI DAN ŽENA – 8. MART Za potpunu ekonomsku i političku...

U svetu se 8. marta obeležava – Dan žena. To je sećanje na hrabre žene koje su se usprotivile nepravdi i krenule u borbu za ravnopravnost polova.

KONKURS ZA PODSTICAJE PREDUZETNICIMA I POČETNICIMA Obezbeđeno milijardu dinara

Ministarstvo privrede Srbije raspisalo je dva javna poziva za podsticanje preduzetništva kroz razvojne projekte i za početnike u poslovanju u vrednosti od milijardu dinara.

Udruženje poslovnih žena dodelilo nagrade CVET USPEHA ZA ŽENU ZMAJA NAJBOLJIM...

Među nagrađenima je i Malina Stanojević, vlasnica istoimenog Poljoprivrednog gazdinstva i predsednica Udruženja žena “Sačuvajmo selo”, iz Priboja, kojoj je dodeljeno specijalno priznanje za razvoj ruralnog ženskog preduzetništva.

SREDSTVA ZA ŽENSKO PREDUZETNIŠTVO

Obezbeđeno je 100 miliona dinara za programe razvoja ženskog inovacionog preduzetništva na lokalnom nivou.

EVROPSKA UNIJA Za ekonomsko osnaživanje ŽENA u Srbiji obezbedila 300.000 EUR

Krajnji rok za predaju predloga projekata 27. maj, pravo učеšća na konkursu imaju samo žеnskе organizacijе civilnog društva i mrеžе, profеsionalna udružеnja i poljoprivrеdnе zadrugе.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE