Naslovna Ključne reči NIKOLA MAKSIMOVIĆ

Ključna reč: NIKOLA MAKSIMOVIĆ

STARI GRAD UŽICE Ispitivanja za novi most

Starai grad Užice, nakon rekonstrukcije, u koju je do sada uloženo preko 70 miliona dinara, trebalo bi da bude izgrađen i most koji bi povezao Zlatiborski put i užičku srednjovekovnu tvrđavu. Urađen je i planski dokument koji predviđa parkiranje četiri autobusa i preko 30 automobila.

DEČJI BAZEN U UŽICU U toku rekonstrukcija

Dečji bazen u Užicu postoji godinama, ali se u poslednje vreme sve manje koristo. Krajem avgusta počela je kompletna rekonstrukcija, vrednost radova iznosi 20 miliona dinara.

KRUŽNI TOK Treća faza u toku, izmene u saobraćaju

Kružni tok, kažu nadležni, da bi i pored brojnih problema vezanih za podzemne instalacije, trebalo da bude završen u roku. Podsećamo radovi na izgradnji kružnog...

ULAGANJE U INFRASTRUKTURU Novi kilometri asflata u užičkom kraju

Ove godine u Mokroj Gori ugovoreno je asfaltiranje pet putnih pravaca u ukupnoj dužini 1600 metara za šta je iz gradskog budžeta izdvojeno oko 4,5 miliona dinara.

NOVA PRAVILA U VOZILIMA UŽIČKOG GRADSKOG PREVOZA

Gradski prevoz u Užicu krenuće od ponedeljka, 4. maja, uz preventivne mere u cilju sprečavanja, širenja i smanjenja rizika bolesti COVID 19. Neće biti dozvljen ulaz putnicima koji na pravilan način ne koriste zaštitnu masku i rukavice.

GRAD UŽICE Nastavljeni radovi na 28 gradilišta

Nakon ublažavanja mera nastavljeni su radovi na 28 gradilišta. Danas i drugi radovi u centru grada, izvršena je zamena sijalica ulične rasvete, ali je i orezivano drveće.

POČELI RADOVI u Ulici Kralja Petra Prvog u UŽICU

Vrednost radova oko 9,5 miliona dinara koje je obezbedilo JP „Putevi Srbije“ u okviru rekonstrukcije u ulicama Miloša Obrenovića i Radničkoj.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE