-0.9 C
Uzice
ponedeljak, 16 decembra, 2019
Naslovna Ključne reči MEDIJSKA STRATEGIJA

Ključna reč: MEDIJSKA STRATEGIJA

MEDIJSKA KOALICIJA: NEPRIHVATLJIVE IZMENE NACRTA MEDIJSKE STRATEGIJE

Za novinarska i medijska udruženja apsolutno su neprihvatljive izmene Nacrta Medijske strategije, kao i način na koji su one uključene u radni dokument. Smatramo da je Vlada Srbije time dovela u pitanje višemesečni rad medijskih eksperata u Radnoj grupi koja je pripremila ovaj akt.

OČEKIVANJA Iz Medijske strategije da proisteknu kvalitetne zakonske izmene

Predstavnici lokalnih medija kritikovali primenu koncepta projektnog sufinansiranja medijskih sadržaja, na okruglom stolu u Čačku, tražili da ono bude transparentno i upozorili da je ugrožen njihov opstanak.

O NACRTU MEDIJSKE STRATEGIJE Javna raspava u Čačku

Treća javna rasprava o nacrtu nove Medijske strategije zakazana za danas u Čačku. Javnu raspravu sprovodi Kabinet predsednika Vlade Srbije.

POČELA JAVNA RASPRAVA O NACRTU NOVE MEDIJSKE STRATEGIJE

Javna rasprava o Nacrtu strategije razvoja sistema javnog informisanja u Republici Srbiji traje do 01. marta 2019. godine.

JAVNA RASPRAVA O NACRTU NOVE STRATEGIJE RAZVOJA MEDIJA

Tokom ove i naredne nedelje održavaju se javne rasprave o nacrtu nove Strategije razvoja medija.

MEDIJSKA KOALICIJA: Tekst Medijske strategije predat Vladi, situacija u medijima nikada...

Medijska koalicija saopštava da je danas Vladi Srbije predat draft Medijske strategije u čijoj su izradi aktivno učestvovali predstavnici naših udruženja, a sam tekst sadrži, u ogromnoj većini, predloge i rešenja za koje se već duže vreme zalažemo.

UKLJUČITI PREDSTAVNIKE GRAĐANA u radnu grupu za izradu MEDIJSKE STRATEGIJE

Organizacije civilnog društva pozivaju Vladu Srbije da uključi predstavnike civilnog društva u Radnu grupu za izradu nove medijske strategije.

O izradi MEDIJSKE STRATEGIJE razgovaralo se u Vladi Srbije

- Reč je o važnom dokumentu za budući razvoj medijske scene u Srbiji, cilj je da u izradi strategije učestvuju sva relevantna novinarska i medijska udruženja, saopšteno iz Vlade.

Nacrt već urađene MEDIJSKE STRATEGIJE neće ići na javnu raspravu ODLUKA...

Brnabić: Medijska strategija nema legitimitet; Gajović: Ne doživljavam ovo kao neuspeh.

Nametanje nelegitimne Strategije

Novinarska i medijska udruženja smatraju da je Nacrt Strategije razvoja javnog informisanja do 2023. godine, koji bi, prema najavama Ministarstva kulture i informisanja, uskoro trebalo da uđe u javnu raspravu – nelegitiman dokument, izrađen bez učešća relevantnih predstavnika struke i civilnog društva.
- Advertisement -
679FanovaLajkuj
327PratilacaZaprati
4PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE