1.3 C
Užice
četvrtak, 2 februara, 2023
Naslovna Ključne reči GRADSKI KULTURNI CENTAR UŽICE

Ključna reč: GRADSKI KULTURNI CENTAR UŽICE

Pravoslavna Nova godina: Doček u Jablanici i Užicu

Tradicionalni doček pravoslavne Nove godine biće održan i ove godine ispred crkve posvećene Pokrovu Presvete Bogorodice u Jablanici. U Užicu nastupa rok sastav Moondance u klubu Gradskog kulturnog centra.

IZLOŽBA U GKC Autorke Vesne Živanović

U okviru projekta “Lokalni mehanizmi za razvoj ženskog preduzetništva” otvorena je izložba autorke Vesne Živanović, a zatim i Javna debata na temu “Potencijali i izazovi žena preduzetnica u razvoju lokalne ekonomije”.

KULTURNI DOGAĐAJI Narednih dana u Užicu

Bogat kulturni program narednih dana, sutra je predstava “Svinjski otac” i promocija knjige “Pisma plavookom”, a zatim ćemo 8. decembra humanitarnna svirka Marije Mare Lazić u GKC.

BUDUĆI NOVINARI U redakciji „Vesti“ i Radio Užica

U redakciji "Vesti" i Radio Užica budući novinari su saznali od kada postoje novine i Radio u Užicu, sve o procesu nastajanja teksta, od planiranja, izbora sagovornika, odlaska na teren, pisanja, obezbeđivanja fotografije, pa sve do konačanog izgleda teksta.

UŽICE Kulturni sadržaji: promocija, koncert, izložba

O kuturnih sadržaja u Užicu izdvajamo promociju knjige Zorana Jeremića u Narodnoj biblioteci, koncert Tijane Dapčević u GKC, a u prostoru galerije "Reflektor" u toku je izložba izložba Žolta Kovača pod nazivom „Povratak glupih slika“.

RADOMIR VERGOVIĆ „Pogled iza štafelaja“

„Pogled iza štafelaja“ naziv je izložbe karikatura, ilustracija i naslovnih strana užičkog nedeljnika „Vesti“ Radomira Vergovića (1939), poznatog užičkog slikara, koji se pored slikarstva bavio i karikaturom, otvorene u Gradskom kulturnom centru.

„MILAMARA FEST“ Predstava, „Povratak prirodi“

U petak i dane vikenda brojni kulturni sadržaji - već večeras muzički festival u GKC, sećanje na Milomira Milosavljevića, na Trgu je predstava za decu o okviru "Žestivala", a za vikend u klisuri reke Đetinje manifestacija pod nazivom Povratak prirodi.

UREĐENJE PARKA Za radove 13 miliona dinara

Za radove na uređenju parka kod užičkog Gradskog kulturnog centra iz budžeta grada opredeljeno 13 miliona dinara. Radovi će trajati naredna dva meseca, kada bi ovaj preuređen prostor trebalo da izgleda lepšei uređenije.

PREDSTOJEĆI KONCERTI U Užicu i na Zlatiboru

U okviru programa Kulturnog leta u gradu na Đetinji predstoji nekoliko koncerata, nastupiće "Neverne bebe", Darko Rundek, "Big bend orkestar RTS-a". Pored Užica bogat je i kulturni sadržaj na Zlatiboru, gde je večeras koncert Željka Vasića na Kraljevom trgu.

FILMSKI KARAVAN A izložbe u Užicu i na Zlatiboru

Kulturni sadržaji raznovrsni i tokom jula, izložbe u Užicu i na Zlatiboru, a od 12. jula filmski karavan u saradnji sa Francuskim institutom iz Beograda i ciklus filmova "Doba sazrevanja".
- Advertisement -
1,726FanovaLajkuj
748PratilacaZaprati
15PretplatniciPretplatite se

POPULARNO

NAJNOVIJE