Naslovna Ključne reči STARA HIDROCENTRALA NA ĐETINJI

Ključna reč: STARA HIDROCENTRALA NA ĐETINJI

VLADAN SINĐIĆ, Libergraf Zeleni plan za bezbrižan dan

Građanska čitaonica "Libergraf" spada u red organizacija koje se najviše interesuju za unapređenje životne sredine u gradu na Đetinji. Pokretači su brojnih akcija, a pažnju u poslednje vreme privlači program "Zeleni plan za bezbrižan dan". Vladan Sinđić smatara da je Užicu više nego potreban strateški pristup rešavanju problema zagađenja životne sredine.

KRIVIČNA PRIJAVA LIBERGRAFA Protiv odgovornih

Krivična prijava "Libergrafa" podneta je zbog nenadoknadive štete nanete spomeniku kulture „Stara hidrocentrala na Đetinji“, traži se odgovornost odgovornih lica u EPS-u i užičkom Odeljenju za uzbanizam.

STARA UŽIČKA HIDROCENTRALA Obustaviti radove i vratiti sve u prvobitno stanje

Zavod za zaštitu spomenika kulture Kraljevo doneo je rešenje kojim se zabranjuje javnom preduzeću " Elektroprivreda Srbije" nastavak radova, koji su počeli pre tri godine i vraćanje objekta u stanje pre početka rekonstrukcije.

SVETSKA NEDELJA VODA Čuvamo li naše blago?

Svetska nedelja voda trebalo je da se ove godine održi juglilarni, 30. put, ali su organizatori zbog izbijanja panedmije koronavirusa odgodili i preseljen je na virtuelni nivo. Inače, okuplja različite profesije i učesnike iz čitavog sveta sa ciljem da se unapredi saradnja i povezivanje u oblasti voda. A da li mi čuvamo naše vode?

TESLIN TORANJ NA ZLATIBORU Gradi Čajetina sa Fondacijom „Teslanium“

U saradnji sa Naučno – obrazovnom fondacijom "Teslanium" predstavnici opštine Čajetina će potpisati memorandum o razumevanju, a sve u cilju realizcaije projekta izgradnje Internacionalnog naučno-obrazovnog centra "Teslin toranj Zlatibor".
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE