Naslovna Ključne reči PENZIONERI

Ključna reč: PENZIONERI

ZA PENZIONERE U SRBIJI Besplatno banjsko lečenje

Konkurs za besplatno banjsko i rehabilitaciono lečenje raspisao je Fond penzijskog i invalidskog osiguranja za svoje korisnike. Rok za prijave je 25. januar. Za ovu namenu Fond PIO opredelio 1.050.000.000 dinara.

ODLAZAK U PENZIJU Novi uslovi od januara naredne godine

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) objavio je da će, u skladu sa Zakonom o PIO, od 1. januara važiti novi uslovi za odlazak u penziju. Staropsna granica kod žena se pomera za dva meseca, a za muškarce i dalje isti uslovi.

SEVOJNO Olimpijada sporta, zdravlja i kulture za penzionere

Zamenik predsednika Saveza penzionera Srbije Dragan Marković - Markoni je prisustovao otvoranju sedme Olimpijade sporta, zdravlja i kulture za penzionere zlatiborskog okruga koja je održana u Sevojnu. Penzioneri su se takmičili u pet disciplina: štafetno brzo hodanje, šah, pikado, fudbal i košarka.

OGLAS ZA BESPLATNE BANJE Za penzionere u Srbiji

Oglas za besplatne banje raspisao je Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje Republike Srbije za upućivanje korisnika penzija na rehabilitaciju u toku ove godine. Pravo na besplatnu rehabilitaciju imaju korisnici starosnih, invalidskih i porodičnih penzija čija penzija iznosi do 30.978 dinara.

BESPLATNE BANJE ZA PENZIONERE Prijave do kraja maja

Penzioneri iz Srbije moći će ove godine na oporavak u neku od srpskih banja o trošku Republičkog fonda za penzijsko-invalidsko osiguranje. Konkurs za rehabilitaciju je raspisan, a penzioneri mogu prijave da podnesu do kraja maja.

BESPLATNE BANJE ZA PENZIONERE Raspisan oglas, prijave do 7. septembra

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje Srbije objavio je danas da je raspisao oglas, odnosno poziv penzionerima da se do 7. septembra prijave za odlazak na besplatnu desetodnevnu rehabilitaciju u jednoj od 25 banja u zemlji.

Gradsko veće POMOĆ PENZIONERIMA SA NAJNIŽIM PRIMANJIMA

Užičkim penzionerima sa primanjima ispod 15.000 dinara biće isplaćena jednokratna pomoć od dve hiljade dinara.

PAKETI POMOĆI NAJUGROŽENIJIM STANOVNICIMA OPŠTINE ČAJETINA

Prvo je raspodela pomoći najugroženijem stanovništu, a narednih dana će biti distribuirani i paketi pomoći svim čajetinskim penzionerima sa penzijama nižim od 30.000 dinara.

POVEĆANJE JANUARSKIH PENZIJA OD 540 DO 7.000 DINARA

Januarskim povećanjem penzija od 5,4 odsto najviše će dobiti mali broj penzionera čija su primanja najveća i iznose 135.065 dinara, a najmanje, od 540 do 810 dinara, sleduje onima sa minimalnom penzijom do 15.000 dinara.

BESPLATNE BANJE ZA PENZIONERE Raspisan konkurs za one sa primanjima ispod...

Pravo na mesto u nekoj od 24 banje o trošku Fonda, u trajanju od 10 dana, imaju korisnici starosnih, invalidskih i porodičnih penzija. Fond je izdvojio preko 460 hiljada dinara, što je više nego prošle godine.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE