Naslovna Ključne reči JEFIMIJA

Ključna reč: JEFIMIJA

ZA ŽENE POBEDNICE Relaks dan na zlatiborskoj gondoli

„Zajedno prepoznajemo, zajedno se borimo, zajedno pobeđujemo“, poruka je akcije koju je povodom Međunarodnog meseca borbe protiv karcinoma dojke, organizovalo JP „Gold gondola Zlatibor“, u subotu, 14. oktobra, na Torniku.

Nacionalni dan borbe protiv raka dojke SRBIJA NA DRUGOM MESTU PO...

Svake godine se u našoj zemlji registruje oko 4.600 novoobolelih žena, a gotovo 1.600 njih ne uspe da se izbori sa rakom dojke.

MEĐUNARODNI DAN ŽENA – 8. MART Za potpunu ekonomsku i političku...

U svetu se 8. marta obeležava – Dan žena. To je sećanje na hrabre žene koje su se usprotivile nepravdi i krenule u borbu za ravnopravnost polova.

Kampanja za borbu protiv raka dojke „UDRUŽENI ZA ŽIVOT PRED NAMA“

U okviru kampanje za borbu protiv raka dojke „Udruženi za život pred nama", na nedavno održanoj tribini u Užicu, saopšten podatak da u Srbiji godišnje oboli 4.500 žena od raka dojke, a da su efikasne inovativne terapije nedostupne većini pacijentkinja.

DONACIJA FONDACIJE LIVE RICH SAVETOVALIŠTU „JEFIMIJA“

Savetovalište "Jefimija" osnovano je 1. aprila 2000. godine u Užicu i ima za cilj da kroz iskustvenu, psihološku i informativnu podršku olakša prolazak obolelim ženama kroz proces lečenja i da utiče na poboljšanje kvaliteta života nakon bolesti.

ŽENAMA ZLATIBORSKOG OKRUGA OBOLELIM OD RAKA DOJKE Donacija od kompanije AVON

Povodom Međunarodnog meseca borbe protiv raka dojke, kompanija Avon donirala je 1,3 miliona dinara Savetovalištu za žene obolele od raka dojke „Jefimija“ iz Užica.

„JEFIMIJA ZA RUŽIČASTI OKTOBAR“ Međunarodni mesec posvećen borbi protiv raka dojke

Savetovalište za žene obolele od raka dojke ''Jefimija'' u subotu, 29. septembra na platou Trga partizana organizuje manifestaciju kojom podržava Karavan ''Daj pedalu raku'' i tako počinje program aktivnosti ''Jefimija za Ružičasti oktobar'' kojima obeležava Oktobar – međunarodni mesec posvećen borbi protiv raka dojke.
- Advertisement -
2,036FanovaLajkuj
996PratilacaZaprati
19PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE