Naslovna Ključne reči PLANINARI

Ključna reč: PLANINARI

RUJNO najbolje u Srbiji DEJAN TOMIĆ najbolji planinarski vodič

Planinarski savez Srbije obeležio Međunarodni dan planina godišnjom dodelom nagrada za rezultate ostvarene u tekućoj godini. Planinarskom društvu "Rujno" iz Užica pripade tri od ukupno pet nagrada.

Izložba fotografija Planinarskog društva „Rujno“

Planinarsklo društvo "Rujno" postoji od 1996. godine, jedno je od najaktivnih društva u Užicu, okuplja 150 planinara, a raduje podatak da je među članovima sve više mladih ljudi.

PLANINARI RUJNA Na vrhovima Orjena

Planinari Rujna, učestovali su u akciji na planini Orjen zajedno sa oko 230 planinara iz Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, Republike Srbije.

Užičani na vrhu Olimpa – Podvig planinara „Rujno“

Planinari užičkog Planinarskog društva "Rujno", minulog vikenda, izveli vrstan podvig, osvojen je grčki Olimp i najviši vrhovi Mitikas i Skala. Inače, do sada su izvedene mnoge akcije i ekspedeicije, za 16 godina postojanja društva, osvojeni su vrhovi: Akonkagva, Kilimandžaro, Monblan, Ararat, Triglav...

DIVČIBARE ILI ZLATIBOR Koja planina je bolja opcija za odmor?

Već dugi niz godina Zlatibor je jedna od najpopularnijih planina tokom čitave godine. Turistička ponuda Zlatibora je zaista impresivna i neprestano raste svakim danom. Ipak, Divčibare su mesto u kome vlada još uvek neukrotiva i netaknuta priroda. Ovde možete pronaći pravu oazu mira, tišine i rajske prirode.

PLANINARI „TORNIKA“ U MANASTIRU UVAC

Najnovija akcija planinara PD "Tornik" organizovana je predelu manastira Uvca, koji je posvećen rođenju Presvete Bogorodice, reke Uvac i zlatiborskom selu Stublo.

PLANINARI KLUBA „TORNIK“ NA VRHU JELJE

Malobrojna ekipa Planinarskog kluba "Tornik" po snegu i niskoj tempraturi uspešno izvela akciju po vencu Čigote, planinari stigli na vrh Jelje.

PLANINARI „TORNIKA“ I GOSTI NA ČAVLOVCU

Planinarski klub "Tornik" organizovao je, u subotu, planinarsku akciju na Zlatiboru u području Čavlovca. Učešće na akciji uzelo je više planinarskih društava iz Užica, Aranđelovca, Beograda, Bosanske Gradiške.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE